هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
ققنوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
masoud اره تازگیا بدن درد دارم

یکم تحمل کن پاک میشی:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
abcc کرم خیلی خوبیه سوختگیو خیلی خوبب زود درست میکنه نیست ک نیست سهمیه بندیش کردن هر داروخونه 2 تا معلوم نیست کی میاد کی تموم میشه masoud
دز مصرفت خیلی بالاس باید بری کمپ:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
abcc کرم خیلی خوبیه سوختگیو خیلی خوبب زود درست میکنه نیست ک نیست سهمیه بندیش کردن هر داروخونه 2 تا معلوم نیست کی میاد کی تموم میشه masoud
دز مصرفت خیلی بالاس باید بری کمپ:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
masoud
ب اعتیادم چ ربطی داره اخ برا خودم نمیخام ک
برا خاهر زادم و خاهر دوستم میخامچه جلافتا:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
masoud
ب اعتیادم چ ربطی داره اخ برا خودم نمیخام ک
برا خاهر زادم و خاهر دوستم میخامچه جلافتا:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
خجالت بکش معتاد له:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
masoud اصلا من معتادم تو چی هستی پ

مهربون آلا
کف کردی:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
masoud
بار دوم هیچکی ب ماست خودش نمیگه ترشه تو عامل فتنهدر الایاین حرفا نمیتونه جای حرفو بگیره :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
زورت گرفته:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
بزنگم آتیش نشانی؟
الو الو :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
زورت گرفته:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
بزنگم آتیش نشانی؟
الو الو :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:

باشه

واقعا نمیدونم چیکار کنم مخم استپ کرده