کی کِی تولدشه🎂
-
:heart_suit: @لیلی79 :heart_suit:
:blue_heart: %(#0073ff)[ تولدت مبارک]:blue_heart:
%(#2b00ff)[الهی دلت شاد باشه تنت سلامت خنده رو لبات و ارزو ی بهترینا برات:)]
تولد 🎆 تولد 🎆 تولدت مبارک 🎇تولد تولد تولدت مبارکــ , مبارکــ مبارکــ تولدت مبارکــ:green_heart:
@لیلی79 دلم کیک خواست :face_savouring_delicious_food: ولی دندونم درد میکنه:confused_face:
:heart_suit: @ASMA-MORADI :heart_suit: همچنان دلم کیک میخواد:face_with_tears_of_joy: ولی دندونم درد میکنه :confused_face:
🎆 %(#ff00b3)[تولدت مبارک]🎆
%(#7300ff)[ ارزوی بهترینا برات:) دلت شاد باشه تنت سلامت خنده رو لبات حال دلت خوب:)]:smiling_face_with_halo: :blue_heart:
-
امم بگم علاوه بر تولد لیلا دیروز تولد اسما بود من بلد نیستم جیگل میگیل کنم شرمندتون خودتون میدونید دوستون دارم چقد انشالله نتیجهدار بشید همیشه شاد باشید @ASMA-MORADI @لیلی79
ققنوس در کی کِی تولدشه🎂 گفته است:
امم بگم علاوه بر تولد لیلا دیروز تولد اسما بود من بلد نیستم جیگل میگیل کنم شرمندتون خودتون میدونید دوستون دارم چقد انشالله نتیجهدار بشید همیشه شاد باشید @ASMA-MORADI @لیلی79
وای فاطی جونم مرسی عزیزم عاشقتم فراون :kiss_mark: :kiss_mark: :kiss_mark: :kiss_mark: :kiss_mark: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss:
ایشالا ک خودتم نتیجه ی عالی بگیری و دلت شاد شاد شه ...
همینک هسی و میگی خودش کلیه جیگل میگل فدا سرت عشقم:face_blowing_a_kiss: :smiling_face_with_heart-eyes: -
وااااااااای اسماااااااا چرا یادم رفتتتتتت
لیلا گفته بود یروز ازش بزرگتری😕
خب البته خیلیم نگذشته کلا ی ساعت از روز تولدت گذشته😁
%(#ff0000)[تولدت مبارک باشه آجی خوشگله ی من]😍😘
ب همه ی آرزوهای خوشگلت برسی اگه ک صلاحته😉
حال دلتم همیشه اکسلنت باشه:)
ینیااااا آرامشی تو انجمن
قشنگگگگگگ واسع بعضیا سنگ صبوری واسع بعضیا مشاوری واسع بعضیا ی رفیق نابی ...
واسه منم ک تکی کلا تو قلبم❤💛💜
کلا بگم ک خعلی دوست دارم😘😘😘😘😘
@ASMA-MORADI@Saahaar در کی کِی تولدشه🎂 گفته است:
وااااااااای اسماااااااا چرا یادم رفتتتتتت
لیلا گفته بود یروز ازش بزرگتری😕
خب البته خیلیم نگذشته کلا ی ساعت از روز تولدت گذشته😁
%(#ff0000)[تولدت مبارک باشه آجی خوشگله ی من]😍😘
ب همه ی آرزوهای خوشگلت برسی اگه ک صلاحته😉
حال دلتم همیشه اکسلنت باشه:)
ینیااااا آرامشی تو انجمن
قشنگگگگگگ واسع بعضیا سنگ صبوری واسع بعضیا مشاوری واسع بعضیا ی رفیق نابی ...
واسه منم ک تکی کلا تو قلبم❤💛💜
کلا بگم ک خعلی دوست دارم😘😘😘😘😘
@ASMA-MORADIمهم اینه ک گفتی عزیزم مهم نیس فدا سرت:smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss:
عشق چندمی شدم بلا؟ :face_with_tears_of_joy: :smiling_face_with_heart-eyes: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss:
همه اینایی ک گفتی نظر لطفته عزیزم توام جات تو قلبمه عشقی جان مرسی
منم خیلی دوست دارم عاشقتم ک....😍😘😘😘💙💜💛💚💗💕❤💓💖💋 -
:heart_suit: @ASMA-MORADI :heart_suit: همچنان دلم کیک میخواد:face_with_tears_of_joy: ولی دندونم درد میکنه :confused_face:
%(#7300ff)[ ارزوی بهترینا برات:) دلت شاد باشه تنت سلامت خنده رو لبات حال دلت خوب:)]:smiling_face_with_halo: :blue_heart:
اکالیپتوس در کی کِی تولدشه🎂 گفته است:
وای اکالپیتوس من عاشقتم فاطمه :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: قشنگ حال ادمو میفهمی
مرسی عزیزم فدات 😘😘😘😘😘💋💋💋💋
ایشالا ک خودتم تنت سلامت و لبت خندون باشه عزیزم .... -
بح بح 20 اردیبهشت هم که تولد اسما جون بود ولی به خاطر قطعی سایت و عدم دسترسی نتونستم تبریک بگم
اسما گلی تولدت مبارک :heart_suit:@پشمک2 در کی کِی تولدشه🎂 گفته است:
بح بح 20 اردیبهشت هم که تولد اسما جون بود ولی به خاطر قطعی سایت و عدم دسترسی نتونستم تبریک بگم
اسما گلی تولدت مبارک :heart_suit:مرسی نسرین جان خیلی ممنون ....فدا سرت همین الانم ارزشش اون موقه رو داره عزیزم...تنت سلامت و لبت خندون :smiling_face_with_heart-eyes: :face_blowing_a_kiss: :smiling_face_with_heart-eyes: :face_blowing_a_kiss: :smiling_face_with_heart-eyes: :face_blowing_a_kiss:
-
اسما جونم تولدت مبارک بهترینها نصيبت ایشالا همیشه دلت شاد و لبت خندون باشه به آرزوهای قشنگت برسی😍😍😍😍😍😉😉😉😉
far away مرسی اوا جونم فدات بشم ...ایشالا ک تو تموم بچه های الا ب نتیجه دلخواهشون برسن عاشق همتونم واقن مرسی .:smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :winking_face: :winking_face: :winking_face: :winking_face: 💋💋💋💙💜💛💚💗💕❤💓💖
-
مداد رنگی عجب چقد اردیبهشتی داریم:smiling_face_with_sunglasses: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes:
شرمنده دیه سپیده جان دیره ولی این تبریک را از ما بپذیر:grinning_face_with_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
تولد مبارک عزیز دل:smiling_face_with_heart-eyes: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss:
بهترینارو برات آرزو میکم:rose: :rose: :rose: :rose: :rose: -
@لیلی79 بشاااااااااااااارتی تولدته؟ بیام بزنمت ک بهم نگفته بودی؟ :winking_face: :winking_face: :winking_face: تولدت مبارک عزیز دلم ایشالا به هرچی میخوای برسی خدا همیشه پشت و پناهت:smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes:
-
@ASMA-MORADI تولدت مبارک.ان شاءالله موفق بشی.:clapping_hands_light_skin_tone: :winking_face: :upside-down_face: :upside-down_face: آرزوی بهترناروواست دارم:clown_face: :clown_face: :hugging_face: :hugging_face: :hugging_face: :hugging_face: :hugging_face: :hugging_face: :hugging_face:
-
@ASMA-MORADI تولدت مبارک.ان شاءالله موفق بشی.:clapping_hands_light_skin_tone: :winking_face: :upside-down_face: :upside-down_face: آرزوی بهترناروواست دارم:clown_face: :clown_face: :hugging_face: :hugging_face: :hugging_face: :hugging_face: :hugging_face: :hugging_face: :hugging_face:
-
@ASMA-MORADI ای جانمممممممممممممممم مبارکههههههههههه قربانت بم خن شیرینکم ❤😍😍😍
انشالله تولد ۱۲۰ سالگی له پنای عزیز و خه وشه ویستکانت جیژن بگری جرگه گیان
انشالله ب مرادی دلت بگیی 😍❤
دیر وتم دلکم شرمنده نبوم تا تبریک بلم 🙄😭
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
❤💋❤ -
@ASMA-MORADI ای جانمممممممممممممممم مبارکههههههههههه قربانت بم خن شیرینکم ❤😍😍😍
انشالله تولد ۱۲۰ سالگی له پنای عزیز و خه وشه ویستکانت جیژن بگری جرگه گیان
انشالله ب مرادی دلت بگیی 😍❤
دیر وتم دلکم شرمنده نبوم تا تبریک بلم 🙄😭
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
❤💋❤مداد رنگی کوره قزات لممممم نازوگکککممممم:face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: :kiss_mark: :kiss_mark: :kiss_mark: :kiss_mark: :kiss_mark: :kiss_mark: :kiss_mark:
دشمنت شرمنده گلکم همینک گفتی ی دنیا ارزش داره عزیزکم .....بقربانت بم انشالله ک جشنی قبول بوینتت ...:kiss_mark: :kiss_mark: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: -
سلام عزیزای دلم بلاخره این در وا شد اومدم تو:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
@Saahaar سحریی یکی یدونه ی من مرسییی:smiling_face_with_heart-eyes: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: از کی منو کار آگاه کردی :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: . سحر اینهمه کمالات آیا در من گنجانده شده ...یا اشتباه گرفتی منو با کسه دیگه:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
@پشمک2 نسرین جانم مرسی ممنون هم اینیستا تبریک گفتی هم انجمن کنکور :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes::smiling_face_with_heart-eyes: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss::face_blowing_a_kiss: حالا کی دوباره بریم چت باکس انجمن کنکور دعوا؟:grinning_face_with_smiling_eyes: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
اکالیپتوس ممنون فاطمه جانم :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :upside-down_face: .از دندون درد نگو .آخه الان وقت دندون عقل درآوردنه!:expressionless_face: :expressionless_face: :expressionless_face:
@ASMA-MORADI تو این چند روز اگه تو نبودی من مرده بودم :slightly_smiling_face: :face_blowing_a_kiss: حیف ایمیلم تایید نشدهه بود برا تولدت نقشه ها کشیده بودم :grinning_face_with_smiling_eyes: :face_with_tears_of_joy: تولد خودتم مبارک عزیزم انشالله تبریز قبولی:face_with_tears_of_joy: مرسی خواهری:face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss:
dlrm دلارامم مرسییییییی:face_blowing_a_kiss: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: :face_blowing_a_kiss: .لواشک جانم اینهمه قسم لازم نبود من میدونم بدون من حیات نمیخوایین(#اعتماد -به -سقف):rolling_on_the_floor_laughing: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :grinning_face_with_smiling_eyes:ققنوس فاطی جونم ممنون :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: (تبریک میگم گیفات دوباره متحرک شدن):face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
@صنم78 مممنون رویا جونم انشالله جشن قبولی خودت:face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss:
@shiima شیمووو گفته بودمااا یادت رفته:relieved_face: :face_with_tears_of_joy: ممنون عزیزم:face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss:
far away شرمنده آوا نگفته بودم چه خبراز دوقلو هاا:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: .ممنون خواهرییییییییی:face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss:
بهترینارو برا همتون میخوام انشالله جشن قبولیتون❤️️❤️️❤️️:smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss:@M-an ممنون از خانم مدیر که ایمیلمو تایید کرد:smiling_face_with_heart-eyes::face_savouring_delicious_food: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss::rose: :rose: :rose:
-
و بازم تولد
تولد یه آقای %(#0048ff)[باشخصیت و مهربونه]
%(#4b77e8)[زحمتکش انجمن]
%(#0782d4)[آنلاین ولی در عین حال خاموش]
%(#28d5db)[معرفه ب استفاده از ایموجی] (:rose: )
بلهههههههه....تفلد %(#db2878)[آقا میلاده]
@میلااد @میلااد
تولدتون مبارک:slightly_smiling_face:
درسته که گذشته ولی همش یرووووزه خب!
ممنونیم بابت همکاری با آلاء و زحماتتون -
@میلااد %(#b700ff)[بح بح تولد ناظم مهربان انجمنه ]:smiling_face_with_halo: :face_savouring_delicious_food: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
%(#00d9ff)[ایشالا تبریک قبولیتون]:smiling_face_with_heart-eyes: :upside-down_face:
%(#0dff00)[انشالله 120 سال عمر باعزت کنار عزیزترین کسانتون داشته باشین]:slightly_smiling_face: :slightly_smiling_face: :smiling_face_with_halo:
%(#ff00d9)[خلاصه تولدتون مبارک]:grinning_face_with_smiling_eyes: :rose: :rose: