هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
نوشتهشده در ۱۲ خرداد ۱۳۹۸، ۱۴:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ماری بجنب زود
-
نوشتهشده در ۱۲ خرداد ۱۳۹۸، ۱۴:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ققنوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
بعدش بزار اب پز شه زود بجنب وقتی میزاری اب پز شه پیاز خورد کن توش بوی یخ زدگیشو بگیرع
یکمی ام زعفرون توش بریز
-
نوشتهشده در ۱۲ خرداد ۱۳۹۸، ۱۴:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mriaw کاریه که شده خونسردیتو حفظ کن
-
-
نوشتهشده در ۱۲ خرداد ۱۳۹۸، ۱۴:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من تو عدسی زردچوبه زیاد ریخته بودم خیلی زیادد به مادرم گفتم خالم اضافه کرده به خالمم گفتم مامانم اضافه کرده میدونستم به روی هم نمیارن شب که جو اروم شد اعتراف کردم تامام عدسیو ریختیم
-
@rhilda در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
آخه مامانم خیلی تاکید میکرد ساعت 4 بگیرش منم با کلی اطمینان گفتم انقد نگو حواسم هست
-
ققنوس فاطمهههههههههه نمیتونم بلد نیستم امروز صبح اتفاقی آشپزخونه بودم دیدم یه ادویه خاصی و فلفل دلمه ای و پیاز و هزارتا چیز دیگه کنارش بود میفهمه خب
نوشتهشده در ۱۲ خرداد ۱۳۹۸، ۱۴:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmriaw فلفل دلمه ای رو خورد کن پیازو خورد کن ادویه هم بزار مامانت امد ازش میپرسی میزنی باید خودتو نجات بدی اشپزی کاری نداره ک مرغ چیه از فریز درش میاری میزاری تو اب داغ یخش باز میشه بعدش تو قابلمه اب بریز مرغو بشور بعدش بزار تو قابلمه گاز و روشن کن یکمی پیاز توش بریز بعدش اون ابو بریز ک توش مرغ جوششیدهدوباره بزار رو گاز بعدش پیاز و فلفل دلمه ای و زرد چوبه زعفرون بریز یکمی هم روغن
-
mriaw فلفل دلمه ای رو خورد کن پیازو خورد کن ادویه هم بزار مامانت امد ازش میپرسی میزنی باید خودتو نجات بدی اشپزی کاری نداره ک مرغ چیه از فریز درش میاری میزاری تو اب داغ یخش باز میشه بعدش تو قابلمه اب بریز مرغو بشور بعدش بزار تو قابلمه گاز و روشن کن یکمی پیاز توش بریز بعدش اون ابو بریز ک توش مرغ جوششیدهدوباره بزار رو گاز بعدش پیاز و فلفل دلمه ای و زرد چوبه زعفرون بریز یکمی هم روغن
mriaw فلفل دلمه ای رو خورد کن پیازو خورد کن ادویه هم بزار مامانت امد ازش میپرسی میزنی باید خودتو نجات بدی اشپزی کاری نداره ک مرغ چیه از فریز درش میاری میزاری تو اب داغ یخش باز میشه بعدش تو قابلمه اب بریز مرغو بشور بعدش بزار تو قابلمه گاز و روشن کن یکمی پیاز توش بریز بعدش اون ابو بریز ک توش مرغ جوششیدهدوباره بزار رو گاز بعدش پیاز و فلفل دلمه ای و زرد چوبه زعفرون بریز یکمی هم روغن
یا خدا قاطی کردم اینا چیههههههه
-
-
ققنوس فاطمهههههههههه نمیتونم بلد نیستم امروز صبح اتفاقی آشپزخونه بودم دیدم یه ادویه خاصی و فلفل دلمه ای و پیاز و هزارتا چیز دیگه کنارش بود میفهمه خب
-
یا خدا قاطی کردم اینا چیههههههه
نوشتهشده در ۱۲ خرداد ۱۳۹۸، ۱۴:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmriaw پوفففففففففففففففففف اول مرغو از فریز در میاری ی ظروفو پر اب داغ کن مرغو بزار توش یخش اب شع بعدش قابلمه رواب بریز توش پیاز خورد کن اونمرغو اول بشور بعدش بزار تو قابلمه وقتی یکمی جوش امد اون ابو بریز بره بعدش دوباره اب داغ برز توش ی قاشق روغن بریز زرد چوبه بریز فلفل دلمه ایم خورد کنتوش
-
mriaw پوفففففففففففففففففف اول مرغو از فریز در میاری ی ظروفو پر اب داغ کن مرغو بزار توش یخش اب شع بعدش قابلمه رواب بریز توش پیاز خورد کن اونمرغو اول بشور بعدش بزار تو قابلمه وقتی یکمی جوش امد اون ابو بریز بره بعدش دوباره اب داغ برز توش ی قاشق روغن بریز زرد چوبه بریز فلفل دلمه ایم خورد کنتوش
-
نوشتهشده در ۱۲ خرداد ۱۳۹۸، ۱۴:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چرا شادی تو خواب تعبیرش غم و غصه تو واقعیته تو خوابم گریه کنیم
-
نوشتهشده در ۱۲ خرداد ۱۳۹۸، ۱۴:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@moosavi21 اره کار ینداره باید سرعت عملشو بالا ببره
-
mriaw
من از این گندا ززیاد زدم ی سری برنجو خورشت مامانم رو سوزوندم شبش مهمون داشتیم خودم نشستم از دوباره گذاشتمش
-
نوشتهشده در ۱۲ خرداد ۱۳۹۸، ۱۴:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@moosavi21 یس 2 ساعت هم وقت داشتم فقط
-
نوشتهشده در ۱۲ خرداد ۱۳۹۸، ۱۴:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ماری بجای اینک الن اینجا باشی زود سریع برو کارا روانجام بده الان بجنبی حدعقل نیم ساعته تموم میکنی
-
mriaw پوفففففففففففففففففف اول مرغو از فریز در میاری ی ظروفو پر اب داغ کن مرغو بزار توش یخش اب شع بعدش قابلمه رواب بریز توش پیاز خورد کن اونمرغو اول بشور بعدش بزار تو قابلمه وقتی یکمی جوش امد اون ابو بریز بره بعدش دوباره اب داغ برز توش ی قاشق روغن بریز زرد چوبه بریز فلفل دلمه ایم خورد کنتوش