سوال دینی!
-
@Amir-Bernousi گزینه 3
اولا ک گزینه 1 و 4 یکی هستن و سوال نمیتونه ک دوتا جواب داشته باشه! پس هردو خط میخورن
حق یعنی هدفمند=حکمت
ب کسی ظلم نمیشه=عدالت
چون حکمت هست عدالت داریم@sh-kh
نتیجه و معلول و ثمره و... همگی یه مفهوم رو دارناین تست گزینه هاش طوری قرار داده که گزینه 1 و 4 و 3 یکی هستن
به نظرم گزینه هارو خودش گزاشتهدرضمن منطقی نیس بگی چون گزینه 1 و 4 یکی هستن باید خطشون زد
چون با گزینه 3 هم هیچ فرقی ندارندرکل یا سوالشو اشتباه طرح کرده ، که باید میگفت کدام گزینه غلطه که میشد گزینه 2
یا باید گزینه هارو بادقت بیشتری قرار میداد که سه تاش یکی نشه -
@sh-kh
نتیجه و معلول و ثمره و... همگی یه مفهوم رو دارناین تست گزینه هاش طوری قرار داده که گزینه 1 و 4 و 3 یکی هستن
به نظرم گزینه هارو خودش گزاشتهدرضمن منطقی نیس بگی چون گزینه 1 و 4 یکی هستن باید خطشون زد
چون با گزینه 3 هم هیچ فرقی ندارندرکل یا سوالشو اشتباه طرح کرده ، که باید میگفت کدام گزینه غلطه که میشد گزینه 2
یا باید گزینه هارو بادقت بیشتری قرار میداد که سه تاش یکی نشه@sbr-abasi من از شیوه تست زنی استفاده کردم ک گفتم 1و4 خط میخورن شاید منطقی نباشه ولی چیزی ک اساتید میگن اینه
دقیقا از این روش یادمه اقای اقاجانی استفاده کردن ک دو گزینه شبیه هم بودن فقط با گفتار متفاوت ک بدون نیاز ب تحلیل ب غلط بودن پی میبریم -
بر اساس آیه زیر کدام مورد درست است؟!
"وخلق الله السماوات و الارض بالحق و لتچزی کل نفس بما کسبت و هم لا یظلمون"
1)علت عدل خدا حکمت اوست.
2)نتیچه عدالت حکمت است.
3)نتیچه حکمت عدالت است.
4)معلول حکمت خدا عدل اوست. -
:|
تاپیک واسه کیه.... :|چه گیری دادینا :/
-
بر اساس آیه زیر کدام مورد درست است؟!
"وخلق الله السماوات و الارض بالحق و لتچزی کل نفس بما کسبت و هم لا یظلمون"
1)علت عدل خدا حکمت اوست.
2)نتیچه عدالت حکمت است.
3)نتیچه حکمت عدالت است.
4)معلول حکمت خدا عدل اوست.@Amir-Bernousi
گزینه 3 درسته نتیجه یعنی همون معلول که داره میگه عدالت معلول حکمت خداست چون قسمت اول ایه از وخلق تا بالحق اشاره به هدفمندی و حقانیت وحکمت داره و ادامه ایه از و لتجزی تا اخر اشاره به عدالت خدا داره چون داره میگه چون خدا حکیمه نظام پاداش و جزا وجود دارد و به کسی ظلم نمیشه -
@Amir-Bernousi
گزینه 3 درسته نتیجه یعنی همون معلول که داره میگه عدالت معلول حکمت خداست چون قسمت اول ایه از وخلق تا بالحق اشاره به هدفمندی و حقانیت وحکمت داره و ادامه ایه از و لتجزی تا اخر اشاره به عدالت خدا داره چون داره میگه چون خدا حکیمه نظام پاداش و جزا وجود دارد و به کسی ظلم نمیشهIRAN AZARBAIJAN
در ادامه مطلبم باید بگم وقتی میگه بر اساس ایه زیر یعنی فقط ایه زیر:neutral_face: :neutral_face: استنباط خودی ویا جمله متن کتاب به احتمال 80 درصد باعث غلط زدن گزینه میشه
باید خود ایه رو مثل قرابت معنایی ادبیات تحلیل کرد -
@Amir-Bernousi
گزینه 3 درسته نتیجه یعنی همون معلول که داره میگه عدالت معلول حکمت خداست چون قسمت اول ایه از وخلق تا بالحق اشاره به هدفمندی و حقانیت وحکمت داره و ادامه ایه از و لتجزی تا اخر اشاره به عدالت خدا داره چون داره میگه چون خدا حکیمه نظام پاداش و جزا وجود دارد و به کسی ظلم نمیشهIRAN AZARBAIJAN
3 چه فرقی با 1و4 داره؟ -
IRAN AZARBAIJAN
3 چه فرقی با 1و4 داره؟ -
IRAN AZARBAIJAN
3 چه فرقی با 1و4 داره؟@moosavi21 خب .پس 2میشخ دیگ
-
@Mahed
آخه اگه میگفت کدام یک غلط است میشه گفت گزینه 2
ولی این گفته کدام یک صحیح است!
که اون سه تای دیگه جواب میشه:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:@sbr-abasi نظر من 2هسته