هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
ققنوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
masoud
ب اعتیادم چ ربطی داره اخ برا خودم نمیخام ک
برا خاهر زادم و خاهر دوستم میخامچه جلافتا:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
masoud
ب اعتیادم چ ربطی داره اخ برا خودم نمیخام ک
برا خاهر زادم و خاهر دوستم میخامچه جلافتا:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
خجالت بکش معتاد له:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
masoud اصلا من معتادم تو چی هستی پ

مهربون آلا
کف کردی:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
masoud
بار دوم هیچکی ب ماست خودش نمیگه ترشه تو عامل فتنهدر الایاین حرفا نمیتونه جای حرفو بگیره :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
زورت گرفته:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
بزنگم آتیش نشانی؟
الو الو :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
زورت گرفته:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
بزنگم آتیش نشانی؟
الو الو :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
masoud
واقعا نمیدونم چیکار کنم مخم استپ کردهبرا امتحان بعدیت نگهش داره بعد امتحانا بیا اینورا :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
😕😕😕
ی زمانی منم اینجا حرف میزدم
اسم چندتا از کسایی که باهاشون حرف میزدم
بهاره که هنوز هستش بهاره
ترسا ایدیش همون ترسا بود ولی بعد تغییرات سایت احتمالا شده ایمیلش ی مدت بود یکم خندیدیم با بچه ها و رفت
مجتبی ،که این اخرا رفته بود رو مخم miliarderjavan چون فکر میگردم همش تو فکر پوله با اینشم حال نمیکردم😂
رز @M-an که اولا فک میکردم پسره
فریبز که اسمش فری فری بود😂 کلا تو ی عالم معنا خاصی بود😂Drfariborz
احسان بچه باحالی بود
صادق که ایدیش خسته بود اسمش😂 ، کجاس ببینه من از اون خسته ترم😅
سید که من با اسم اسمش امیر حسین بود 😂 چقد مثبت بود لنتی پسر خوبی بود
سارا Dr sarah میخاست بره خارج
رها ، که ناپدید شد با دوستش ترسا 😑🤨
و ...
از همه اینا فک کنم الان بهاره رز و فری فری هستش😅 ،و خودم که هستم ولی نیستم، دیگه اینجا جای ما نیست😅
دل کندن از اینجا سخت بود ولی کندیم و رفتیم چون راه دیگه ای نبود😁 ولی برگشتم ولی دیگه دلی نیست که بخام ازش بکنم برم😂
ولی دوستامو دوست داشتم ، میشه گفت ادمای خوبی بودن هرچند تو واقعیت ندیدمشون ، شاید اینجا مجازی بود ولی من فقط اینارو داشتم😂
خلاصه اره الان شاید دوباره تنها باشم ولی بیشتر با واقعیا و چیزایی که میشه دیدشون سر و کار دارم😂
فارغ-التحصیلان-آلاء
دانش-آموزان-آلاء.
. -
😕😕😕
ی زمانی منم اینجا حرف میزدم
اسم چندتا از کسایی که باهاشون حرف میزدم
بهاره که هنوز هستش بهاره
ترسا ایدیش همون ترسا بود ولی بعد تغییرات سایت احتمالا شده ایمیلش ی مدت بود یکم خندیدیم با بچه ها و رفت
مجتبی ،که این اخرا رفته بود رو مخم miliarderjavan چون فکر میگردم همش تو فکر پوله با اینشم حال نمیکردم😂
رز @M-an که اولا فک میکردم پسره
فریبز که اسمش فری فری بود😂 کلا تو ی عالم معنا خاصی بود😂Drfariborz
احسان بچه باحالی بود
صادق که ایدیش خسته بود اسمش😂 ، کجاس ببینه من از اون خسته ترم😅
سید که من با اسم اسمش امیر حسین بود 😂 چقد مثبت بود لنتی پسر خوبی بود
سارا Dr sarah میخاست بره خارج
رها ، که ناپدید شد با دوستش ترسا 😑🤨
و ...
از همه اینا فک کنم الان بهاره رز و فری فری هستش😅 ،و خودم که هستم ولی نیستم، دیگه اینجا جای ما نیست😅
دل کندن از اینجا سخت بود ولی کندیم و رفتیم چون راه دیگه ای نبود😁 ولی برگشتم ولی دیگه دلی نیست که بخام ازش بکنم برم😂
ولی دوستامو دوست داشتم ، میشه گفت ادمای خوبی بودن هرچند تو واقعیت ندیدمشون ، شاید اینجا مجازی بود ولی من فقط اینارو داشتم😂
خلاصه اره الان شاید دوباره تنها باشم ولی بیشتر با واقعیا و چیزایی که میشه دیدشون سر و کار دارم😂
فارغ-التحصیلان-آلاء
دانش-آموزان-آلاء.
. -
erfan82 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
Mehdi عیب نداره.:slightly_smiling_face:
چی عیب نداره؟😂