هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
چیزی که هممون تجربشو از کوچیکی داریم اینه که بچه بودیم میگفتن صبر کن تا 5 دقیقه دیگه کیک پخته بشه ولی واسه ما خیلی دیر میگذشت شاید به اندازه 2سال واسه ما ولی واسه بزرگترها 5 دقیقه بود. یا میگفتند اگه امسال معدلت بالا باشه واست دوچرخه یا عروسک یا فلان چیز میخریم واسه من که چند سال میگذشت این یک سال .به نظرم هرچی سن کم تر باشه زمان کندتر میگذره نسبت به بزرگتر ها.
واسه همینه خوشحالی غم صبر و خیلی چیزای دیگه واسه نوجوون و جوون چند برابره چون زمان واسش کند میگذره.
پ.ن یه روزی این ثابت میشه چه من باشم چه نباشم.
نظراتتون را بگید این فقط یک پست نیست دارم اطلاعات جمع آوری میکنم و شما جامعه آماری خوبی هستید. -
چیزی که هممون تجربشو از کوچیکی داریم اینه که بچه بودیم میگفتن صبر کن تا 5 دقیقه دیگه کیک پخته بشه ولی واسه ما خیلی دیر میگذشت شاید به اندازه 2سال واسه ما ولی واسه بزرگترها 5 دقیقه بود. یا میگفتند اگه امسال معدلت بالا باشه واست دوچرخه یا عروسک یا فلان چیز میخریم واسه من که چند سال میگذشت این یک سال .به نظرم هرچی سن کم تر باشه زمان کندتر میگذره نسبت به بزرگتر ها.
واسه همینه خوشحالی غم صبر و خیلی چیزای دیگه واسه نوجوون و جوون چند برابره چون زمان واسش کند میگذره.
نظراتتون را بگید این فقط یک پست نیست دارم اطلاعات جمع آوری میکنم و شما جامعه آماری خوبی هستید.@میلاد-سعیدی این کاملا ثابت شدست... نظریه ی انبساط زمان میگه سرعت گذر زمان وابسته است به مکان
در حالت طبیعی شاید ما توی ذهنمون زمان رو یک کمیت کاملا مستقل بدونیم ولی این نظریه میگه زمان با محیط اطرافش رابطه ی مستقیم داره -
نظراتتون را بگید این فقط یک پست نیست دارم اطلاعات جمع آوری میکنم و شما جامعه آماری خوبی هستید. -
@MaryaM-_-Sh
نباید تگ میکردم ولی دیگه شد.
زندگی انسان از بدو تولد تا زمان مرگ همش حاشیه است درواقع زندگی مثل یه ویروسیه که به مرگ سرایت کرده و مرگ رو به ویروس زندگی آلوده کرده.@میلاد-سعیدی اینا فقط ی حرفایی هستن ک ما تو مجازی خوندیم ویااز اطرافیان شنیدم
هممون داریم واسه این زندگی ک شما بهش میگی ویروس تلاش میکشیم زحمت می کشیم
حداقلش اینه تا سرما میخورم میریم پیش پزشک
هممون دوسش دارم ولی موقعی ک خسته ام اسمش میذاریم ویروس
روزای خوب وبد هم تموم میشن