هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
فکر میکنم اینا میخوان قضیه رو مث تاثیر معدل بکنن
یکاری بکنن که یسریا کلا ول کرده باشن درسو، بعدش بیان بگن حرف شما قبولالانم دقیقا خیلیا که میخواستن بمونن، ول کردن :|
نوشتهشده در ۴ خرداد ۱۳۹۸، ۱۸:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Amir-Bernousi دقیییییقا
-
نوشتهشده در ۴ خرداد ۱۳۹۸، ۱۸:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@لیلی79 اخی عزیزم عب نداره ایشالا فردا روز خویی برات باشه
-
نوشتهشده در ۴ خرداد ۱۳۹۸، ۱۸:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
آخه سنجش که اطلاعیه زده بود تحت هیییچ عنوان تغیییر نمیکنه
-
@Amir-Bernousi یعنی میگین تعویق میفته؟
نوشتهشده در ۴ خرداد ۱۳۹۸، ۱۸:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهآسمان ِ آبی الان احتمالش بیشتر شده
چون صدا داره توی رسانه میپیچه، سلبریتیا هم دارن حرف میزنن، اینطوری فشار روی آدمای بی کفایت بیشتر میشه و مجبور میشن یه کاری بکنن -
آسمان ِ آبی الان احتمالش بیشتر شده
چون صدا داره توی رسانه میپیچه، سلبریتیا هم دارن حرف میزنن، اینطوری فشار روی آدمای بی کفایت بیشتر میشه و مجبور میشن یه کاری بکنننوشتهشده در ۴ خرداد ۱۳۹۸، ۱۸:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Amir-Bernousi خیر از جوونیشون ببینن اگه به داد ما برسن
-
نوشتهشده در ۴ خرداد ۱۳۹۸، ۱۸:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهآسمان ِ آبی واسه تاثیر معدلم فک کنم اعلامیه زدا ... ک قطعیه و اینا
-
نوشتهشده در ۴ خرداد ۱۳۹۸، ۱۸:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهآسمان ِ آبی خدایی هیچ کارس، سازمان سنجش حق هیچی نداره توی مجلس، هرچی بگن موظفه اجرا کنه
این رو هم بخاطر این زده که اینایی که پیگیرن بیخیال بشن و کار خودش راحت بشه، که به هدفشم رسیده بود تقریبا -
@Amir-Bernousi خیر از جوونیشون ببینن اگه به داد ما برسن
نوشتهشده در ۴ خرداد ۱۳۹۸، ۱۸:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهآسمان ِ آبی امام جمعه ها اومدن تو کار
-
نوشتهشده در ۴ خرداد ۱۳۹۸، ۱۸:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یه چیز جالب امروز فهمیدم
اومدم تو اینستاگرام وزیر علومو تگ کنم دیدم پیجشو حذف کرده :| -
یه چیز جالب امروز فهمیدم
اومدم تو اینستاگرام وزیر علومو تگ کنم دیدم پیجشو حذف کرده :|نوشتهشده در ۴ خرداد ۱۳۹۸، ۱۸:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Amir-Bernousi وا :|
-
یه چیز جالب امروز فهمیدم
اومدم تو اینستاگرام وزیر علومو تگ کنم دیدم پیجشو حذف کرده :|نوشتهشده در ۴ خرداد ۱۳۹۸، ۱۸:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Amir-Bernousi لابد سر همین قضیه کنکور
-
نوشتهشده در ۴ خرداد ۱۳۹۸، ۱۸:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۴ خرداد ۱۳۹۸، ۱۸:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
فکر کنم زیادی فحشش دادن تاب نیاورده
-
نوشتهشده در ۴ خرداد ۱۳۹۸، ۱۸:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Amir-Bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
دقیقااا تو ذهنم همین جمله بود
-
یه چیز جالب امروز فهمیدم
اومدم تو اینستاگرام وزیر علومو تگ کنم دیدم پیجشو حذف کرده :|نوشتهشده در ۴ خرداد ۱۳۹۸، ۱۸:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
نوشتهشده در ۴ خرداد ۱۳۹۸، ۱۸:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
الان چندین دسته حمایت دارن میکنن
یکی ارگانای مربوط به رهبری
یکی امام جمعه ها
یکی سلبریتیا
یکی بعضی از نمایندگان مجلس -
ققنوس چرا نمیری بخونی؟من استرس امتحان فرداتو دارم
.
همیشه از کسایی که این حرفو میزدن بدم میومد -
یکی امام جمعه ها
یکی سلبریتیا
یکی بعضی از نمایندگان مجلسنوشتهشده در ۴ خرداد ۱۳۹۸، ۱۸:۱۵ آخرین ویرایش توسط آسِمان آبی انجام شده@Amir-Bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
یکی امام جمعه ها
یکی سلبریتیا
یکی بعضی از نمایندگان مجلساون دسته ی نماینده ها هم که در جریانن انتخابات نزدیکه
و کنکوریا هم حق رای دارن