هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
abcc در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: درهرصورت بنظرم در اولین فرصت هردو خودتون رو به ی پزشک نشون بدید   هردو کیان    abcc 
 @Syner
  revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: abcc در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: درهرصورت بنظرم در اولین فرصت هردو خودتون رو به ی پزشک نشون بدید   هردو کیان    revival 
 @Syner
  :| 
- 
revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: abcc در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: درهرصورت بنظرم در اولین فرصت هردو خودتون رو به ی پزشک نشون بدید   هردو کیان    revival 
 @Syner
  :| 
- 
- 
abcc در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: درهرصورت بنظرم در اولین فرصت هردو خودتون رو به ی پزشک نشون بدید   هردو کیان    abcc 
 @Syner

- 
@Syner در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: abcc من بازم که هستم  
 من ۱۰۰ ایلم علی هم ۱۰ ایل
 جمعا شدیم ۱۱۰ ایلحروف الفبا چند ایلیه استاد حالا   
- 
@Syner در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: abcc من بازم که هستم  
 جمعا شدیم ۱۱۰ ایلحروف الفبا چند ایلیه استاد حالا   revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Syner در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: abcc من بازم که هستم  
 جمعا شدیم ۱۱۰ ایلحروف الفبا چند ایلیه استاد حالا   ایل نداره :|   
- 
oooooooo  سلام جات خالی ساعت  امتحان عوض شده بود دیر رسیدم 9 رسیدم 9 ده دقیقه برگموگرفتن ولی همشو نوشتم سلام جات خالی ساعت  امتحان عوض شده بود دیر رسیدم 9 رسیدم 9 ده دقیقه برگموگرفتن ولی همشو نوشتم

ردپا
ردپا

️
️ ️
️

:face_savouring_delicious_food:
 :face_savouring_delicious_food:

هنوز ب خیال خودم دو درسو نگ/ه داشته بودم مدرسه بخونم دیه نخونده نوشتمشون
 هنوز ب خیال خودم دو درسو نگ/ه داشته بودم مدرسه بخونم دیه نخونده نوشتمشون