هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@میلاد-سعیدی دوتا رمان نیست. زیاده.
من، بعد روی ماه خدا را ببوس، من گنجشک نیستم و بهترین شکل ممکن و عشق و چیزی های دیگر و سه گزارش کوتاه دربارهٔ نوید و نگار رو خوندم.
کتابهای دیگه ای هم داره ولی هیچکدوم به پای روی ماه خدا را ببوس نمیرسه. بعد اون قلمش ضعیف شده حداقل توی اونایی که من خوندم. شایدم اینطور نباشه من زیادی حساسم -
@M-an مال خیلی وقت پیشه ، یادم نمیاد تقریبا ده سال پیش خوندم. مقدمه یکی از کتابا بود که زندگینامه اش رو توضیح داده بود.
جبران مسیحی بوده، از وقتی زندگینامه اشو خوندم به مسلمان بودن و شیعه بودنم شک ، شک که نه ولی مطمئنم اون مسلمان تر از منه. هر چند با دین دیگه -
%(#454545)[مثل يک لالهی بلور،]
%(#5c5c5c)[به نازکی گُلبرگهای آوازِ يک قناری،]
%(#6b6b6b)[عجب دوشنبه های ساده ی دلنشينی برايمان تراشيده يی]
%(#808080)[گيله مردكوچک اندام!]@zedtwo سلام خوبید شما
من میتونم از عکسا تون استفاده کنم؟مثلا بذارم پروفایلم یا استوری؟ -
@MaryaM-_-Sh معلم ریاضیمون اصفهانی بود ترکی نمیفمید چ سوء استفاده ها ک از کلاسش نمیشد
خوبه ک با کسی کاری نداشته باشی اینطوری محبوب هر نوع آدمی هسی -
@zedtwo سلام خوبید شما
من میتونم از عکسا تون استفاده کنم؟مثلا بذارم پروفایلم یا استوری؟ -
@MaryaM-_-Sh سلام مرسی
ممنون که پرسیدیآخه تا حالا دوستامم اجازه نمیگرفتن :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
بله میتونی عزیزم@zedtwo اخه براش زحمت کشیدید وقت گذاشتید
ممنونم ازتون -
احساس بطالت، از كمركشِ هفته آغاز می شود؛ از %(#ff00a6)[سه شنبه ها].
%(#007bff)[سه شنبه، نه مژده ی شروع دارد نه نشاط پايان؛] نه سهمی از ابتدا، نه دانگی از انتها. نه راهیست سر بالا، كه به اميد رسيدن به قُله يی بتوان نَفَس زنان و كوفته پيمودش، نه سرازير است كه شادیِ ترکِ قُله را با شوقِ رسيدن به خانه و زمين گذاشتنِ كوله و كندن پوتين های چسبيده به پا و باز كردن دگمه های بادگير و دراز كردنِ آسوده ی پاها را در خود داشته باشد.
قُله هم، اما ، نيست (يادت باشد كه ما، يک هفته را، به ميلِ خود، با يكشنبه آغاز كرديم؛ اما هميشه چنين نيست.)
%(#9538ff)[پس به داد سه شنبه ها بايد رسيد.]
%(#ff38c0)[آن را چنان لبريز كنيم كه به درونِ چهارشنبه ها سر ريز كند و از آنجا، چكه چكه، به درونِ كاسه ی آبی پنجشنبه ها بچكد.](: -
@ماندانا80 اخ میخوام بزنم لت و پارت کنم
تونستی پیام بهم بده @ماندانا80
-
@zedtwo اخه براش زحمت کشیدید وقت گذاشتید
ممنونم ازتون -
@Syner پسر خالم میخواستن مثل من مجبور کنن بره رشته تجربی وقبول نکرد میگفت عاشق فلسفه هستم
شما دومین نفری هستید ک ازش شنیدم عاشق فلسفه هس
جالب شد برام -
پروفتون منوبه اشتباه میندازه
romisa
yasamanbanu