یازدهمی ها چگونه خر خون بشن :|
-
بسه دیگه چقدر میخواهید دعوا کنید اینجا یه محیط آموزشی ه جای دعوا یه جای دیگه س
-
3فاطمه2
شمام مواظب باش چشمت نزنن :) اخرایی کنکوره
ولی من مثل شمارو کم دیدم
البته اصلا ندیدم خخخ
ندیدم کسی به انگیزه بگه حرف مفت -
milad2 اشکال نداره الان دیدی از این ب بعدشم میبینی میخای باور کن میخای نکن بچه جان حرف مفته چون جوگیر میشی
-
gooli77
کجای حرفام چاخانه>>>>>>>>>>>>>>>>؟/راست میگم دیه انگیزه ی چیز دروغهه فقط ی مدت جوگیرت میکنه -
gooli77
کجای حرفام چاخانه>>>>>>>>>>>>>>>>؟/راست میگم دیه انگیزه ی چیز دروغهه فقط ی مدت جوگیرت میکنه3فاطمه2 من نمیخوام وارد این دعوا بشم اما بدون که انگیزه دروغ نیست
-
3فاطمه2 میتونی ثابت کنی دروغه؟
-
@MM-zahed درو.غ نیست؟؟؟؟؟انگیزه چیزیه ک باید هیی هر مدت ی بار شارژش کنی یمدت ی کلیپی ی حرفی یا ی چیزی میشنویی یا یکی مث این بچه میاد تایپیک میزنه بعدا شروع میکنی بخوندن هی میخونی هی میخونی یدوفه بادت میخابه و هیچ و پوچچ میرسی ب صفرر دوباره باید یچیزی ک مثلا انگیزه میده رو ببینی دوباره شروع میشه اصللا انگیزه چیه؟؟/ فقط هدفه ک ب ادم قدرت حرکت میده همین انگیزه ی تلقین الکیه .
-
@MM-zahed درو.غ نیست؟؟؟؟؟انگیزه چیزیه ک باید هیی هر مدت ی بار شارژش کنی یمدت ی کلیپی ی حرفی یا ی چیزی میشنویی یا یکی مث این بچه میاد تایپیک میزنه بعدا شروع میکنی بخوندن هی میخونی هی میخونی یدوفه بادت میخابه و هیچ و پوچچ میرسی ب صفرر دوباره باید یچیزی ک مثلا انگیزه میده رو ببینی دوباره شروع میشه اصللا انگیزه چیه؟؟/ فقط هدفه ک ب ادم قدرت حرکت میده همین انگیزه ی تلقین الکیه .
3فاطمه2 پس با این تفاسیر زندگی یه جورایی بی معنی میشه اصلا یعنی چی ...
زندگی کنیم که چی بمیریم که چی درس بخونیم که چی که چی بشیم که به کجا برسیم امروز مثل دیروز فردا مثل امروز هدف هم معنا نداره مثلا من هدفم پزشکی ه دوس دارم دکتر شم که چی بشه پولدار شم چه اهمیتی داره از فقر فرار کنم اصلا چه فرقی داره بالاخره باید بمیرم دیگه خب همین الان برم بمیرم میگی باید شارژ ش کنی مگه باتری ه که خالی کنه اینا رو نمی گم کسی بره خودکشی کنه انگیزه با فیلم انگیزشی فرق داره تو فیلم یه عامل بیرونی میخواد تورو هل بده جلو اما انگیزه یه چیز درونی ه

باشه باشه خوب ادا در میاری ادا خوبا رو
برو ب عمت تیکه بنداز