هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
mriaw قاشق مربا خوردی یا قاشق عادی ب اندازه سرش زرد چوبه بریز نمک رو نریز تبخیر میشه اخرش بریز ادوریه هم مامانت میادمیپرسی
ققنوس فاطی ببین اکانتم دلت شد؟
-
ققنوس فاطی ببین اکانتم دلت شد؟
-
ققنوس آفرین....من از این کارا بلد نیستم ولی خرابکاری چرا بلدم!!!
یبار تن ماهی رو با این که میدونستم باید زیرش خاموش شه ولی چون میترسیدم بترکه رفتم دورترین نقطه از محل انفجار خودمو نجات دادم...ولی آشپزخونه دم عید دیگه فکر کن چی شد@moosavi21 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
یبار تن ماهی رو با این که میدونستم باید زیرش خاموش شه ولی چون میترسیدم بترکه رفتم دورترین نقطه از محل انفجار خودمو نجات دادم...ولی آشپزخونه دم عید دیگه فکر کن چی شدیه بارم 4 سال ام بود بابام شب خونه نبود مامانم یادش رفته بود تن ماهی رو خاموش کنه ترکید سقف آشپزخونه نابود شد و
توری خونمون پاره شد
هممون انقد از بابام میترسیدیم تا صبح گرسنه موندیم تا مامانم آشپزخونه رو تمیز کنه -
@moosavi21 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
یبار تن ماهی رو با این که میدونستم باید زیرش خاموش شه ولی چون میترسیدم بترکه رفتم دورترین نقطه از محل انفجار خودمو نجات دادم...ولی آشپزخونه دم عید دیگه فکر کن چی شدیه بارم 4 سال ام بود بابام شب خونه نبود مامانم یادش رفته بود تن ماهی رو خاموش کنه ترکید سقف آشپزخونه نابود شد و
توری خونمون پاره شد
هممون انقد از بابام میترسیدیم تا صبح گرسنه موندیم تا مامانم آشپزخونه رو تمیز کنه -
@M-an
سلـــــــــــــــــــــام:)
من چقد ذوق دارم مهمونی دعوت شدمکاری به چی بپوشم ندارم منتهی مهمونی رو تازه فهمیدم
ببخشید
یه هفته مهمونم یا یه روز؟
وااعااااااااااااااااااااااایمن آدم مهمی شدم
مهمونی دعوتم می کنن
dlrm در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@M-an
من چقد ذوق دارم مهمونی دعوت شدمکاری به چی بپوشم ندارم منتهی مهمونی رو تازه فهمیدم
ببخشید
مهمونی دعوتم می کنن
سلام
یه هفته دعوتیآدم مهمی بودی دیگه مگه نمی دونستی؟
-
من هر وقت مامانم خونه نبود با خواهرم آشپری میکردیم ولی همیشه هم میرختیمش آشغال
ولی خدارو شکر الان بهتر شده
:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
-
dlrm در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@M-an
ببخشید
مهمونی دعوتم می کنن
سلام
یه هفته دعوتیآدم مهمی بودی دیگه مگه نمی دونستی؟
@M-an سلام .خوبین؟
کسه خوبیو دعوت کردین
شور و شوق عجیبی تو حرفاش هس:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :face_savouring_delicious_food:
dlrm -
ققنوس اسمشو چی میذاری؟
-
@M-an سلام .خوبین؟
کسه خوبیو دعوت کردین
شور و شوق عجیبی تو حرفاش هس:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :face_savouring_delicious_food:
dlrm -
@M-an خوب که نیسم ولی شکر
آره دیگه مهمون از ایشون گل تراز کجا پیدا میشه
-
@M-an خوب که نیسم ولی شکر
آره دیگه مهمون از ایشون گل تراز کجا پیدا میشه
-
@M-an نه چیز خاصی نشده
اشتباه های خودم گریبانمو گرفته