مچ اساتید رو بگیر تا حواسشون باشه که اینجا آلاست و نباید سوتی داد!!!!
-
سلام دوستان.هدف از ایجاد این تاپیک اینه که اگه احیانا دیدین که اساتید محترم آلا یه بحثی رو اشتباه توضیخ میدن یا حتی مثال ها رو غلط حل میکنن:face_screaming_in_fear: :face_screaming_in_fear: :face_screaming_in_fear: یا در کل سوتی میدن:expressionless_face: :expressionless_face: :expressionless_face: اینجا گزاشن بدین خواااااااااااااهشا.:folded_hands: :folded_hands: :folded_hands: تا بلکه رسیدگی بشه یا تذکری داده بشه.بااااااااااور کنید سطح علمی آلا داره میاد پائین.:confounded_face: :confounded_face: :confounded_face: :confounded_face: :confounded_face: :confounded_face: :confounded_face:
@Dr-moradi آقا همه اشتباه میکنن، مهم اینه که کم باشه؛ من توی فیلم های آموزشی یک استاد دیدم که سوال کنکور رو دقیقاً برعکس حل کرد و جوابش هم برعکس اومد🤣
شاید این کارو میکنن که ما توجهمون بالا باشه🤣😂 -
خوبه مشکلات رو بگید :heart_suit:
فقط یه چیزی تو استودیو دانش آموز نیست، دبیر برای مدت زیادی وای میسته و خودش و یه دوربین
در نتیجه احتمال سوتی محاسباتی زیاد می شهسوتی علمی و محاسباتی متفاوت هستند، ولی هر دوش رو بگید خوبه
با لحن دوستانه البته.تو کلاس درس وقتی دبیر مخرجی رو نمی بینه ساده کنه یه نفر تو کلاس دست بلند می کنه میگه آقا اون رو اشتباه نکردی؟! بلافاصله اصلاح میشه
اینجا هم گفتن شما باید شبیه همون دانش آموز دلچسب باشهsohrab سلام
والله من بار صبحت هایی ایشون 180 درجه مخالفم چون اقایی داداشی تنها دبیر فیزیکتونن که واقعا مفاهیمو میرسونن ایشون تو ویدیو هایی مغناطیس یکم دارم وسواس به خرج میدم من دس بوس ایشونم ایشون واقعا منو نجات داده فیزک از 9 شدم 20 اینو مدیون ایشونم ایشون فوق عالی هستن اشتباه در محاسبات که همیشه پیش میاد من خودم حرف اخرو دارم 1 تدریس مزخرف با کلی مطلب و کلی فیلم فقط حجم شو زیاد کردن که بگن ما همه چیو گفتیم والله الا بهترینه از هر نظررری استاد داداشی اگر یه مشکلی داشته باشن فقط اینکه خیلی وسواسن همین مگه نه خیلی عالین ایشون لطفا شما مدیرین از طرف من از ایشون تشکر کنید این دوست عزیزم اشتباه محاسبات مهم نیست اگه سطح علمی یه نفر پایین باشه تو نحوه محاسبات اشتبا نمیکنه مهم منظور .... خلاصه موفق باشید ولی دفعه بعد انتقاد کردی با لحن خوب تر بگین موفق باشین -
sohrab سلام
والله من بار صبحت هایی ایشون 180 درجه مخالفم چون اقایی داداشی تنها دبیر فیزیکتونن که واقعا مفاهیمو میرسونن ایشون تو ویدیو هایی مغناطیس یکم دارم وسواس به خرج میدم من دس بوس ایشونم ایشون واقعا منو نجات داده فیزک از 9 شدم 20 اینو مدیون ایشونم ایشون فوق عالی هستن اشتباه در محاسبات که همیشه پیش میاد من خودم حرف اخرو دارم 1 تدریس مزخرف با کلی مطلب و کلی فیلم فقط حجم شو زیاد کردن که بگن ما همه چیو گفتیم والله الا بهترینه از هر نظررری استاد داداشی اگر یه مشکلی داشته باشن فقط اینکه خیلی وسواسن همین مگه نه خیلی عالین ایشون لطفا شما مدیرین از طرف من از ایشون تشکر کنید این دوست عزیزم اشتباه محاسبات مهم نیست اگه سطح علمی یه نفر پایین باشه تو نحوه محاسبات اشتبا نمیکنه مهم منظور .... خلاصه موفق باشید ولی دفعه بعد انتقاد کردی با لحن خوب تر بگین موفق باشین -
ساقی در مچ اساتید رو بگیر تا حواسشون باشه که اینجا آلاست و نباید سوتی داد!!!! گفته است:
revival جدی؟😐
پ.ن:وی در افق محو شده و دیگرازاو خبری یافت نشد:rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
-
milad2 حرص نخور این مال خیلی وقت پیشه ولی افرین ک از 9 شدی 20 من هیمشه با اینفیزیک مشکل دارم موفق باشی
حرصم از اینه که به استاد داداشی حرف زد موقاری داداشی حامدپویان نظر حشمتی عربی و ثابتیو .. خلاصه اینا بهترینن به قول معروف که میگن من نبود یه اموزش با کیفیتو با استخونام حس کردم وقتی اینارو میشنوی یه اموزش خوب کاملا رایگا من برای مدرسه الکیم که هیچی یاد نمیدن فقط متن کتاب میخونن برامون 200 میدم الان بهترین اموزشو میبینیم اینجا از محاسبه نکردن 1 منفی یا 1 تقسیم باس ایراد بگیریم ؟! نمیگم انتقاد نکنیم ولی خوب حداقل ....
-
حرصم از اینه که به استاد داداشی حرف زد موقاری داداشی حامدپویان نظر حشمتی عربی و ثابتیو .. خلاصه اینا بهترینن به قول معروف که میگن من نبود یه اموزش با کیفیتو با استخونام حس کردم وقتی اینارو میشنوی یه اموزش خوب کاملا رایگا من برای مدرسه الکیم که هیچی یاد نمیدن فقط متن کتاب میخونن برامون 200 میدم الان بهترین اموزشو میبینیم اینجا از محاسبه نکردن 1 منفی یا 1 تقسیم باس ایراد بگیریم ؟! نمیگم انتقاد نکنیم ولی خوب حداقل ....
-
revival ببین دوست عزیز من خودم در جریان خیلی از مشکلاتی که آلا باهاش روبرو هست هستم و میدونم چقدر دارن زحمت میکشن و جه کار بزرگی رو دارن انجام میدن.و هدفم این نیست که این عزیزان رو دلسرد کنم و مطمئنم در آینده یکی از حامیان آلا هستم(چه حامی مالی و چه علمی)ولی قرار نیست چون به آلا و اساتیدش مدیون هستم سیب زمینی وار از کنار اشتباهاتی که در شان آلا نیست رد بشم و سکوت کنم.آلا اگه میخواد دردی از منِ کنکوری دوا کنه که پول ندارم کلاسها و آزمون های میلیونی شرکت کنم باید بتونه با موسسه هایی که سطح علمی بالایی دارن و چون سطحشون بالاست و دارن رانت های میلیاردی راه میندازن و دو قطبی و بی عدالتی وحشتناکی بوجود آوردن رقابت کنه.آلا باید بتونی از اساتیدی با تراز علمی امیر مسعودی و امثالهم استفاده کنه و این آموزشها رو رایگان ارائه بده.البته اگه واقعا هدفش توسعه ی عدالت آموزشیه و برای خدا داره کار میکنه.این آموزشهای سطح پائین دردی از کسی دوا نمیکنه.
ضمنا انتظار داشتن و مطالبه داشتن جرم نیست انسان باشیم یه کم. -
قبول دارم که لحنم تند بوده تو این تاپیک ولی خدایی هنوز فصل اول فیزک دهم رو دارم میبینم چندین اشتباه محاسباتی خنده دار دیدم:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: و به جای اینکه بخندم عصبی شدم.:face_with_steam_from_nose: چون انتظار این اشتباهات بچگانه که معمولا از دانش آموزای دبستانی سر میزنه رو ندارم:expressionless_face: هنوز فصل اولم این همه اشتباه تو یه فصل؟؟؟؟؟آخه چرااااااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟:frowning_face: :frowning_face: :frowning_face:
خدا آخرشو به خیر کنه.:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
سه تا اشتباه محاسباتی تو یه جلسه؟؟!! اونم تو دوازده دیقه اول؟؟؟.:expressionless_face: :expressionless_face: :expressionless_face: اونم یه مبحثی که از بس چرت و پیش پا افتاده ست که خیلیا حوصله خوندنشو ندارن.:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
خو من به چه امیدی ادامه بدم با این وضع؟؟؟
بحث اعتماده میفهمید؟؟؟ چرا کسی منو نمیدرکه؟؟:face_with_open_mouth_cold_sweat: :face_with_open_mouth_cold_sweat:
این تاپیک رو فعلا نگه میدارم به امید اینکه استاد داداشی حرفای دلمو بخونه و در جریان باشه که اینجا دبیرستان صنعتی شریفه:flexed_biceps: :flexed_biceps: :flexed_biceps: :flexed_biceps: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss:
خدایی این یکی:backhand_index_pointing_down: دیگه خیلی خنده داره.:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: ولی من همچنان نمیخندم و حرص میخورم.آقای داداشی آخه چرااااااااااا؟؟:expressionless_face: :expressionless_face: :expressionless_face:

@Dr-moradi
منم میتونم برم کلی سوتی از فیلمای امیرمسعودی برات بیارمتو میخوای بگی سطح آلا پایینه
ولی سخت دراشتباهی
اتفاقا یکی ازدوستانم خوب چیزی میگفت
گاهی یه استاد خودش از قصد اشتباه محاسباتی قرار میده ک دانش آموز وقتی خودش حل کنه بتونه پیداش کنه و شوق کنه از اینکه خودش درست حل کرده -
@Dr-moradi واقعا فکر میکنی امیر مسعودی سطحش بالاتر از استاد طلوعی و کارزانیان و باقی اساتید آلاس
سخت در اشتباهی
اول راهی هنوزسلام اینجور نیست که میگی تو نمی تونی آقای کازرانیان رو با امیر مسعودی مقایسه کنی کاری که مسعودی میکنه اینه که برای هر سوال یه فرمول و روش الکی می سازه بعله تو شاید بتونی با امیر مسعودی تو کنکور ۱۰۰ بزنی ام باید برای هر درسی دو میلیون فرمول حفظ کنی که قطعا خودش هم نمیتونه اما یکی مثل استاد کازرانیان به تو راهی رو نشون میده که با اون میتونی یه گستره از سوالات رو حل کنی این تجربه ی شخصی منه که ایشون با یه تکنیک که برای فصل سوم فیزیک پیش نشون دادن این امکان رو به من داد که بعضی سوالات تا چهار فصل بعد رو باهاش حل کنم
-
من ی سال حلقه های امیر مسعودی وکل مجموعه ش داشتم
فقط تو ی کلمه پولم ک رفت سطل زباله هیچ دوسال عمرم تباه شد
تنها کسی روک قبول دارم ربیعیان هس:-\ -
استاد ناصح زاده تو فیلم عربی 14 ساعته کنکور فیلم دوم(قسمت دوم ترجمه) سوال 3 از سوالای آخر ترجمه رو اشتباه میگن گزینه 1 در صورتی که براساس گفته های قبلی خودشون میشه گزینه 2
ایشون واقعا استاد خوبی هستن و همه نکاتشون خیلی خوب و مفید بودن...فقط خواستم که اگه میشه جواب تست ها رو تو جزوه بذارید که اینطوری اگر هم یه لحظه حواسشون نیست مشکل پیش نیاد -
استاد ناصح زاده تو فیلم عربی 14 ساعته کنکور فیلم دوم(قسمت دوم ترجمه) سوال 3 از سوالای آخر ترجمه رو اشتباه میگن گزینه 1 در صورتی که براساس گفته های قبلی خودشون میشه گزینه 2
ایشون واقعا استاد خوبی هستن و همه نکاتشون خیلی خوب و مفید بودن...فقط خواستم که اگه میشه جواب تست ها رو تو جزوه بذارید که اینطوری اگر هم یه لحظه حواسشون نیست مشکل پیش نیاد -
@moosavi21 دقیقا درست حل کرده
ولی از آخر بجای اینکه بگه گزینه 2 اشتباه میگه گزینه 1دلیلشم اینه داره تند تند تدریس میکنه
این اشتباه خیلی از ماها هم هس که گاهی دقت نمیکنیم به جواب میرسیم ولی درپاسخنامه اشتباه میزنیم -
این پست پاک شده!
-
این تاپیک, تاپیک خوبی هست به شرطی که فقط اشتباه های معلم رو بگیم در جهت این که اگر معلم ها اشتباه کردند ما دیگه اشتباه نکنیم نه برای تمسخر و دست گرمی
باتشکر -
وقتی میشه بگیم معلما ضعیفن و سطح آلا پایینه ک اشتباهات مفهومی داشته باشن و روش حلشون اشتباه باشه😐😐
نه که بیاید چهارتا اشتباه محاسبات بگیرید ک اونم بخاطر خستگی فیلم پر کردنه بیاید تو بوق و کرنا کنید خیلی از کتاب تست ها اشتباه دارن...بقیه موسسات هم اگه اشتباه ندارن همش بخاطر استفاده از اسلاید هست ک تازه تو همون اسلایدها و توضیحاتشون هم اشتباهات زیادی هست