تولدت مبارک یگانه ترین یگانهیِ دنیا  
- 
 ای یگانه ترین یگانهیِ دنیا،ای مهربونترین دختر دنیا  ای دوست دار ته دیگ و ای عاشق آش رشته با گوجه بادمجون  ای شکمو ای شکمو  ای کسی که هم دوستی،هم خواهری،هم نامزد   ای بچه اولی،ای عاشق پیراشکی و پزشکی   ای عاشق مانتو لیمویی و پوشنده مانتو زرشکی   ای خوش قلب ترین و ای یگانه ترین:) مرسی که به دنیا اومدی  (گفته شده اینایی که اینو میگن رو باید با نانچیکو بزنی تو دهنشون تا بفهمن طرف ب دنیا اومدنش دست خودش نبوده (گفته شده اینایی که اینو میگن رو باید با نانچیکو بزنی تو دهنشون تا بفهمن طرف ب دنیا اومدنش دست خودش نبوده  ) )تولدت خیلی خیلی مبارک باد  آسمان ِ آبی آسمان ِ آبیازین کیکا که خودم دوس دارم برات گرفتم  
  امیدوارم به همهی آرزوهای قشنگت برسی و ۲۰ سالگیت یکی از باحالترین سالهای زندگیت باشه   بشتابید بیاید تولد عشقولیا    
 دانش-آموزان-آلاء
 پ.ن : @میلااد تولد شمام مبارک اقای ناظم:) ان شالله همیشه سلامت و موفق باشید 
- 
آسمان ِ آبی 
 یگانه عزیز تولدت مبارک  
 بهترین هارو برات میخوام 
 هدیه من به تو خیلی کتاب قشنگیه در مسیر رسیدن به هدفت کمکت میکنه 
 مدیریت زمان - برایان تریسی.pdf
- 
تولدت مبارکاااا باشه یگانه جان ای آسمون آبی انجمن          

بهترینارو برات آرزو میکنم
 ایشالا تولد 120 سالگیت کنار بهترینای زندگیت 
- 
 ای یگانه ترین یگانهیِ دنیا،ای مهربونترین دختر دنیا  ای دوست دار ته دیگ و ای عاشق آش رشته با گوجه بادمجون  ای شکمو ای شکمو  ای کسی که هم دوستی،هم خواهری،هم نامزد   ای بچه اولی،ای عاشق پیراشکی و پزشکی   ای عاشق مانتو لیمویی و پوشنده مانتو زرشکی   ای خوش قلب ترین و ای یگانه ترین:) مرسی که به دنیا اومدی  (گفته شده اینایی که اینو میگن رو باید با نانچیکو بزنی تو دهنشون تا بفهمن طرف ب دنیا اومدنش دست خودش نبوده (گفته شده اینایی که اینو میگن رو باید با نانچیکو بزنی تو دهنشون تا بفهمن طرف ب دنیا اومدنش دست خودش نبوده  ) )تولدت خیلی خیلی مبارک باد  آسمان ِ آبی آسمان ِ آبیازین کیکا که خودم دوس دارم برات گرفتم  
  امیدوارم به همهی آرزوهای قشنگت برسی و ۲۰ سالگیت یکی از باحالترین سالهای زندگیت باشه   بشتابید بیاید تولد عشقولیا    
 دانش-آموزان-آلاء
 پ.ن : @میلااد تولد شمام مبارک اقای ناظم:) ان شالله همیشه سلامت و موفق باشید abcc مرسیییییییییییییی ازت رفیق ترین رفیق دنیا    
 نمیدونی چقد ذوق کردم که:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: 
 شاعر کی بودی تو ؟   عالییییییی بود خصوصا اون گوجه بادمجونش:face_savouring_delicious_food: عالییییییی بود خصوصا اون گوجه بادمجونش:face_savouring_delicious_food: اسکرین گرفتم ازش اسکرین گرفتم ازش
 پ ن : شکمو هم خودتی:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: 
- 
آسمان ِ آبی 
 یگانه عزیز تولدت مبارک  
 بهترین هارو برات میخوام 
 هدیه من به تو خیلی کتاب قشنگیه در مسیر رسیدن به هدفت کمکت میکنه 
 مدیریت زمان - برایان تریسی.pdfفااطمه ممنونم ازت فاطمه ی عزیز  
 مرسی بخاطر هدیه ی قشنگت : )
- 
ققنوس مرسی ازت هشتادی ترین هشتادی    
- 
@shiima خیلی ممنونم از دعای خوبت  
- 
تولدت مبارکاااا باشه یگانه جان ای آسمون آبی انجمن          

بهترینارو برات آرزو میکنم
 ایشالا تولد 120 سالگیت کنار بهترینای زندگیت @لیلی79 خیلیییییی ممنونم ازت لیلای عزیز  
- 
@میلااد تولد شماهم مبارک : ) 
 آرامش سهم دلتون همیشه : )
- 
آسمان ِ آبی 
 از طرف من برو کوهسنگی یه دونه از اون قیفی نیم متریا بگیر نوش جان کن 
- 
آسمان ِ آبی 
 از طرف من برو کوهسنگی یه دونه از اون قیفی نیم متریا بگیر نوش جان کن @philosopher شماره کارت بدم؟  
- 
@philosopher شماره کارت بدم؟  آسمان ِ آبی شماره موبایل بده آدرسشو بفرستم  
- 
آسمان ِ آبی شماره موبایل بده آدرسشو بفرستم  @philosopher نه دیگه خیلی زحمتت میشه عاخه  
- 
@philosopher نه دیگه خیلی زحمتت میشه عاخه  آسمان ِ آبی دیگه در حد یه پیامک برام مهمی  
- 
آسمان ِ آبی دیگه در حد یه پیامک برام مهمی  @philosopher ینی خوشم میاد همیشه یه جواب کوبنده داری  
- 
@philosopher ینی خوشم میاد همیشه یه جواب کوبنده داری  آسمان ِ آبی جواب کوبنده م هم هدیه تولدت امسال به خیر گذشت  
- 
آسمان ِ آبی جواب کوبنده م هم هدیه تولدت امسال به خیر گذشت  @philosopher مرسی ازت واقعا    من تحمل این حد الطاف رو ندارم من تحمل این حد الطاف رو ندارم 
- 
@philosopher مرسی ازت واقعا    من تحمل این حد الطاف رو ندارم من تحمل این حد الطاف رو ندارم آسمان ِ آبی دیدی تلفنو میخوان قطع کنن اول تو اول تو  

|
 |

همیشه شاد باشی  الهی
       همیشه شاد باشی  الهی