زیست شناسی عباس راستی بروجنی صفر تا صد چهارم دبیرستان (96-95)
-
سلام ممنون از اضافه شدن فیلم تدریس کنکور پیش آقای راستی بروجنی واقعا عالیه اجرتون باامام حسین (ع) آقای امینی راد هم تدریسشون خوبه اگه بشه زیست دوم دبیرستان ایشون تدریس کنه یاآقای امینی راد خیلی خوب می شه
-
چه خوب:D
-
بدون تعصب بخوایم بگیم.
تا حالا نشنیدم دبیری بیان و کتابهای زیست مهرو ماه رو توصیه کنن. بی احترامی نباشه ولی خود کتابنامه به وفور اشتباه داره که تالیف دکتر اختیاری هستش.
ولی بازم خیلی خیلی ممنون بالاخره شیمی+فیزیک+ریاضی+عربی+دینی رو مدیون شما هستم. -
ینی چی شد اقا رحیمی دیگ نمیان ؟
-
خوبه حالا ببینیم تا ادامه چی میشه خیلی ممنون از همه
-
سلام
بچه ها قبل بخام فیلم رو ببینم نیازه این کتاب خرگوش رو بگیریم؟
اگه اره کدومشه اخه هزار تا خرگوش مهرو ماه داریم!!!! -
-
-
کدومشونه؟!!!!!!!!!!
-
میدونم یکیش پاسخه اما باید هر دو رو تهیه کنیم؟
الا اینجوری بنظرم بهتره تا جزوه قرار بدی
من رفتم جزوه ادبیاتو پرینت گرفتم هزینش بیشتر کتابه شد:دی -
سلام بچه ها می خواستم بدونم که چطور تو زیست تست کار کنم . مثلا مشاور مدرسه ما گفته که در روز 2 ساعت زیست بخون و فرداییش تستاشو بزن بلافاصله بعد مطالعه نزن الان من این کارو که می کنم مشکلم اینه که برای روز بعدش مطالب سریع از ذهنم می پره . می خواستم بدونم که شماها هم طبق همین روند تست می زنین یا نه ؟ ببخشین اگه پر حرفی کردم
-
اره منم ادبیات رو جزوه کردم هزینش خیلی شد ، ب نظرم کتاب رو تهیه کنین ب صرفه تره !
-
سلام بچه ها می خواستم بدونم که چطور تو زیست تست کار کنم . مثلا مشاور مدرسه ما گفته که در روز 2 ساعت زیست بخون و فرداییش تستاشو بزن بلافاصله بعد مطالعه نزن الان من این کارو که می کنم مشکلم اینه که برای روز بعدش مطالب سریع از ذهنم می پره . می خواستم بدونم که شماها هم طبق همین روند تست می زنین یا نه ؟ ببخشین اگه پر حرفی کردم
hossein444 در اصل باید همینجووری تست زد دیگه
اگرم مطالب از زهنت میپره دلیلشو توی خوندنت پیدا کن که با تمرکز و دقت نمیخونی
وگرنه این روند تست زنی دقیقا همینجوریه
تنها درسایی رو که باید بعد خوندن درسنامه تست زد ریاضی و فیزیک هستش -
hossein444
دروس اختصاصی بلافاصه میتونی تست بزنی
دروس عمومی یک روز بعد:)
مطمئن باش همینه و همه مشاورا حرفم رو تایید میکنن
پارسال کل وقتم روی روش خوندن و چجور تست زدن گذاشتم و موفق نشدم:) -
hossein444
دروس اختصاصی بلافاصه میتونی تست بزنی
دروس عمومی یک روز بعد:)
مطمئن باش همینه و همه مشاورا حرفم رو تایید میکنن
پارسال کل وقتم روی روش خوندن و چجور تست زدن گذاشتم و موفق نشدم:)@_Mr.Gentleman_
دروس اختصاصی ب جز شیمی و زیست -
بجزیی نداره