هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
اول دبیرستان داشتیم با بچه ها ادای یکی از معلما رو در میاوردیم (خدا ببخشه مارو:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
همون لحظه مدیر سر رسید
یادمه نتونست خندشو کنترل کنه وقتی قیافمونو با اون عینک و مقنعه دید
بعدم در همون حال خنده گفت بهم از تو توقع نداشتم دیگه
تا چند وقت روم نمیشد تو صورت مدیرمون نیگاه کنم
نفهمیدم هیچ وقت حرفامونم شنید یا نه ولی خدا کنه نشنیده باشه -
@Zohraam من اینترنتی خریدم ۲۷۰پشیمونم چندروزه عزادارم
@rhilda در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@Zohraam من اینترنتی خریدم ۲۷۰پشیمونم چندروزه عزادارم
ن بابا اعتمادی نیست
ولی کفشه ها
جز مدود کفشاییه ک من گرون خریدم
ازم بعیده این کارا
-
فقط سوتیای من
گشنه ام بود یه دوست شیطان دارم داشت مرتب عکس غذا بهم نشون میداد... یهو رسید به یه قرمه سبزی منم که عاااشق قورمه سبزی ام گفتم ژووووون دستت بره تو دستمدقیقا همون لحظه یه پسره خوشتیپ رد شد فک کرده بود اونو میگم
دیگه مگه ول میکرد
صدبارررر از جلومون رد شد.. بار اول کتشو باز کرد بار دوم آستینای کتشو داد بالا یعنی دیگه خواستم بگم داداش چه خبرته سفت بگیر بابا منظورم این قورمه سبزی بوددیگه گفتم لعنت بر شیطون خودمون پاشدیم رفتیم
بهاره در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فقط سوتیای من
گشنه ام بود یه دوست شیطان دارم داشت مرتب عکس غذا بهم نشون میداد... یهو رسید به یه قرمه سبزی منم که عاااشق قورمه سبزی ام گفتم ژووووون دستت بره تو دستمدقیقا همون لحظه یه پسره خوشتیپ رد شد فک کرده بود اونو میگم
دیگه مگه ول میکرد
صدبارررر از جلومون رد شد.. بار اول کتشو باز کرد بار دوم آستینای کتشو داد بالا یعنی دیگه خواستم بگم داداش چه خبرته سفت بگیر بابا منظورم این قورمه سبزی بوددیگه گفتم لعنت بر شیطون خودمون پاشدیم رفتیم
ایناهاش
یه جای قصه مشکوکه
اگ واقعا به قورمه سبزیه بوده چرا در تعریف پسره میگ؛"یه پسر خوشتیپ"
درمفهومی جز مفهوم کنایی هم ادم خوشش نمیاد دستش بره توی قورمه سبزی درنتیحه معمولا ظاهر که میاد جلو باطن ضرب المثل رو استفاده نمیکنهتوی ذهنم این بود که این به پسره گفته بعد دوستش دیدش گفته به قورمه سبزی دارم میگم تو ادامه بده
-
فقط سوتیای من
دیگه مگه ول میکرد
ایناهاش
یه جای قصه مشکوکه
درمفهومی جز مفهوم کنایی هم ادم خوشش نمیاد دستش بره توی قورمه سبزی درنتیحه معمولا ظاهر که میاد جلو باطن ضرب المثل رو استفاده نمیکنهتوی ذهنم این بود که این به پسره گفته بعد دوستش دیدش گفته به قورمه سبزی دارم میگم تو ادامه بده
-
فقط سوتیای من
دیگه مگه ول میکرد
ایناهاش
یه جای قصه مشکوکه
-
مدرسه
مدرسه
چقد دوست داشتم اون روزا برگردن:/ -
اول دبیرستان داشتیم با بچه ها ادای یکی از معلما رو در میاوردیم (خدا ببخشه مارو:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
همون لحظه مدیر سر رسید
یادمه نتونست خندشو کنترل کنه وقتی قیافمونو با اون عینک و مقنعه دید
بعدم در همون حال خنده گفت بهم از تو توقع نداشتم دیگه
تا چند وقت روم نمیشد تو صورت مدیرمون نیگاه کنم
نفهمیدم هیچ وقت حرفامونم شنید یا نه ولی خدا کنه نشنیده باشهآسمان ِ آبی یکی از دوستام ادا درمیاورد وای ینی میترکیدیم ما
عییین خودشون
-
مدرسه
مدرسه
چقد دوست داشتم اون روزا برگردن:/آسمان ِ آبی مدرسه بد نیست ولی واقعا چیزیم نیس که ارزوشو ادم داشته باشه