هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
اکالیپتوس سلام فاطمه جانم معلومه خوب نیسی :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
-
abcc در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@zedtwo در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:

و حتما به طور دائم . . . !
چه کتابیه؟
-
@لیلی79 چرا من همش فکر میکردم این اکالیپتوس پسره:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
mriaw در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@لیلی79 چرا من همش فکر میکردم این اکالیپتوس پسره:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
اینقد کم پیدا شدی که مطمئنم منم نمیشناسی:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
اینقد کم پیدا شدی که مطمئنم منم نمیشناسی:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
@M-an در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
آلا خیلیییی عالیه مرسی که انقد خوب و مهربونید:smiling_face_with_heart-eyes: :face_blowing_a_kiss: :hugging_face:
-
اکالیپتوس سلام فاطمه جانم معلومه خوب نیسی :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
@لیلی79:heart_suit: سلام نه خیلی خوبم اصن/: تو خوبی؟ من به این دکتره اعتماد ندارم فک کنم از امروز یه پام دندون پزشکیه خیییلی حرف میزد همش می خواستم بگم حواست جمع باشه:joy:
mriaw :blue_heart: سلام خوبی؟ چلا حس میکردی پسرم خاله:joy: -
@لیلی79 خدایی نمیشناسم کی هستی؟
یادت میاد؟miss.besharati
-
@لیلی79:heart_suit: سلام نه خیلی خوبم اصن/: تو خوبی؟ من به این دکتره اعتماد ندارم فک کنم از امروز یه پام دندون پزشکیه خیییلی حرف میزد همش می خواستم بگم حواست جمع باشه:joy:
mriaw :blue_heart: سلام خوبی؟ چلا حس میکردی پسرم خاله:joy:اکالیپتوس همیشه خوب باشی درکت میکنم :face_with_tears_of_joy:
14 تا دندون پر کردم یا عصب کشی:face_without_mouth: -
آلا خیلیییی عالیه مرسی که انقد خوب و مهربونید:smiling_face_with_heart-eyes: :face_blowing_a_kiss: :hugging_face:
ممنون :)
امیدوارم اسم تو هم بین این بچه ها باشه :) -
@لیلی79 خدایی نمیشناسم کی هستی؟
یادت میاد؟miss.besharati
-
@لیلی79 اهاااااا ارههههه ولی چرا اسمتونو عوض میکنین
عوض نکردم اون اکانتم رمزش یادم رفته
@miss-besharati -
@لیلی79 اهاااااا ارههههه ولی چرا اسمتونو عوض میکنین
عوض نکردم اون اکانتم رمزش یادم رفته
@miss-besharati -
@لیلی79 چقد نابودم من:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
mriaw چرا اینقد شکست نفسی میکنی ماریا جان:face_with_tears_of_joy:
-
اکالیپتوس همیشه خوب باشی درکت میکنم :face_with_tears_of_joy:
14 تا دندون پر کردم یا عصب کشی:face_without_mouth: -
@لیلی79 خیلی ممنون:heart_suit:
عه واقعا : اخی:( مگه کلا چند تا دندون داریم 14 تاشو کردی:neutral_face: :face_with_tears_of_joy: مستدام باشن الهیاکالیپتوس شانس منه دیگه جنس دندونامم خرابه:neutral_face: :face_with_tears_of_joy:
حالا کم گفتم 16 تا بود:face_without_mouth: :expressionless_face:
-
آنه شرلی سلام نازنین جان خوبی؟:slightly_smiling_face: :upside-down_face:
-
آنه شرلی سلام نازنین جان خوبی؟:slightly_smiling_face: :upside-down_face:
-
آنه شرلی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
لیلیییییی :smiling_face_with_heart-eyes: اومدی:smiling_face_with_open_mouth:
آری اومدم عزیزم .بلاخره در باز شد اومد:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: