هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@Amir-Bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
abcc احساسی پیش نرین در کل
منطقی
مثلا الان 50 روز خوندن خوبه 20 روز هم برای ازمون و جمع بندیالان باید یجوری خوند که جمع بندیم قاطیش باشه دیگه : /
آسمان ِ آبی خب حدود 20 تا کنکور هست :| البته من خودم از 93 به بعد گذاشتم
-
abcc اون که دوت استراتژی داره
1 یه گوشه خفتش کنین
2 با هرچی گیرتون اومد بپرین روش :| -
revival
:|
کنکورای سراسری چی؟توی تست هر مبحث زدمش،فقط ۹۵ و۹۶ و۹۷ جدا باهم سه روز اخر بررسیش میکنم
revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
revival
:|
کنکورای سراسری چی؟توی تست هر مبحث زدمش،فقط ۹۵ و۹۶ و۹۷ جدا باهم سه روز اخر بررسیش میکنم
خوبه اینطوری پس
جمع بندی همین همایشای الا عالین -
abcc اون که دوت استراتژی داره
1 یه گوشه خفتش کنین
2 با هرچی گیرتون اومد بپرین روش :|اها
باتشکر
-
آسمان ِ آبی خب حدود 20 تا کنکور هست :| البته من خودم از 93 به بعد گذاشتم
@Amir-Bernousi اونارو اکثرشو زدیم مبحثی..
همون یکی دوسال اخرو شبیه سازی بگیریم بسه.. -
من الان خودم 35 روز گذاشتم برای خوندن، 16 روز ازمون 9 روز هم جمع بندی :|
-
اگ مطلب نخونده نداری ک خوبه...
-
@Amir-Bernousi ینی ۳۵ روز فقط مروره؟
-
اگ مطلب نخونده نداری ک خوبه...
revival
35 روز برای نخونده هاس :| -
revival
35 روز برای نخونده هاس :|@Amir-Bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
revival
35 روز برای نخونده هاس :|پس نخونده هاتون کمه
-
revival
35 روز برای نخونده هاس :|پس نخونده هاتون کمه
آسمان ِ آبی متوسطه نه خیلی کم نه خیلی زیاد
-
abcc
اگه بخودتون باور داشته باشین، کار درستهیه جمله همیشه به خودم میگم، میگم تو تویی، بقیه بقین
-
آسمان ِ آبی متوسطه نه خیلی کم نه خیلی زیاد
@Amir-Bernousi منم کلشو گذاشتم (جز هفته اخر
) هم مرور هم جمع بندی هم مطلب جدید
-
خب اخرین حرف
بچه ها من ۴ ساله این ۷۰ روزه های خاص رو گذروندم،حداقل از سال دوم ک تو جو کنکور بودم صدها بار ۷۰ روزه برنامه ریختم،اعتماد کنید ب این حرف ک ۷۰ روز واسه کسی ک از صبح پاشه بخونه تا شب خیلی زیادع...
خطا همیشه هست همه دارن،حتی ممکنه از این ب بعدم باشه مهم اینه سریعتر پاشید و تکرارش کم شه...
شجاعت یعنی صبح مشتاتو محکم کنی و از خوندن نترسی و بجنگی واسه زندگیت و ب این راحتی پرت نشی...
شجاعت یعنی قربانی کردن!!!اینکه چی رو فدای کی کنی...شجاعت یعنی اینکه نترسی از اینکه قوانین زندگی بقیه رو اجرا نمیکنی...
شجاعت یعنی ،دست کشیدن از خواسته های بی ربط دلامیدوارم هممون موفق شیم،شب و روزگارتون پر تلاش و خوش:)
-
خب اخرین حرف
بچه ها من ۴ ساله این ۷۰ روزه های خاص رو گذروندم،حداقل از سال دوم ک تو جو کنکور بودم صدها بار ۷۰ روزه برنامه ریختم،اعتماد کنید ب این حرف ک ۷۰ روز واسه کسی ک از صبح پاشه بخونه تا شب خیلی زیادع...
خطا همیشه هست همه دارن،حتی ممکنه از این ب بعدم باشه مهم اینه سریعتر پاشید و تکرارش کم شه...
شجاعت یعنی صبح مشتاتو محکم کنی و از خوندن نترسی و بجنگی واسه زندگیت و ب این راحتی پرت نشی...
شجاعت یعنی قربانی کردن!!!اینکه چی رو فدای کی کنی...شجاعت یعنی اینکه نترسی از اینکه قوانین زندگی بقیه رو اجرا نمیکنی...
شجاعت یعنی ،دست کشیدن از خواسته های بی ربط دلامیدوارم هممون موفق شیم،شب و روزگارتون پر تلاش و خوش:)
-
خب اخرین حرف