هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@Amir-Bernousi الان فرق کرده کلا...دیگه مثل اون وقتا سوالای درسی نمیدن
آسمان ِ آبی نه بابا سوال چیه تو گاج همه ی سوالاشون بوده :|
-
@Dr-Mahbube امکان نداره
لیست قبولیا ارسال میشه واسه مدرسا و مدرسه هم نمیتونه بیشتر از ظرفیت اعلام شده دانش اموز قبول کنه
آسمان ِ آبی
چرا خدایی خودم دیدم...اصلا اینترنت نداشتن گف میشه واسه منم نگا کنی...وخودم دیدم که شده -
@Amir-Bernousi
مدرسه مام پزشکی اینا خیلی داشت تقریبا و رشته های خوب ولی با معلم خصوصی...نه با معلم های خود دبیرستان
تازه اینقدر رقیب بودن مثلا....سرکلاس ازش میپرسیدی فهمیدی معلم چی گف؟اونم میگف اره چیزی نبود که
اخر سال کاشف به عمل اومد کع با معلم خصوصی بوده....@Dr-Mahbube همه جا همینه...کلاس ما جوری رقابت شدید بود که بچه ها سایه ی همم با تیر میزدن
-
@Dr-Mahbube همه جا همینه...کلاس ما جوری رقابت شدید بود که بچه ها سایه ی همم با تیر میزدن
آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@Dr-Mahbube همه جا همینه...کلاس ما جوری رقابت شدید بود که بچه ها سایه ی همم با تیر میزدن
کلاس ما کلا چند قسمت بیشتر نبود یکی خرخونا یکی متوسطا یکی هم بیخیالا
:| رقابت بین خرخونا بیشتر بود تا بقیه خرخونا هم کلا 7 8 نفر میشدن -
@Amir-Bernousi زمون ما راهنمایی یه کلاس اصلی برداشتن با رتبه بندی که کی نمونه قبول شده
بعدش سه تا کلاس ذخیره
فرقی با عادی نداشت/:
ولی دبیرستان که تیزهوشانه فقط یه کلاس بیست نفره که اونم باز با مدرسه عادی فرق نداره فقط دانش اموزاش و اون جوش ...اکالیپتوس چه خبرههه ۴ کلاس
-
@Dr-Mahbube من اصلا نمیدونسم چی به چیه
فقط رفتم سر جلسه دیدم سوالاشو نمیفهمم
یه سوال بود گفته بود ماهواره تو فاصله ی 2کیلومتری زمین هست. اگه فاصله هسته ی زمین تا ماهواره انقد باشه، یه نیرویی هم داده بود، بعد اخرش گفته بود با این نیرو چند دور دور زمین میچرخه این ماهواره :| -
آسمان ِ آبی نه بابا سوال چیه تو گاج همه ی سوالاشون بوده :|
@Amir-Bernousi اره متاسفانه اینم گند پارسالشون بود...
-
@Dr-Mahbube من اصلا نمیدونسم چی به چیه
فقط رفتم سر جلسه دیدم سوالاشو نمیفهمم
یه سوال بود گفته بود ماهواره تو فاصله ی 2کیلومتری زمین هست. اگه فاصله هسته ی زمین تا ماهواره انقد باشه، یه نیرویی هم داده بود، بعد اخرش گفته بود با این نیرو چند دور دور زمین میچرخه این ماهواره :| -
اکالیپتوس چه خبرههه ۴ کلاس
آسمان ِ آبی نمیدونم دخترونه چطوره ولی پسرونتون خیلی تعریفشو شنیدم حتی مدیر ما دیده بود اینا زیاد قبولی میدن رفته بود مشهد تا از مدیرشون بپرسه چیکار میکنید
-
ریاضی دوم دبیرستانمون، طرف قابلمه میاورد تو کلاس
-
کلاس ما کلا چند قسمت بیشتر نبود یکی خرخونا یکی متوسطا یکی هم بیخیالا
:| رقابت بین خرخونا بیشتر بود تا بقیه خرخونا هم کلا 7 8 نفر میشدن@Amir-Bernousi کلاس ما جوری بود که اسم کتابکاراشونو بهم نمیگفتن تا مبادا یه وقت...
-
@Amir-Bernousi کلاس ما جوری بود که اسم کتابکاراشونو بهم نمیگفتن تا مبادا یه وقت...
آسمان ِ آبی
اخ اخ دقیقا:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: -
@Amir-Bernousi کلاس ما جوری بود که اسم کتابکاراشونو بهم نمیگفتن تا مبادا یه وقت...
نه ما 7 8 نفر کمک هم میکردیم
-
آسمان ِ آبی ما همچین ادمایی رو میبریم ادب میکنیم
-
نه ما 7 8 نفر کمک هم میکردیم
-
@Amir-Bernousi
ینی وقتی معلم یه چیزی میپرسید بعد یکی نمیتونست جواب بده اینا اینقدر ذوق میکردن که حد نداشت....@Dr-Mahbube معلم زیست پیش ما یه نیم ساعت سر این بحث میکرد با بچه ها که کرم خاکی گوارشش درون سلولیه :|
-
آسمان ِ آبی نمیدونم دخترونه چطوره ولی پسرونتون خیلی تعریفشو شنیدم حتی مدیر ما دیده بود اینا زیاد قبولی میدن رفته بود مشهد تا از مدیرشون بپرسه چیکار میکنید
@Ἐπίκουρος من دبیرستان مشهد نبودم فرزندم
ولی اگه منظورت مصلی نژاده که اره هتلینگه