هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@rhilda کی الان دنبال منافع ِ خودش نیست ؟
آسمان ِ آبی نمیدونم واقعا من از وقتی دوستم بااون وضعیت درسی داغونش پزشکی قبول شد و الان طوری خودشو گم کرده و وانمود میکنه درسش عالی بوده واصلا سهمیه نداشته از همچی مربوط به درسه زده شدم فکر میکنم ...
-
@shiima فک کنم
-
@shiima خسته نباشی
-
@shiima فک کنم
-
@shiima خسته نباشی
آسمان ِ آبی رو ماهت
مطمئنین؟؟؟ -
آسمان ِ آبی نمیدونم واقعا من از وقتی دوستم بااون وضعیت درسی داغونش پزشکی قبول شد و الان طوری خودشو گم کرده و وانمود میکنه درسش عالی بوده واصلا سهمیه نداشته از همچی مربوط به درسه زده شدم فکر میکنم ...
@rhilda احتمالا معجزه شده
از اون معجزه های خاص
-
آسمان ِ آبی رو ماهت
مطمئنین؟؟؟@shiima در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
آسمان ِ آبی رو ماهت
مطمئنین؟؟؟فکر کردم سلام کردی
:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
-
آسمان ِ آبی رو ماهت
مطمئنین؟؟؟@shiima فردا قراره تصمیم نهایی رو بگیرن..
نه اتفاقا دور بودن از این خبرا بهتره بنظرم -
@shiima در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
آسمان ِ آبی رو ماهت
مطمئنین؟؟؟فکر کردم سلام کردی
:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
@shiima اره فهمیدم خودم
-
@rhilda احتمالا معجزه شده
از اون معجزه های خاص
@MaryaM-_-Sh سهمیه معجزه میکنه منکه چندتا ع دوستام بودن شاید6تا حاضرم قسم بخورم یکیشون نهایی سال سومو بزور پاس کرده بیخیال ولی...
-
@shiima اره فهمیدم خودم
آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@shiima اره فهمیدم خودم
رو خودت اصلا نزار:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
-
@MaryaM-_-Sh سهمیه معجزه میکنه منکه چندتا ع دوستام بودن شاید6تا حاضرم قسم بخورم یکیشون نهایی سال سومو بزور پاس کرده بیخیال ولی...
@rhilda اره دیدم زیاد
من ک نخوندم هیچ
ولی گناه ب اونی ک خوند وبا سهمیه بقیه موندپشت کنکور... -
منم برم به ادم شدنم ادامه بدم یکم درس بخونم خیر سرم /:
-
منم برم به ادم شدنم ادامه بدم یکم درس بخونم خیر سرم /:
@rhilda موفق باشی
-
@rhilda اره دیدم زیاد
من ک نخوندم هیچ
ولی گناه ب اونی ک خوند وبا سهمیه بقیه موندپشت کنکور...@MaryaM-_-Sh من پارسال خوند ولی امسال از خودم متنفرم یکی از همینا فامیلمونه نمیدونی خالش چقدر تحقیرم کرد هیچ وقت نمی بخشمش البته انکار کرده
-
@MaryaM-_-Sh من پارسال خوند ولی امسال از خودم متنفرم یکی از همینا فامیلمونه نمیدونی خالش چقدر تحقیرم کرد هیچ وقت نمی بخشمش البته انکار کرده
@rhilda کاش یادمون بمونه ی روز باید درگاه خدا جواب پس بدیم ...
-
چارتا شماره بدم کسی پیامک میزنه :| ؟
-
ققنوس اماده ای واسه فردا