هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@پشمک2 ب این راحتی فعال نمیشه با مالش اینا چاخانه من ب این مبحاث علاقه زیادی دارم فعال شدنش راحت نیست اصلا کلی تمیرن میخاد چشم سوم چاکرایی شیشم ماست
-
3فاطمه2 تمام حرکات یوگا بصورت چکیده تو نماز ما هس اونم ب صورت حرفه ای فوایدی داره ک اگه بگم ی کتاب میشه
-
@Ebrahi-m فعال میشه کندایلین مخصوصص ادمای بده همین هندیا نخوندی درموردش مثل ماره از چاکرای ریشه شروع میکنه ب حرکت تا چاکرای تاج و انقد سخته این مرحله ک ادم ب سختی میتونه بگذرونه و انواع اقسام صداها مثل صدای حیوانات از ادم در میاد
-
تو دلم اینکه...
خسته شدم ازینکه هرروز همه ادما انرژی منفی میدن و مایوسن .
ینی هیچ روزی هیچ کسی حالش خوب نیس؟ حتی واسه ی دیقه؟
تو یه روز کسی نیس ک با ی جوک بخنده؟یا با ی چیز دیگه حس خوبی بهش دست بده؟
ناامیدی بیشتر رو بورسه انگار
اگه درون هر کسی کندو کاو کنی میبینی چقدر درد داره چقد ذهنش درگیره و خلاصه زندگی همه ادما پره ازین چقدر ها
اما با تکرارشون تعدادشون هم چندبرابر میشه
دلم میخواد اروم تر باشم و البته شاد تر...این روزا بهونه های شادی رو از خودم دریغ نمیکنم شماهم نکنید.حتی اندازه ی نخود..سعی میکنم لبخند بزنم حتی باحال بد حتی با دل داغون
دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا@FatiJoooooni
بهونه شادی فقط اونجا که فتانه میذارم با اسپری جلو ایینه نیشمو باز میکنم میگم
هممم نامهربونههه :joy: :joy: :joy:
هم آفت جووونه
هم بادیگرونههه
هم قدرم ندونه
ندونه
ندونه :joy: :joy: :joy: :joy:
بعد سیس ابی میگیرم :joy: :joy: :joy: حرییییق سبزیییی بیا کنارم عا ماشالله :joy: :joy: :joy: :joy: :joy:
اره:)
ناامیدی بیشتر مده انگار...
میشکونیم این بتای ناامیدی رو
ابراهیمی باید:) -
من پارسال ک جوگیر شده بودم خودمو هیپنوتیزم کردم یه روز کامل تو هیپنوتیزم بودم ولی برام مث دقیقه گذشته بود تا ی ماهم بدنم سرد بود 😂😂دیگه نرفتم سراغ این جور چیزها
-
@Ebrahi-m واقعا ؟؟برام خیلی جذابه من فعلا فقط بخاطر کنکور دست ب کاری نمیزنم ولی بعد کنکورحرفه ای انجامش میدم
-
3فاطمه2 من فک میکردم ی دیقه تو دنیای رنگی رنگی ام اما وقتی خودمو خارج کردم یه روز گذشته بود
-
@Ebrahi-m اهوم اوناهم هست اون بحثش جداست ولیب کندایلین افتضاحه دردش و همه چیش ب نظرم مثل ی مار خابیده شروع میکنه از چاکرای ریشه ب سمت بالا و بقیه چاکراها رو همینطور فعال میکنه مثل ی مار کبری ب مار کبری تشبیه میشه
-
@FatiJoooooni
بهونه شادی فقط اونجا که فتانه میذارم با اسپری جلو ایینه نیشمو باز میکنم میگم
هممم نامهربونههه :joy: :joy: :joy:
هم آفت جووونه
هم بادیگرونههه
هم قدرم ندونه
ندونه
ندونه :joy: :joy: :joy: :joy:
بعد سیس ابی میگیرم :joy: :joy: :joy: حرییییق سبزیییی بیا کنارم عا ماشالله :joy: :joy: :joy: :joy: :joy:
اره:)
ناامیدی بیشتر مده انگار...
میشکونیم این بتای ناامیدی رو
ابراهیمی باید:)dlrm لامصب رقص خورشم عالیه:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
.
.
میخوام اعتراف بنویسم :face_with_tears_of_joy: شاید ب اخراج بیانجامه:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
3فاطمه2 همه چی از حالا خورشید شروع شد 😂😂
یارو اومد رشید پورو هیپنوتیزمش کرد منم گفتم پی شو بگیرم
دنیای دوم هیپنوتیزم
روانشناسی هیپنوتیزم
خود هیپنوتیزم
هیپنوتیزم و چار
تکنیک هیپنوتیزم سریع (اسم کتابه)
یوگا و هیپنوتیزم
هیپنوتیزم و چار
مثلث طلایی (کتابش پیدا نمیشه و
....

میبینم اطلاعاتت زیاده