هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
آسمان ِ آبی نمیدونم واقعا من از وقتی دوستم بااون وضعیت درسی داغونش پزشکی قبول شد و الان طوری خودشو گم کرده و وانمود میکنه درسش عالی بوده واصلا سهمیه نداشته از همچی مربوط به درسه زده شدم فکر میکنم ...
@rhilda احتمالا معجزه شده
از اون معجزه های خاص
-
آسمان ِ آبی رو ماهت
مطمئنین؟؟؟@shiima در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
آسمان ِ آبی رو ماهت
مطمئنین؟؟؟فکر کردم سلام کردی
:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
-
آسمان ِ آبی رو ماهت
مطمئنین؟؟؟@shiima فردا قراره تصمیم نهایی رو بگیرن..
نه اتفاقا دور بودن از این خبرا بهتره بنظرم -
@shiima در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
آسمان ِ آبی رو ماهت
مطمئنین؟؟؟فکر کردم سلام کردی
:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
@shiima اره فهمیدم خودم
-
@rhilda احتمالا معجزه شده
از اون معجزه های خاص
@MaryaM-_-Sh سهمیه معجزه میکنه منکه چندتا ع دوستام بودن شاید6تا حاضرم قسم بخورم یکیشون نهایی سال سومو بزور پاس کرده بیخیال ولی...
-
@shiima اره فهمیدم خودم
آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@shiima اره فهمیدم خودم
رو خودت اصلا نزار:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
-
@MaryaM-_-Sh سهمیه معجزه میکنه منکه چندتا ع دوستام بودن شاید6تا حاضرم قسم بخورم یکیشون نهایی سال سومو بزور پاس کرده بیخیال ولی...
@rhilda اره دیدم زیاد
من ک نخوندم هیچ
ولی گناه ب اونی ک خوند وبا سهمیه بقیه موندپشت کنکور... -
منم برم به ادم شدنم ادامه بدم یکم درس بخونم خیر سرم /:
-
منم برم به ادم شدنم ادامه بدم یکم درس بخونم خیر سرم /:
@rhilda موفق باشی
-
@rhilda اره دیدم زیاد
من ک نخوندم هیچ
ولی گناه ب اونی ک خوند وبا سهمیه بقیه موندپشت کنکور...@MaryaM-_-Sh من پارسال خوند ولی امسال از خودم متنفرم یکی از همینا فامیلمونه نمیدونی خالش چقدر تحقیرم کرد هیچ وقت نمی بخشمش البته انکار کرده
-
@MaryaM-_-Sh من پارسال خوند ولی امسال از خودم متنفرم یکی از همینا فامیلمونه نمیدونی خالش چقدر تحقیرم کرد هیچ وقت نمی بخشمش البته انکار کرده
@rhilda کاش یادمون بمونه ی روز باید درگاه خدا جواب پس بدیم ...
-
چارتا شماره بدم کسی پیامک میزنه :| ؟
-
ققنوس اماده ای واسه فردا
-
@Amir-Bernousi
ارع
-
@Amir-Bernousi اره بگو
-
ققنوس چرا
-
یکی از پسرای فامیلمون درسش واقعا ضعیفه باور کنید فرق سلول رو با سلولز نمیفهمه
بعد پارسالم کنکور نداد با خیال راحت گفت سال ۹۸ کنکور میدم .... ناگفته نماند تجربیه ... کاشف به عمل اومد که ۲۵٪ سهمیه ایثارگر رو داره ... خودش میخندید گفت میرم کیک و ساندیس و بگیرم بیام .
-
ققنوس اماده ای واسه فردا