☆دفتر برنامه ریزی آلایی ها☆
-
برنامه فردام 3ساعت زیست
3ساعت شیمی
2ساعت فیزیک
2ساعت ریاضی
1ساعت زمین تافردا شب بدرودرفقای الایی ارزوی بهترینا -
s.a در ☆دفتر برنامه ریزی آلایی ها☆ گفته است:
بهاره در ☆دفتر برنامه ریزی آلایی ها☆ گفته است:
سلام رفقا میخوام یه تقلیدازاستادایلیا بکنم میخوام یه اهنگ بزاربراتون فقط خوب گوشش بدین بببینیدهرکی یه معشوقی داره تواین دوره زمانی معشوق شما کدومه معشقوتونو درست انتخاب کنید http://sv.jenabmusic.com/94/bahman/4/Saleh Rezaei - Male Mane.mp3
معشوق من اینه مال شما چیه زود جواب بدین به قول اهنگه دوست دارمش من میخوامش
سلام
مرسی که میاین و ساعت مطالعتونو میگید
فقط لطفا قوانین تاپیک رو رعایت بفرمایید
پست ها کاملا متناسب باموضوع تاپیک باشه
موزیک هاتونو تو تاپیک تودلی به اشتراک بذارید
مرسی که رعایت میکنیدببخشی فقط گفتم یه انگیزه باشه خلاصه ببخشید
خواهش ..خداببخشه
ممنون که رعایت میکنید -
@saher در ☆دفتر برنامه ریزی آلایی ها☆ گفته است:
بهاره بهاره جون تاپیکت انقد قشنگه و فعال ادم با تو دلی اشتباه میگیره !!! برعکس شده انگار
عزیزی
با حضور شما قشنگ شده رفقا
حتما به طور منظم هرشب میایم و ساعت مطالعمون و برناممونو مینویسیم
بحثای متفرقه اگه همون تودلی مطرح بشه خیلی بهتر میشه ...که اینجا منظم باشه -
سلاااااااام ب همه ی دوستای گلم دلم خیلی براتون تنگ شده بود ...
اول از همه ی تشکر ویژه کنم از بهار جون بخاطر تاپیک خوبش
و دوم میخوام نوشتن جزوه ی فیزیک رو استارت بزنم دوباره البته از 6 آذر و امشب فقط پی دی اف همون 18 جلسه رو میذارم
و سوم گزارش امروز :
30 دقیقه : مرور خلاصه نویسی های دیروز از فصل3 زیست پیش
390 دقیقه : خوندن ص 66 تا 81 کتاب درسی + بررسی تست 1 تا 98 الگو فصل4 زیست پیش
همین ...
و چهارم برنامه ی این 3شنبه و 4شنبه و 5شنبه :
سه شنبه : خوندن زیست و ادبیات برای آزمون 5 آذر قلمچی
چهارشنبه : خوندن شیمی و فیزیک برای آزمون 5 آذر قلمچی
پنج شنبه : خوندن دینی و ریاضی برای آزمون 5 آذر قلمچی -
خو من امروز مرور داشتم
7 درس اول دینی سال دوم و 3 درس اول دینی پیش همراه با تعدادی تست 4:30 ساعت
درس 5 تا 10 ادبیات سال دوم و درس 4 تا 8 ادبیات سال سوم همراه با تعدادی تست 2ساعت
فصل3 زیست پیش .فصل3و4 زیست سال سوم 3 ساعت
وتا پنج شنبه فقط مرور دارم چون این جمعه آزمون دارم -
بهاره بهاره جون تاپیکت انقد قشنگه و فعال ادم با تو دلی اشتباه میگیره !!! برعکس شده انگار
عزیزی
بحثای متفرقه اگه همون تودلی مطرح بشه خیلی بهتر میشه ...که اینجا منظم باشهبهاره خدا خیرتون بده این تاپیک باعث شد در پرکردن دفتر برنامه ریزی کوشا باشم.
-
عزیزی
بحثای متفرقه اگه همون تودلی مطرح بشه خیلی بهتر میشه ...که اینجا منظم باشهو.... اینو میگم دیگه بحث متفرقه نمیکنم !
آلا به 4 دسته تقسیم شده:
دسته اول اونایی که برنامشونو اجرا کردن دمشون گرم !
دسته دوم اونایی که امشب برنامشون به هردلیلی اجرا نشده (مث خودم)
دسته سوم اونایی که ابراز پشیمانی میکنن!
دسته چهارم - اونایی که برنامه روز یا روزای بعدشونو میگن!
دیگه عرضی ندارم.:bowtie: :hand: -
بهاره خدا خیرتون بده این تاپیک باعث شد در پرکردن دفتر برنامه ریزی کوشا باشم.
mohammadhasan در ☆دفتر برنامه ریزی آلایی ها☆ گفته است:
ممنون
خیلیم عالی ...حتما هرشب بیاین و ساعت مطالعتونو اعلام کنید
موفق باشید -
ممنون
موفق باشید
بهاره خانم میشه یه تاپیک بزنینیدکه تواون جزوات یاخلاصه هامونوبه اشتراک بزاریمموافقم!اگه کیفیت عکسام خوب باشه!
@Dr.Bernosi در ☆دفتر برنامه ریزی آلایی ها☆ گفته است:
ممنون
موفق باشید
بهاره خانم میشه یه تاپیک بزنینیدکه تواون جزوات یاخلاصه هامونوبه اشتراک بزاریمموافقم!اگه کیفیت عکسام خوب باشه!
من جزوه امارمومیزارم توازمونم باهاش صدزدم و.... ازدوربین عکسایم استفاده میکنم
-
عاغا از این پست به بعد دیگه فقط و فقط ساعت های مطالعه و برنامه روز بعد گفته میشه و تشکر ، تبریک ، ابراز خوشحالی و ناراحتی ،بحث در مورد جزوه نوشتن ، اجازه گرفتن برای شرکت در بحث و هر صحبت متفرقه ای با تگ کردن فرد موررد نظر تو تاپیک تو دلی مطرح مشه حتی اگه کسی سوال کرد با تگ کردنش تو تودلی جوابشو میدین که نظم تاپیک بیشتر به هم نخوره و فقط پشت سر هم ساعتای مطالعه بیان بشه
از الان شروع شد
با تشکر -
%(#ffffff)[ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ]
%(#1ed6cd)[به نام خداوند عزیز و مهربان]
%(#ffffff)[.]
%(#ffffff)[.]
%(#ffffff)[.]
%(#c82dd6)[ســــــــــــــلام دوستای نازنین آلایی]:hand:
%(#2d36d6)[امیدوارم حالتون خوب خوب خوب باشه و مثل همیشه شاداب و پرانرژی باشید]
%(#2d36d6)[خب عزیزان ...همونطور که از عنوان تاپیک مشخصه ,] %(#2d36d6)[اینجا] http://blogcod.parsskin.com/zibasazi/other/1/9.gif %(#17cee6)[دفتر برنامه ریزی آلایی هاس] http://blogcod.parsskin.com/zibasazi/other/1/9.gif
%(#2d36d6)[اینجا هرشب بعد از پایان مطالعه و قبل از خواب میاین و] %(#17cee6)[ساعت مطالعتون به علاوه برنامه روز بعدتون] %(#2d36d6)[یادداشت میکنید]%(#268feb)[این کار چندتا فایده داره !]
%(#5daef5)[اول اینکه تو یه محیط رفاقتی سالم با دوستاتون رقابت میکنید] %(#75b4eb)[و همین انگیزه شمارو برای مطالعه و اجرای برنامه هاتون بالا] %(#75b4eb)[میبره]
%(#7f62f5)[دوم اینکه میتونید عملکرد بقیه دوستاتون رو هم ببینید و خودتونو ارزیابی کنید]
%(#7f62f5)[و...]http://www.clipart-kiste.de/archiv/Schule/schule_www-clipart-kiste-de_019.gif
%(#0be0bd)[علاوه برتمام این ها..هرماه به کسی که بالاترین ساعت مطالعه رو داشته جایزه میدیم چون فضا مجازیه چاره ای نداریم جز اینکه جایزه] %(#0be0bd)[هم مجازی باشه]...%(#10ccad)[جایزه اینه که بقیه اعضای گروه(گروه مطالعاتیمون)در طول ماه یه بار قرآن رو به نیت] %(#15bda1)[موفقیت اون فرد در کنکور ختم میکنن] %(#2bd99f)[درمورد وقت گیر بودنش اصلا نگران نباشید متناسب با] %(#2bd99f)[تعداد اعضای گروه انجامش میدیم واسش برنامه دارم]
...%(#19b399)[پس سعی کنید برنده باشید]
%(#1933b3)[درضمن اینجا بحث آزاده ...شما میتونید راجبه برنامه و ساعت مطالعه دوستاتون نظر بدید و یا سوال بپرسید..بنابراین لطفا صحبت هاتون کاملا متناسب با موضوع تاپیک باشه و اگه سوال یا بحث طولانی داشتید اون رو به تاپیک تودلی ارجاع بدید و اعضای گروه رو اونجا تگ کنید]
دعوت میکنم از @دانش-آموزان-آلاء عزیز
مخصوصا دعوت میکنم از کاربرای فعالتر انجمن @a.s sky daughter @Dr-Bernosi NAJI @Phenomenon @پروفسور ترنم @m-m zahra1303 banoo @zeynab-khanoom حسین ثار الله یه آلایی armin313 Marjan 77 NGU
اگه اسم دوستی از قلم افتاده عذر میخوام
%(#db0dd4)[منتظر حضور فعال و ارزشمندتون هستم از همین امشب]%(#db0dd4)[به جان خودم نیاین ناراحت میشم گفته باشم]
%(#5ebf0f)[سبز] باشید و سربلند%(#ffffff)[.]
%(#ffffff)[.]
//پ.ن: اطلاع دارم که تاپیک مشابه قبلا ایجاد شده اما به چنددلیل ترجیح دادم تاپیک جدید داشته باشیم اول اینکه تاپیک قبلی مربوط به پارسال هستش و این تاپیک برای امسال و مخصوص کنکور 96 ....دوم اینکه شرایط این تاپیک با تاپیک قبلی متفاوت هستش :)
-
بهاره
خیلی عالیه
منم برنامه و ساعت مطالعمو میذارم
ولی از فردا
شبا نمیتونم ,من صبا میذارم باشه؟ -
گزارش امروز 1 آذر 95: زبان 1/15ساعت+20تست. ادبیات2/15ساعت+50تست. زیست4/30ساعت+50تست. تمام
-
ساعت مطالعه امروز:7.5+0.5= 8 ساعت
برنامه:زیست-شیمی-فیزیک-ادبیات-زبان-(هر وعده درسی 1.5 است)-0.5 ساعت هم لغات ادبیات
تعداد تست:54 تا اونم از نوع آموزشیش(نشستم شمردمشون!!!).هنوز مباحثام تموم نشده که بخوام یه لشکر تست بزنم.
ساعت مطالعه فردا:7.5 + 0.5= 8 ساعت
برنامه فردا:زیست - شیمی-ریاضی-عربی-ادبیات +لغات عربی
زیست: سال سوم 79-87-شیمی: خواندن کامل درسنامه های فصل 4 شیمی 2 نشر الگو(نکته ای از دستم نپریده باشه)-ریاضی: اتمام بخش 3 آمار از روی dvd -عربی: درس 5 دوم قسمت اول -ادبیات: درس 12 و 13 دوم
نوشتنش تموم شد بالاخره !!!!!! -
13 ساعت 450 تا تست دوشنبه 1 آذر