هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
mriaw
من از این گندا ززیاد زدم ی سری برنجو خورشت مامانم رو سوزوندم شبش مهمون داشتیم خودم نشستم از دوباره گذاشتمش
-
mriaw پوفففففففففففففففففف اول مرغو از فریز در میاری ی ظروفو پر اب داغ کن مرغو بزار توش یخش اب شع بعدش قابلمه رواب بریز توش پیاز خورد کن اونمرغو اول بشور بعدش بزار تو قابلمه وقتی یکمی جوش امد اون ابو بریز بره بعدش دوباره اب داغ برز توش ی قاشق روغن بریز زرد چوبه بریز فلفل دلمه ایم خورد کنتوش
-
mriaw
من از این گندا ززیاد زدم ی سری برنجو خورشت مامانم رو سوزوندم شبش مهمون داشتیم خودم نشستم از دوباره گذاشتمش
-
ققنوس من تا حالا آشپزی نکردم یه بار رفتم واسه خودم نیمرو درست کنم انقد نمک ریختم شووووووووووررررر شدااااااا ریختمش دور گرسنه موندم :|
بعد میگی این کارا رو کن با سرعت عمل بالا؟تا هفت و نیم مامانم میاد -
-
ققنوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
mriaw
مزش خوب شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟چه جرعتی داشتی تو باز
-
ققنوس آفرین....من از این کارا بلد نیستم ولی خرابکاری چرا بلدم!!!
یبار تن ماهی رو با این که میدونستم باید زیرش خاموش شه ولی چون میترسیدم بترکه رفتم دورترین نقطه از محل انفجار خودمو نجات دادم...ولی آشپزخونه دم عید دیگه فکر کن چی شد -
mriaw قاشق مربا خوردی یا قاشق عادی ب اندازه سرش زرد چوبه بریز نمک رو نریز تبخیر میشه اخرش بریز ادوریه هم مامانت میادمیپرسی
ققنوس فاطی ببین اکانتم دلت شد؟
-
ققنوس فاطی ببین اکانتم دلت شد؟
-
یبار تن ماهی رو با این که میدونستم باید زیرش خاموش شه ولی چون میترسیدم بترکه رفتم دورترین نقطه از محل انفجار خودمو نجات دادم...ولی آشپزخونه دم عید دیگه فکر کن چی شد@moosavi21 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
یبار تن ماهی رو با این که میدونستم باید زیرش خاموش شه ولی چون میترسیدم بترکه رفتم دورترین نقطه از محل انفجار خودمو نجات دادم...ولی آشپزخونه دم عید دیگه فکر کن چی شدیه بارم 4 سال ام بود بابام شب خونه نبود مامانم یادش رفته بود تن ماهی رو خاموش کنه ترکید سقف آشپزخونه نابود شد و
توری خونمون پاره شد
هممون انقد از بابام میترسیدیم تا صبح گرسنه موندیم تا مامانم آشپزخونه رو تمیز کنه -
@moosavi21 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
یبار تن ماهی رو با این که میدونستم باید زیرش خاموش شه ولی چون میترسیدم بترکه رفتم دورترین نقطه از محل انفجار خودمو نجات دادم...ولی آشپزخونه دم عید دیگه فکر کن چی شدیه بارم 4 سال ام بود بابام شب خونه نبود مامانم یادش رفته بود تن ماهی رو خاموش کنه ترکید سقف آشپزخونه نابود شد و
توری خونمون پاره شد
هممون انقد از بابام میترسیدیم تا صبح گرسنه موندیم تا مامانم آشپزخونه رو تمیز کنه