☆دفتر برنامه ریزی آلایی ها☆
-
%(#ffffff)[ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ]
%(#1ed6cd)[به نام خداوند عزیز و مهربان]
%(#ffffff)[.]
%(#ffffff)[.]
%(#ffffff)[.]
%(#c82dd6)[ســــــــــــــلام دوستای نازنین آلایی]:hand:
%(#2d36d6)[امیدوارم حالتون خوب خوب خوب باشه و مثل همیشه شاداب و پرانرژی باشید]
%(#2d36d6)[خب عزیزان ...همونطور که از عنوان تاپیک مشخصه ,] %(#2d36d6)[اینجا] http://blogcod.parsskin.com/zibasazi/other/1/9.gif %(#17cee6)[دفتر برنامه ریزی آلایی هاس] http://blogcod.parsskin.com/zibasazi/other/1/9.gif
%(#2d36d6)[اینجا هرشب بعد از پایان مطالعه و قبل از خواب میاین و] %(#17cee6)[ساعت مطالعتون به علاوه برنامه روز بعدتون] %(#2d36d6)[یادداشت میکنید]%(#268feb)[این کار چندتا فایده داره !]
%(#5daef5)[اول اینکه تو یه محیط رفاقتی سالم با دوستاتون رقابت میکنید] %(#75b4eb)[و همین انگیزه شمارو برای مطالعه و اجرای برنامه هاتون بالا] %(#75b4eb)[میبره]
%(#7f62f5)[دوم اینکه میتونید عملکرد بقیه دوستاتون رو هم ببینید و خودتونو ارزیابی کنید]
%(#7f62f5)[و...]http://www.clipart-kiste.de/archiv/Schule/schule_www-clipart-kiste-de_019.gif
%(#0be0bd)[علاوه برتمام این ها..هرماه به کسی که بالاترین ساعت مطالعه رو داشته جایزه میدیم چون فضا مجازیه چاره ای نداریم جز اینکه جایزه] %(#0be0bd)[هم مجازی باشه]...%(#10ccad)[جایزه اینه که بقیه اعضای گروه(گروه مطالعاتیمون)در طول ماه یه بار قرآن رو به نیت] %(#15bda1)[موفقیت اون فرد در کنکور ختم میکنن] %(#2bd99f)[درمورد وقت گیر بودنش اصلا نگران نباشید متناسب با] %(#2bd99f)[تعداد اعضای گروه انجامش میدیم واسش برنامه دارم]
...%(#19b399)[پس سعی کنید برنده باشید]
%(#1933b3)[درضمن اینجا بحث آزاده ...شما میتونید راجبه برنامه و ساعت مطالعه دوستاتون نظر بدید و یا سوال بپرسید..بنابراین لطفا صحبت هاتون کاملا متناسب با موضوع تاپیک باشه و اگه سوال یا بحث طولانی داشتید اون رو به تاپیک تودلی ارجاع بدید و اعضای گروه رو اونجا تگ کنید]
دعوت میکنم از @دانش-آموزان-آلاء عزیز
مخصوصا دعوت میکنم از کاربرای فعالتر انجمن @a.s sky daughter @Dr-Bernosi NAJI @Phenomenon @پروفسور ترنم @m-m zahra1303 banoo @zeynab-khanoom حسین ثار الله یه آلایی armin313 Marjan 77 NGU
اگه اسم دوستی از قلم افتاده عذر میخوام
%(#db0dd4)[منتظر حضور فعال و ارزشمندتون هستم از همین امشب]%(#db0dd4)[به جان خودم نیاین ناراحت میشم گفته باشم]
%(#5ebf0f)[سبز] باشید و سربلند%(#ffffff)[.]
%(#ffffff)[.]
//پ.ن: اطلاع دارم که تاپیک مشابه قبلا ایجاد شده اما به چنددلیل ترجیح دادم تاپیک جدید داشته باشیم اول اینکه تاپیک قبلی مربوط به پارسال هستش و این تاپیک برای امسال و مخصوص کنکور 96 ....دوم اینکه شرایط این تاپیک با تاپیک قبلی متفاوت هستش :)
-
٢ ساعت زيست
️
به بقيه برنامم نرسيدم
فردا بايد جبران كنم -
امروز
2 ساعت زیست 45 تست
دوساعت شیمی 20 تست
یک ساعت فیزیک 20 تست
یک ساعت ریاضی 10 تست
یک ساعت عربی25 تست
یک ساعت ادبیات 20 تست -
زیست:4 ساعت=قلب تمومممممممممممممممممممم
ریاضی:2ساعت+الانم قدر قسمت دومشو دیدم!
فیزیک:2.5ساعت=الکتریسیته ساکن+تست
شیمی:2.5ساعت=مرورسینتیک+10تست :|
ادبیات:1.5ساعت
دینی: 1ساعت
عربی: 1ساعت
از زیستم فوق العاده راضی بودم!از شیمی راضی نبودم!بقیه بین این دو :| -
امروز!از همه چیم راضی بودم!
زیست:3.5(یکم از قلب مونده بودش!)
ریاضی:3ساعت(قدر مطلق)
فیزیک:2.5ساعت(الکتریسیته ساکن تست)
شیمی:2ساعت(تست سینتیک)
ادبیات:نیم ساعت!
مهمون داشتیم وگرنه میخواسم بقیه رو هم بخونم! -
-
برنامه امروز
2 ساعت زیست 160 تست
دوساعت شیمی60 تست
یک ساعت فیزیک 25 تست
یک ساعت ریاضی 10 تست
یک ساعت دینی 20 تست
یک ساعت زبان 30 تست
یک ساعت عربی 10 تست
یک ساعت ادبیات 45 تست
ساعت ده ساعت
تعداد تست360 -
2 ساعت زیست 70تست
2 ساعت شیمی75 تست
یک ساعت دینی40تست
یک ساعت عربی10تست
یک ساعت زبان30تست
یک ساعت ادبیات55تست
چهار ساعت کلاسهشت ساعت درس
280 تست
4 ساعتم کلاس -
2,5 زيست.
1, رياضي
١ ساعت عربي
يه سري مشكلات حل بشه، ساعت مطالعم بيشتر ميشه اگه خدا بخواد -
گزارش امروز:0 ساعت!هیچی نمیتونم بخونم!ولی از فردا دیگه از خچالتتون درمیام :)!
-
میتونم ازتون یه خواهش کنم؟!عاچزانه؟!
-
@Dr.Bernosi در ☆دفتر برنامه ریزی آلایی ها☆ گفته است:
خیلیم عالی
...من امشب میام مینویسم
..دکتر فردا شب باید دست پر بیاینا