هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
خدای من اصلا باورم نمیشه چند روز دیگه میشم ۲۰ ساله  
 خیلی دور از ذهنه برام 
- 
mrf در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @FatiJoooooni در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: mrf حموم خشک البته 
 وقتایی ک مهمون هس عالیهدقیقا منم برا مهمون زش استفاده میکردم بدیشم اینه حموم ما بین پذیرایی و اتاقه بازم صدا میاد مخصوصا صدای مهمون mriaw یه ویسی رو گوش میدادم که تبلیغات کارش نبود راست میگفت طرف بعد 2 سال که از سربازی برگشته بود تو عید استارت خوندنو زده بودو و پزشکی اصفهان قبول شده بود به قول یکی از دوستام که میگه 
 من وقتتمو تلف کردم سراینکه کی میگه میشه کی میگه نمیشه ...یا دلخور شدم از دست این و اون و فقط با حرص خوردن اعصاب خودمو خرد کردم و خودمو عقب انداختم...بعد یکی از عید میاد بدون توجه به اطرافیانش پزشکی میاره....
 بیخیال همه...کارخودتو بکن
- 
@پشمک2 میگم جایی که لوازم کارگاه داره 
 مثل آچار و انبردست و پیچ و اینا
 به پدرت بگی خودشون بلدن از کجا بخرن 
- 
@FatiJoooooni من یه هندزفری دارم سرش خرابه همش تو گوشمه باز 
 بدون هندزفری نمتونم
- 
@M-an یه سوال بپرسم؟شما اسمتون چیه و چند سالتونه؟فکر کنم از بین بچه ها فقط من باشم شما رو نمیشناسم:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: 
- 
mriaw یه ویسی رو گوش میدادم که تبلیغات کارش نبود راست میگفت طرف بعد 2 سال که از سربازی برگشته بود تو عید استارت خوندنو زده بودو و پزشکی اصفهان قبول شده بود به قول یکی از دوستام که میگه 
 من وقتتمو تلف کردم سراینکه کی میگه میشه کی میگه نمیشه ...یا دلخور شدم از دست این و اون و فقط با حرص خوردن اعصاب خودمو خرد کردم و خودمو عقب انداختم...بعد یکی از عید میاد بدون توجه به اطرافیانش پزشکی میاره....
 بیخیال همه...کارخودتو بکن@Dr-Mahbube شدنی که واقعا شدنیه و دور از عقل و منطقم نیست... 
 فقط ساعت مطالعه ی بالای ۱۴ ۱۵ میخواد تو این مدت
- 
@M-an رز چی شودع؟ عمه؟؟ 
- 
dlrm  سلام سلام چطووریییی؟؟:face_savouring_delicious_food: سلام سلام چطووریییی؟؟:face_savouring_delicious_food:
 اممم گل ختمی موجود نیس واسه سرفه پیشنهادی به جز اون داری عمه 
- 
athenaa منم 4 تا سالم دارم:face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: سلام  خوبی؟ خوبی؟ من خوبم ممنون من خوبم ممنون
- 
@Dr-Mahbube شدنی که واقعا شدنیه و دور از عقل و منطقم نیست... 
 فقط ساعت مطالعه ی بالای ۱۴ ۱۵ میخواد تو این مدتآسمان ِ آبی 
 اره خب اون ویسم همینو گفت گفت من حتی ناهارمم تو اتاقم میخوردم....
- 
@Dr-Mahbube شدنی که واقعا شدنیه و دور از عقل و منطقم نیست... 
 فقط ساعت مطالعه ی بالای ۱۴ ۱۵ میخواد تو این مدتآسمان ِ آبی 
 خب عزیزم با عرض پوزش بعد این همه بحث به 4 رسیدم به شدت معذرت میخام ولی منو دعوا کن این فسقلی مقصره که حواسمو پرت کرد....
- 
اکالیپتوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: dlrm  سلام سلام چطووریییی؟؟:face_savouring_delicious_food: سلام سلام چطووریییی؟؟:face_savouring_delicious_food:
 اممم گل ختمی موجود نیس واسه سرفه پیشنهادی به جز اون داری عمه سلام سلام 
 عالی 
 شیر داغ و عسل 
 دمنوش هم اممم
 دمنوش ریحان و زنجفیل:)

ردپا
ردپا

️
️ ️
️

امتحان میکنم
  امتحان میکنم