زیست شناسی عباس راستی بروجنی صفر تا صد چهارم دبیرستان (96-95)
-
و نکته ی آخر اینکه فقط زیست پیش رو تدریس می کنند.
ترنم اینکه فرمودید چرا زیست پیش دلیلش اینه
زیست دوم: توسط آقای پازوکی تدریس شده و قراره توسط آقای رحیمی هم تدریس بشه و عمرش فقط امساله! دهم اومده و دوم دیگه رفت.
زیست سوم: توسط آقای پازوکی تدریس شده و توسط آقای امینی در حال تدریسه، قراره آقای رحیمی هم تدریس کنند و امسال عمر اینم تموم میشه و مقطع یازدهم میاد!برای همین زیست پیش انتخاب شد!
-
و نکته ی آخر اینکه فقط زیست پیش رو تدریس می کنند.
ترنم اینکه فرمودید چرا زیست پیش دلیلش اینه
زیست دوم: توسط آقای پازوکی تدریس شده و قراره توسط آقای رحیمی هم تدریس بشه و عمرش فقط امساله! دهم اومده و دوم دیگه رفت.
زیست سوم: توسط آقای پازوکی تدریس شده و توسط آقای امینی در حال تدریسه، قراره آقای رحیمی هم تدریس کنند و امسال عمر اینم تموم میشه و مقطع یازدهم میاد!برای همین زیست پیش انتخاب شد!
-
@mahsa_k در زیست شناسی عباس راستی بروجنی صفر تا صد چهارم دبیرستان (96-95) گفته است:
Hooman زیست دوم رو استاد امینی راد واقعا عالی کار کردن دوست عزیز
اقا ی امینی راد عالین
اما خیلی وقت میگیره از ادم که نگاه کنه
تعداد جلسات برا هر درس بالاس
حتی اگه بخوای هر روز یه جلسه رو نگاه کنی
تا اخر سال باید مشغول دوم باشی -
من رشته ام ریاضی بوده. زیست پیش رو برای بار اوله که میخوام بخونم. تدریس استاد صفر تا صده و همه مطالب رو پوشش میده؟
ممنون میشم دوستانی ک فیلم رو دیدند پاسخ بدن@mahsa_k
اره دیگ صفرتا صد ینی کلیش واس ماس -
ترنم جان منظورت ااز عمرشون تموم شد چیه ؟
ینی واسه سال بعد دوم و سوم نداریم؟ ینی این کتابا حذف میشن؟؟ -
ینی واسه سال بعد دوم و سوم نداریم؟ ینی این کتابا حذف میشن؟؟royaaa در زیست شناسی عباس راستی بروجنی صفر تا صد چهارم دبیرستان (96-95) گفته است:
ینی واسه سال بعد دوم و سوم نداریم؟ ینی این کتابا حذف میشن؟؟منم زیاد در جریان نیستم چه داره میشه تو این اموزش پرورش
-
به نظرم باید اسم این آموزشو بذاریم "کتابخوانی مهروماه" !!
-
سلام ممنون از اضافه شدن فیلم تدریس کنکور پیش آقای راستی بروجنی واقعا عالیه اجرتون باامام حسین (ع) آقای امینی راد هم تدریسشون خوبه اگه بشه زیست دوم دبیرستان ایشون تدریس کنه یاآقای امینی راد خیلی خوب می شه
-
چه خوب:D
-
بدون تعصب بخوایم بگیم.
تا حالا نشنیدم دبیری بیان و کتابهای زیست مهرو ماه رو توصیه کنن. بی احترامی نباشه ولی خود کتابنامه به وفور اشتباه داره که تالیف دکتر اختیاری هستش.
ولی بازم خیلی خیلی ممنون بالاخره شیمی+فیزیک+ریاضی+عربی+دینی رو مدیون شما هستم. -
ینی چی شد اقا رحیمی دیگ نمیان ؟
-
خوبه حالا ببینیم تا ادامه چی میشه خیلی ممنون از همه
-
سلام
بچه ها قبل بخام فیلم رو ببینم نیازه این کتاب خرگوش رو بگیریم؟
اگه اره کدومشه اخه هزار تا خرگوش مهرو ماه داریم!!!! -
-
-
کدومشونه؟!!!!!!!!!!
-
میدونم یکیش پاسخه اما باید هر دو رو تهیه کنیم؟
الا اینجوری بنظرم بهتره تا جزوه قرار بدی
من رفتم جزوه ادبیاتو پرینت گرفتم هزینش بیشتر کتابه شد:دی