هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
واااااای مامانم گفته بود ساعت 4 زیر گازو خاموش کنم یادم رفت الان بوش در اومد رفتم دیدممممم سوووختههههههههههه چیکار کنممممممم الان میاد منو میکشههههههه
-
واااااای مامانم گفته بود ساعت 4 زیر گازو خاموش کنم یادم رفت الان بوش در اومد رفتم دیدممممم سوووختههههههههههه چیکار کنممممممم الان میاد منو میکشههههههه
-
mriaw این دیگه باید تبدیل به کربن خالص شده باشه چجوری بوش الان دراومده؟دوساعت و چهل دقیقه بعدشه!
-
ققنوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
بعدش بزار اب پز شه زود بجنب وقتی میزاری اب پز شه پیاز خورد کن توش بوی یخ زدگیشو بگیرع
یکمی ام زعفرون توش بریز
-
mriaw کاریه که شده خونسردیتو حفظ کن
-
-
من تو عدسی زردچوبه زیاد ریخته بودم خیلی زیادد به مادرم گفتم خالم اضافه کرده به خالمم گفتم مامانم اضافه کرده میدونستم به روی هم نمیارن شب که جو اروم شد اعتراف کردم تامام عدسیو ریختیم
-
-
ققنوس فاطمهههههههههه نمیتونم بلد نیستم امروز صبح اتفاقی آشپزخونه بودم دیدم یه ادویه خاصی و فلفل دلمه ای و پیاز و هزارتا چیز دیگه کنارش بود میفهمه خب
mriaw فلفل دلمه ای رو خورد کن پیازو خورد کن ادویه هم بزار مامانت امد ازش میپرسی میزنی باید خودتو نجات بدی اشپزی کاری نداره ک مرغ چیه از فریز درش میاری میزاری تو اب داغ یخش باز میشه بعدش تو قابلمه اب بریز مرغو بشور بعدش بزار تو قابلمه گاز و روشن کن یکمی پیاز توش بریز بعدش اون ابو بریز ک توش مرغ جوششیدهدوباره بزار رو گاز بعدش پیاز و فلفل دلمه ای و زرد چوبه زعفرون بریز یکمی هم روغن
-
mriaw فلفل دلمه ای رو خورد کن پیازو خورد کن ادویه هم بزار مامانت امد ازش میپرسی میزنی باید خودتو نجات بدی اشپزی کاری نداره ک مرغ چیه از فریز درش میاری میزاری تو اب داغ یخش باز میشه بعدش تو قابلمه اب بریز مرغو بشور بعدش بزار تو قابلمه گاز و روشن کن یکمی پیاز توش بریز بعدش اون ابو بریز ک توش مرغ جوششیدهدوباره بزار رو گاز بعدش پیاز و فلفل دلمه ای و زرد چوبه زعفرون بریز یکمی هم روغن
ققنوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
یا خدا قاطی کردم اینا چیههههههه
-