هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
من حتی کلاس چهارم رفتم مدرسه ی تاپ شهر واسه قبولی تیزهوشان یه مدرسه ای که همه بچه های دکتر و آدمای پولدار بودن واسه ورودی به مدرسه هم آزمون گرفتن بچه هاش واقعا بی ادب بودن :| به معنای واقعییییییییی :| ینی منه 10 ساله واسم جای تعجب بود که چطور ممکنه :|
عاقااااا خلاصه ی کلام این که من بین یه مشت بی ادب بزرگ شدم و دختر خوبی موندم به من پاکدامن افتخار کنینmriaw به افتخار پاک موندن ماریا دست جیغ هوراااااااااا
-
mriaw به افتخار پاک موندن ماریا دست جیغ هوراااااااااا
-
mriaw به افتخار پاک موندن ماریا دست جیغ هوراااااااااا
-
دل میرود ز دستم صاحب دلان خدارا
به نظرتون زیادی رد دادم؟
-
دل میرود ز دستم صاحب دلان خدارا
به نظرتون زیادی رد دادم؟
-
mriaw فدات
-
ققنوس خدارو شکررر
-
ققنوس خدارو شکررر
-
mriaw دقیقاااا من مامان دوستم امد دنبالمون بعد مدرسه بعدش این اهنگ یدفعه پلی شد تو ماشین خب من خجالت میشکیدم پیش مامانش گوش بدم سرخخ شدما بعدش خاهر کوچیکش 3 سالشه با اهنگ میخوند
ققنوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
mriaw دقیقاااا من مامان دوستم امد دنبالمون بعد مدرسه بعدش این اهنگ یدفعه پلی شد تو ماشین خب من خجالت میشکیدم پیش مامانش گوش بدم سرخخ شدما بعدش خاهر کوچیکش 3 سالشه با اهنگ میخوند
یه بارم تولد بودیم مامان دوستم اومد دنبالمون خواهر 4 ساله دوستم تو ماشین بود همه ی آهنگارم حفظ بود یهو مثلا آهنگ بعدی شروع میشد میگفت نه این خوب نیس بزن بعدی آها این خوبه
بعدش باهاش میخوند :|
من دوسال طول کشید سرود ملی حفظ کنم :| -
ققنوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
یه بارم تولد بودیم مامان دوستم اومد دنبالمون خواهر 4 ساله دوستم تو ماشین بود همه ی آهنگارم حفظ بود یهو مثلا آهنگ بعدی شروع میشد میگفت نه این خوب نیس بزن بعدی آها این خوبه
بعدش باهاش میخوند :|
من دوسال طول کشید سرود ملی حفظ کنم :| -
راه، تا قُــله، خوب است که یکنواخت نباشد،
خوب است که هموار و بی اضطراب نباشد،
خوب است که رسیدن، لذتی بیش از راه افتادن داشته باشد،
خوب است که طعم وصل با طعم فراق یکی نباشد.
اینطور خوب است،
و خدا میداند که اینطور خوب است،
و میداند که اگر چنین نمیساخت و به گونهی دیگر میساخت،
تو باز،
چه اعتراضها میکردی،
و میداند که اگر انسانِ بیاعتراض میساخت، انسانِ سنگ، انسان خاموش، انسان به مقصد رسیده، دیگر ساختنش ضرورتی نداشت ...
%(#006aff)["ســـه دیدار با مردی که از فراسویِ باورِ ما میآمد"]
%(#2e85ff)[نادرابراهیمی]
عاغا این کتاب قسمتاییشو فقط خوندم کسایی که وقتشو دارن، بخونن عالیه.
منم بعد کنکور میخرم و میخونم ^_^ -
سلام
-
سلام دوستان
من امروز رفتم دکتر بهم گفته احتمال داره تشخیصم اشتباه باشه ودراین صورت مریضی مون خوب میشه
اگه ن تااخر عمرم باید این درد رو تحمل کنم
محتاجم ب دعاتون
اگه لایق دونستید برام دعا کنید
ممنونم