هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
@Mr-MILAD در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: گونش خخخ اینطور میگید من از خود بی خود میشم فکر میکنم کی هستم؟ نفر برترین تو اعتبار    
- 
@Mr-MILAD در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: گونش شما که موزیکال هستید بعیده نشناسید  نه خیلی موزیکال نیسم 
- 
ایهام ایهام جان اون کتاب واسه سفره نه آموزش کامل اون کتاب انتشارات جنگل هستش کتاب yeni hitit انتشارات دانشگاه آنکارا بگیرید. 
- 
ایهام در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: گونش بیا با اون زبون سیاااهت.. 
 نتم هی میپره   من شک میکنم نتت بپره خودت پروندیش :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:  گونش در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: ایهام در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: گونش بیا با اون زبون سیاااهت.. 
 نتم هی میپره   من شک میکنم نتت بپره خودت پروندیش :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:  بذار من دهنم بسته بمونه    
- 
گونش در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: ایهام در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: گونش بیا با اون زبون سیاااهت.. 
 نتم هی میپره   من شک میکنم نتت بپره خودت پروندیش :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:  بذار من دهنم بسته بمونه    
- 
@Mr-MILAD پیامتون رو نشانک زدم بعد کنکور(  الکی)بخرمش الکی)بخرمش
 البته قصد دارم اول ترکی خودمون رو یاد بگیرم
 زشته الایی باشه میون این همه بروبچ تورک ولی تورکی بلد نباشی
- 
ایهام خواستید میتونید ازpdf هم استفاده کنید 
 موفق باشید...
 صدالبته کلا ترکی را دوست دارم چون زبانیست که احساسات را بیشتر از هر زبانی نشون میده

ردپا
ردپا

️
️ ️
️