هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
abcc
اگه بخودتون باور داشته باشین، کار درستهیه جمله همیشه به خودم میگم، میگم تو تویی، بقیه بقین
-
آسمان ِ آبی متوسطه نه خیلی کم نه خیلی زیاد
@Amir-Bernousi منم کلشو گذاشتم (جز هفته اخر
) هم مرور هم جمع بندی هم مطلب جدید
-
خب اخرین حرف
بچه ها من ۴ ساله این ۷۰ روزه های خاص رو گذروندم،حداقل از سال دوم ک تو جو کنکور بودم صدها بار ۷۰ روزه برنامه ریختم،اعتماد کنید ب این حرف ک ۷۰ روز واسه کسی ک از صبح پاشه بخونه تا شب خیلی زیادع...
خطا همیشه هست همه دارن،حتی ممکنه از این ب بعدم باشه مهم اینه سریعتر پاشید و تکرارش کم شه...
شجاعت یعنی صبح مشتاتو محکم کنی و از خوندن نترسی و بجنگی واسه زندگیت و ب این راحتی پرت نشی...
شجاعت یعنی قربانی کردن!!!اینکه چی رو فدای کی کنی...شجاعت یعنی اینکه نترسی از اینکه قوانین زندگی بقیه رو اجرا نمیکنی...
شجاعت یعنی ،دست کشیدن از خواسته های بی ربط دلامیدوارم هممون موفق شیم،شب و روزگارتون پر تلاش و خوش:)
-
خب اخرین حرف
بچه ها من ۴ ساله این ۷۰ روزه های خاص رو گذروندم،حداقل از سال دوم ک تو جو کنکور بودم صدها بار ۷۰ روزه برنامه ریختم،اعتماد کنید ب این حرف ک ۷۰ روز واسه کسی ک از صبح پاشه بخونه تا شب خیلی زیادع...
خطا همیشه هست همه دارن،حتی ممکنه از این ب بعدم باشه مهم اینه سریعتر پاشید و تکرارش کم شه...
شجاعت یعنی صبح مشتاتو محکم کنی و از خوندن نترسی و بجنگی واسه زندگیت و ب این راحتی پرت نشی...
شجاعت یعنی قربانی کردن!!!اینکه چی رو فدای کی کنی...شجاعت یعنی اینکه نترسی از اینکه قوانین زندگی بقیه رو اجرا نمیکنی...
شجاعت یعنی ،دست کشیدن از خواسته های بی ربط دلامیدوارم هممون موفق شیم،شب و روزگارتون پر تلاش و خوش:)
-
خب اخرین حرف
-
۲۶ دقیقه شد
از بغلم تکون نمیخوره،فک کنم فک میکنه باباشمهرکی ریش داره ک بابات نیست اینجا بدرد میخوره
تازه خوبه هنوز دو روزه نزدمش
اگ بیشتر میشد،ببین چی میکرد
یادمه تو کتاب داشتیم کلروفرم داروی بیهوشی
حیف خیلی بچه س
-
۲۶ دقیقه شد
از بغلم تکون نمیخوره،فک کنم فک میکنه باباشمهرکی ریش داره ک بابات نیست اینجا بدرد میخوره
تازه خوبه هنوز دو روزه نزدمش
اگ بیشتر میشد،ببین چی میکرد
یادمه تو کتاب داشتیم کلروفرم داروی بیهوشی
حیف خیلی بچه س
-
از بچگی آرزو داشتم برم نمایشگاه کتاب
اما هنو قسمت نشده :|
اونوقت به رفیقم که تهرانه میگم رفتی نمایشگاه؟
میگه آره با خونواده رفتیم ناهار خوردیم برگشتیم جات خالی :|
میگم چن تا کتاب خریدی؟
میگه مگ بیکارم کتاب بخونم؟ :| :| :|
خدایا ببین نعمتاتو به کیا میدی :|
ببیییییین -
میگم چن تا کتاب خریدی؟
ببیییییین -
میگم چن تا کتاب خریدی؟
ببیییییین