هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
@Mr-MILAD در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: من اومدم  خوش اومدین:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: 
- 
@Mr-MILAD در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: من اومدم  خوش اومدین:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: 
- 
@Mr-MILAD در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: گونش یاد آبرو گونش افتادم:smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes:  چی؟    
- 
@Mr-MILAD در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: گونش خخخ اینطور میگید من از خود بی خود میشم فکر میکنم کی هستم؟ نفر برترین تو اعتبار    
- 
@Mr-MILAD در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: گونش شما که موزیکال هستید بعیده نشناسید  نه خیلی موزیکال نیسم 
- 
ایهام ایهام جان اون کتاب واسه سفره نه آموزش کامل اون کتاب انتشارات جنگل هستش کتاب yeni hitit انتشارات دانشگاه آنکارا بگیرید. 
- 
ایهام در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: گونش بیا با اون زبون سیاااهت.. 
 نتم هی میپره   من شک میکنم نتت بپره خودت پروندیش :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:  گونش در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: ایهام در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: گونش بیا با اون زبون سیاااهت.. 
 نتم هی میپره   من شک میکنم نتت بپره خودت پروندیش :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:  بذار من دهنم بسته بمونه    
- 
گونش در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: ایهام در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: گونش بیا با اون زبون سیاااهت.. 
 نتم هی میپره   من شک میکنم نتت بپره خودت پروندیش :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:  بذار من دهنم بسته بمونه    
- 
@Mr-MILAD پیامتون رو نشانک زدم بعد کنکور(  الکی)بخرمش الکی)بخرمش
 البته قصد دارم اول ترکی خودمون رو یاد بگیرم
 زشته الایی باشه میون این همه بروبچ تورک ولی تورکی بلد نباشی

ردپا
ردپا

️
️ ️
️