هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
-
غزل آلا
-
نوشتهشده در ۲۹ اسفند ۱۳۹۷، ۱۴:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@shiima در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
بچه ها یه شعر هست میگه من سر تا پای گوش...
یه همچین چیزی...
یادم رفته بهم میگین چی بود؟
خودم تو مشاعره گفتم
dlrm
@miss-besharati
@Saahaar mrf @saraa-66دانی از زندگی چه می خواهم
من تو باشم
تو پای تا سر تو
زندگی گر هزار باره بود
بار دیگر تو
بار دیگر تو... -
نوشتهشده در ۲۹ اسفند ۱۳۹۷، ۱۴:۳۰ آخرین ویرایش توسط Sharllot انجام شده
-
نوشتهشده در ۲۹ اسفند ۱۳۹۷، ۱۴:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سال جدید
ادمای جدید
تغییر برای بهتر شدن
تصمیمات جدید
فعلا خدانگهدار -
moein
تقویمو ماساختیم،اگ زمان رو از تو تقویم در بیاری،ی خط ممتد توی طونلیه ک هر ۲۴ساعت تکرار نمیشه!بلکه پشت سر همن،چیزی ب اسم امسال و...عملا وجود ندارهنوشتهشده در ۲۹ اسفند ۱۳۹۷، ۱۴:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهrevival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
moein
تقویمو ماساختیم،اگ زمان رو از تو تقویم در بیاری،ی خط ممتد توی طونلیه ک هر ۲۴ساعت تکرار نمیشه!بلکه پشت سر همن،چیزی ب اسم امسال و...عملا وجود نداره،میمونه ی پوشه کامپیوتری ک تو فقط اسم میزاری روش،داده همونهاینا ایونتایی هستن ک زندگیو از یکنواختی درمیارن و درواقع همینان ک معنی زندگی رو میسازن، امتدادی که میگی تو مسیرش داره کلی تغییر رو تجربه میکنه
-
revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
moein
تقویمو ماساختیم،اگ زمان رو از تو تقویم در بیاری،ی خط ممتد توی طونلیه ک هر ۲۴ساعت تکرار نمیشه!بلکه پشت سر همن،چیزی ب اسم امسال و...عملا وجود نداره،میمونه ی پوشه کامپیوتری ک تو فقط اسم میزاری روش،داده همونهاینا ایونتایی هستن ک زندگیو از یکنواختی درمیارن و درواقع همینان ک معنی زندگی رو میسازن، امتدادی که میگی تو مسیرش داره کلی تغییر رو تجربه میکنه
نوشتهشده در ۲۹ اسفند ۱۳۹۷، ۱۴:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmoein در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
moein
هرچند طبق تئوری توطئه اینا چیزایین ک ساخته شدن تا ملت رو به کار خودشون سرگرم کنن
-
moein در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
moein
هرچند طبق تئوری توطئه اینا چیزایین ک ساخته شدن تا ملت رو به کار خودشون سرگرم کنن
-
نوشتهشده در ۲۹ اسفند ۱۳۹۷، ۱۴:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
700 تومن سپر و چراغ جلو
چرا اینقد گروننننننن -
نوشتهشده در ۲۹ اسفند ۱۳۹۷، ۱۴:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
کلی کلیپ زیست آماده کردم، تنبلی ام عود کرده، حسش نیست آپلود کنم برای تاپیکم.
-
نوشتهشده در ۲۹ اسفند ۱۳۹۷، ۱۴:۴۷ آخرین ویرایش توسط marylb انجام شده
نمیدونم چرا، ولی مراسما برام معنی نداره به جز چند تا مراسم. مثلا با عوض شدن سال، اومدن عید چه چیزی تغییر میکنه. سال جدید بیاد ولی شخصیت قدیمی ما چه چیزیو تغییر میده.
چرا اکثر افراد دنبال عوض شدن عدد هستن!ساعت یک و 28 دقیقه دیشب چه فرقی داره با یک و 28 دقیقه امشب، اگر ما توی ذهنمون همون آدم باشیم.