هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@M-an پس سرما خوردی : /
منم همیشه سرماخوردگیام با یه همچین گلو دردی شروع میشه...نهههههههه
خدانکنه اقا
dlrm حالا دیگه شده خو

-
@M-an یه سوال بپرسم؟شما اسمتون چیه و چند سالتونه؟فکر کنم از بین بچه ها فقط من باشم شما رو نمیشناسم:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
-
خدای من اصلا باورم نمیشه چند روز دیگه میشم ۲۰ ساله

خیلی دور از ذهنه برام
-
mrf در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@FatiJoooooni در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
mrf حموم خشک البته
وقتایی ک مهمون هس عالیهدقیقا منم برا مهمون زش استفاده میکردم
بدیشم اینه حموم ما بین پذیرایی و اتاقه بازم صدا میاد مخصوصا صدای مهمون
mriaw یه ویسی رو گوش میدادم که تبلیغات کارش نبود راست میگفت طرف بعد 2 سال که از سربازی برگشته بود تو عید استارت خوندنو زده بودو و پزشکی اصفهان قبول شده بود به قول یکی از دوستام که میگه
من وقتتمو تلف کردم سراینکه کی میگه میشه کی میگه نمیشه ...یا دلخور شدم از دست این و اون و فقط با حرص خوردن اعصاب خودمو خرد کردم و خودمو عقب انداختم...بعد یکی از عید میاد بدون توجه به اطرافیانش پزشکی میاره....
بیخیال همه...کارخودتو بکن -
@پشمک2 میگم جایی که لوازم کارگاه داره
مثل آچار و انبردست و پیچ و اینا
به پدرت بگی خودشون بلدن از کجا بخرن
-
@FatiJoooooni من یه هندزفری دارم سرش خرابه همش تو گوشمه باز
بدون هندزفری نمتونم -
@M-an یه سوال بپرسم؟شما اسمتون چیه و چند سالتونه؟فکر کنم از بین بچه ها فقط من باشم شما رو نمیشناسم:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
-
mriaw یه ویسی رو گوش میدادم که تبلیغات کارش نبود راست میگفت طرف بعد 2 سال که از سربازی برگشته بود تو عید استارت خوندنو زده بودو و پزشکی اصفهان قبول شده بود به قول یکی از دوستام که میگه
من وقتتمو تلف کردم سراینکه کی میگه میشه کی میگه نمیشه ...یا دلخور شدم از دست این و اون و فقط با حرص خوردن اعصاب خودمو خرد کردم و خودمو عقب انداختم...بعد یکی از عید میاد بدون توجه به اطرافیانش پزشکی میاره....
بیخیال همه...کارخودتو بکن@Dr-Mahbube شدنی که واقعا شدنیه و دور از عقل و منطقم نیست...
فقط ساعت مطالعه ی بالای ۱۴ ۱۵ میخواد تو این مدت
ردپا

️
️

سلام سلام چطووریییی؟؟:face_savouring_delicious_food: