هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
اصعن:confused_face: وسیله هاشم حتی اون سوزنش وحشتناک نبود طرز کارش وحشتناک تر بود نمیدونم چه نیرویی داشت تا اخر فشار داد هنوزم دردشو حس میکنم حالا دهن من باز این داره خاطره میگه :confused_face:
اکالیپتوس سلام فاطمه جانم معلومه خوب نیسی :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
-
اصعن:confused_face: وسیله هاشم حتی اون سوزنش وحشتناک نبود طرز کارش وحشتناک تر بود نمیدونم چه نیرویی داشت تا اخر فشار داد هنوزم دردشو حس میکنم حالا دهن من باز این داره خاطره میگه :confused_face:
-
اکالیپتوس سلام فاطمه جانم معلومه خوب نیسی :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
-
abcc در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@zedtwo در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:

و حتما به طور دائم . . . !
چه کتابیه؟
-
@لیلی79 چرا من همش فکر میکردم این اکالیپتوس پسره:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
mriaw در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@لیلی79 چرا من همش فکر میکردم این اکالیپتوس پسره:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
اینقد کم پیدا شدی که مطمئنم منم نمیشناسی:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
اینقد کم پیدا شدی که مطمئنم منم نمیشناسی:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
@M-an در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
آلا خیلیییی عالیه مرسی که انقد خوب و مهربونید:smiling_face_with_heart-eyes: :face_blowing_a_kiss: :hugging_face:
-
@لیلی79:heart_suit: سلام نه خیلی خوبم اصن/: تو خوبی؟ من به این دکتره اعتماد ندارم فک کنم از امروز یه پام دندون پزشکیه خیییلی حرف میزد همش می خواستم بگم حواست جمع باشه:joy:
mriaw :blue_heart: سلام خوبی؟ چلا حس میکردی پسرم خاله:joy: -
@لیلی79 خدایی نمیشناسم کی هستی؟
یادت میاد؟miss.besharati
-
@لیلی79:heart_suit: سلام نه خیلی خوبم اصن/: تو خوبی؟ من به این دکتره اعتماد ندارم فک کنم از امروز یه پام دندون پزشکیه خیییلی حرف میزد همش می خواستم بگم حواست جمع باشه:joy:
mriaw :blue_heart: سلام خوبی؟ چلا حس میکردی پسرم خاله:joy:اکالیپتوس همیشه خوب باشی درکت میکنم :face_with_tears_of_joy:
14 تا دندون پر کردم یا عصب کشی:face_without_mouth: -
آلا خیلیییی عالیه مرسی که انقد خوب و مهربونید:smiling_face_with_heart-eyes: :face_blowing_a_kiss: :hugging_face:
ممنون :)
امیدوارم اسم تو هم بین این بچه ها باشه :) -
@لیلی79 خدایی نمیشناسم کی هستی؟
یادت میاد؟miss.besharati
-
@لیلی79 اهاااااا ارههههه ولی چرا اسمتونو عوض میکنین
عوض نکردم اون اکانتم رمزش یادم رفته
@miss-besharati -
@لیلی79 اهاااااا ارههههه ولی چرا اسمتونو عوض میکنین
عوض نکردم اون اکانتم رمزش یادم رفته
@miss-besharati -
@لیلی79 چقد نابودم من:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
mriaw چرا اینقد شکست نفسی میکنی ماریا جان:face_with_tears_of_joy:
-
اکالیپتوس همیشه خوب باشی درکت میکنم :face_with_tears_of_joy:
14 تا دندون پر کردم یا عصب کشی:face_without_mouth: -
@لیلی79 خیلی ممنون:heart_suit:
عه واقعا : اخی:( مگه کلا چند تا دندون داریم 14 تاشو کردی:neutral_face: :face_with_tears_of_joy: مستدام باشن الهیاکالیپتوس شانس منه دیگه جنس دندونامم خرابه:neutral_face: :face_with_tears_of_joy:
حالا کم گفتم 16 تا بود:face_without_mouth: :expressionless_face:
-
آنه شرلی سلام نازنین جان خوبی؟:slightly_smiling_face: :upside-down_face: