هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@پشمک2 اهوم ببین مثلا بیشتر ا.نا با فعال کردن کندایلین ب این مقام میرسن و فعال کردن چشم سوم
-
بیشترشون از علوم غریبه استفاده میکنن ک دین ما حرام کرده و با انجام تمکرینات خاصی میتونن با شیاطین ارتباط برقرار کنن
-
3فاطمه2 چشم سوم میخواستم باز کنم...گفته بود یه جا وسط پیشونی بین ابرو هاتو مالش بده..بعد چند روز دیدم درد میگیره گفتم ادامه ندم بهتره+_+
-
3فاطمه2 چشم سوم میخواستم باز کنم...گفته بود یه جا وسط پیشونی بین ابرو هاتو مالش بده..بعد چند روز دیدم درد میگیره گفتم ادامه ندم بهتره+_+
-
dlrm ب خاطر وجود شیطان. شیطون کارارو انجام میده اونم مث ما اختیار داره خدا تو کارش دخالت نمیکنه
-
-
تو دلم اینکه...
خسته شدم ازینکه هرروز همه ادما انرژی منفی میدن و مایوسن .
ینی هیچ روزی هیچ کسی حالش خوب نیس؟ حتی واسه ی دیقه؟
تو یه روز کسی نیس ک با ی جوک بخنده؟یا با ی چیز دیگه حس خوبی بهش دست بده؟
ناامیدی بیشتر رو بورسه انگار
اگه درون هر کسی کندو کاو کنی میبینی چقدر درد داره چقد ذهنش درگیره و خلاصه زندگی همه ادما پره ازین چقدر ها
اما با تکرارشون تعدادشون هم چندبرابر میشه
دلم میخواد اروم تر باشم و البته شاد تر...این روزا بهونه های شادی رو از خودم دریغ نمیکنم شماهم نکنید.حتی اندازه ی نخود..سعی میکنم لبخند بزنم حتی باحال بد حتی با دل داغون
دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
@پشمک2 ب این راحتی فعال نمیشه با مالش اینا چاخانه من ب این مبحاث علاقه زیادی دارم فعال شدنش راحت نیست اصلا کلی تمیرن میخاد چشم سوم چاکرایی شیشم ماست
-
3فاطمه2 تمام حرکات یوگا بصورت چکیده تو نماز ما هس اونم ب صورت حرفه ای فوایدی داره ک اگه بگم ی کتاب میشه
-
@Ebrahi-m فعال میشه کندایلین مخصوصص ادمای بده همین هندیا نخوندی درموردش مثل ماره از چاکرای ریشه شروع میکنه ب حرکت تا چاکرای تاج و انقد سخته این مرحله ک ادم ب سختی میتونه بگذرونه و انواع اقسام صداها مثل صدای حیوانات از ادم در میاد
-
تو دلم اینکه...
خسته شدم ازینکه هرروز همه ادما انرژی منفی میدن و مایوسن .
ینی هیچ روزی هیچ کسی حالش خوب نیس؟ حتی واسه ی دیقه؟
تو یه روز کسی نیس ک با ی جوک بخنده؟یا با ی چیز دیگه حس خوبی بهش دست بده؟
ناامیدی بیشتر رو بورسه انگار
اگه درون هر کسی کندو کاو کنی میبینی چقدر درد داره چقد ذهنش درگیره و خلاصه زندگی همه ادما پره ازین چقدر ها
اما با تکرارشون تعدادشون هم چندبرابر میشه
دلم میخواد اروم تر باشم و البته شاد تر...این روزا بهونه های شادی رو از خودم دریغ نمیکنم شماهم نکنید.حتی اندازه ی نخود..سعی میکنم لبخند بزنم حتی باحال بد حتی با دل داغون
دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا@FatiJoooooni
بهونه شادی فقط اونجا که فتانه میذارم با اسپری جلو ایینه نیشمو باز میکنم میگم
هممم نامهربونههه
هم آفت جووونه
هم بادیگرونههه
هم قدرم ندونه
ندونه
ندونه
بعد سیس ابی میگیرمحرییییق سبزیییی بیا کنارم عا ماشالله
اره:)
ناامیدی بیشتر مده انگار...
میشکونیم این بتای ناامیدی رو
ابراهیمی باید:) -
من پارسال ک جوگیر شده بودم خودمو هیپنوتیزم کردم یه روز کامل تو هیپنوتیزم بودم ولی برام مث دقیقه گذشته بود تا ی ماهم بدنم سرد بود
دیگه نرفتم سراغ این جور چیزها
-
@Ebrahi-m واقعا ؟؟برام خیلی جذابه من فعلا فقط بخاطر کنکور دست ب کاری نمیزنم ولی بعد کنکورحرفه ای انجامش میدم