هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@Amir-Bernousi زمون ما راهنمایی یه کلاس اصلی برداشتن با رتبه بندی که کی نمونه قبول شده
بعدش سه تا کلاس ذخیره
فرقی با عادی نداشت/:
ولی دبیرستان که تیزهوشانه فقط یه کلاس بیست نفره که اونم باز با مدرسه عادی فرق نداره فقط دانش اموزاش و اون جوش ...اکالیپتوس چه خبرههه ۴ کلاس
-
@Dr-Mahbube من اصلا نمیدونسم چی به چیه
فقط رفتم سر جلسه دیدم سوالاشو نمیفهمم
یه سوال بود گفته بود ماهواره تو فاصله ی 2کیلومتری زمین هست. اگه فاصله هسته ی زمین تا ماهواره انقد باشه، یه نیرویی هم داده بود، بعد اخرش گفته بود با این نیرو چند دور دور زمین میچرخه این ماهواره :| -
آسمان ِ آبی نه بابا سوال چیه تو گاج همه ی سوالاشون بوده :|
@Amir-Bernousi اره متاسفانه اینم گند پارسالشون بود...
-
@Dr-Mahbube من اصلا نمیدونسم چی به چیه
فقط رفتم سر جلسه دیدم سوالاشو نمیفهمم
یه سوال بود گفته بود ماهواره تو فاصله ی 2کیلومتری زمین هست. اگه فاصله هسته ی زمین تا ماهواره انقد باشه، یه نیرویی هم داده بود، بعد اخرش گفته بود با این نیرو چند دور دور زمین میچرخه این ماهواره :| -
اکالیپتوس چه خبرههه ۴ کلاس
آسمان ِ آبی نمیدونم دخترونه چطوره ولی پسرونتون خیلی تعریفشو شنیدم حتی مدیر ما دیده بود اینا زیاد قبولی میدن رفته بود مشهد تا از مدیرشون بپرسه چیکار میکنید
-
ریاضی دوم دبیرستانمون، طرف قابلمه میاورد تو کلاس
-
آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@Dr-Mahbube همه جا همینه...کلاس ما جوری رقابت شدید بود که بچه ها سایه ی همم با تیر میزدن
کلاس ما کلا چند قسمت بیشتر نبود یکی خرخونا یکی متوسطا یکی هم بیخیالا
:| رقابت بین خرخونا بیشتر بود تا بقیه خرخونا هم کلا 7 8 نفر میشدن@Amir-Bernousi کلاس ما جوری بود که اسم کتابکاراشونو بهم نمیگفتن تا مبادا یه وقت...
-
@Amir-Bernousi کلاس ما جوری بود که اسم کتابکاراشونو بهم نمیگفتن تا مبادا یه وقت...
آسمان ِ آبی
اخ اخ دقیقا:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: -
@Amir-Bernousi کلاس ما جوری بود که اسم کتابکاراشونو بهم نمیگفتن تا مبادا یه وقت...
نه ما 7 8 نفر کمک هم میکردیم
-
آسمان ِ آبی ما همچین ادمایی رو میبریم ادب میکنیم
-
نه ما 7 8 نفر کمک هم میکردیم
-
@Amir-Bernousi
ینی وقتی معلم یه چیزی میپرسید بعد یکی نمیتونست جواب بده اینا اینقدر ذوق میکردن که حد نداشت....@Dr-Mahbube معلم زیست پیش ما یه نیم ساعت سر این بحث میکرد با بچه ها که کرم خاکی گوارشش درون سلولیه :|
-
آسمان ِ آبی نمیدونم دخترونه چطوره ولی پسرونتون خیلی تعریفشو شنیدم حتی مدیر ما دیده بود اینا زیاد قبولی میدن رفته بود مشهد تا از مدیرشون بپرسه چیکار میکنید
@Ἐπίκουρος من دبیرستان مشهد نبودم فرزندم
ولی اگه منظورت مصلی نژاده که اره هتلینگه
-
اکالیپتوس والا ما حسود نبودیم کمک همم میکردیم خوبمون الان داره اتاق عمل میخونه یکیم دبیری زبان
-
@Dr-Mahbube کو گوش شنوا؟؟چرا من از فیزیک فراریمم از کلاس دهم اعتراض دادیم هنوزم ک هنوزم عوض میشه