هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
نوشتهشده در ۱۴ خرداد ۱۳۹۸، ۱۷:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۴ خرداد ۱۳۹۸، ۱۷:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Marjan 77 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
romisa سلام عزیزم خوبی؟
میشه لطفا اسم این برنامه رو بگی من دان کنم؟سلام مرسی
Quality Time -
نوشتهشده در ۱۴ خرداد ۱۳۹۸، ۱۷:۱۶ آخرین ویرایش توسط اکالیپتوس انجام شده
" می گویم، نمی شود یک شب بخوابی و بعد
صبح زود
یکی بیاید و بگوید:
هرچه بود تمام شد به خدا..."
«سید علی صالحی»به دنبال تنها کمی آسودگی در خماری شبانه!
- رفیق شفیق حالم خوش نیست میشه دعام کنی
-
نوشتهشده در ۱۴ خرداد ۱۳۹۸، ۱۷:۱۸ آخرین ویرایش توسط romisa انجام شده
عید فطر مبارک
شب به خیر
-
نوشتهشده در ۱۴ خرداد ۱۳۹۸، ۱۷:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۴ خرداد ۱۳۹۸، ۱۷:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۴ خرداد ۱۳۹۸، ۱۷:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۴ خرداد ۱۳۹۸، ۱۷:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چقد خوشبحال مامانم شده حاضرم تمام کارهای خونه رو انجام بدم ولی درس نخونم
خاک تو سرم واقعا/:
-
نوشتهشده در ۱۴ خرداد ۱۳۹۸، ۱۷:۳۳ آخرین ویرایش توسط اکالیپتوس انجام شده
-
چقد خوشبحال مامانم شده حاضرم تمام کارهای خونه رو انجام بدم ولی درس نخونم
خاک تو سرم واقعا/:
نوشتهشده در ۱۴ خرداد ۱۳۹۸، ۱۷:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهdiamond :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
ولی کارای خونه سخته. -
diamond :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
ولی کارای خونه سخته.نوشتهشده در ۱۴ خرداد ۱۳۹۸، ۱۷:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهerfan82 من تباهم خو الان رفتن به معدن و کار کردن اونجا برام راحت تر از درس خوندن
کار خونه که چیزی نیس
-
erfan82 من تباهم خو الان رفتن به معدن و کار کردن اونجا برام راحت تر از درس خوندن
کار خونه که چیزی نیس
-
diamond :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
فکرت موقع درس خوندن یه جا جمع نمی شه؟نوشتهشده در ۱۴ خرداد ۱۳۹۸، ۱۷:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهerfan82 استرسی ام اونم از نوع شدیدش
وقتی استرس میگیرم هیچکاری نمی تونم انجام بدم
-
diamond :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
فکرت موقع درس خوندن یه جا جمع نمی شه؟نوشتهشده در ۱۴ خرداد ۱۳۹۸، ۱۷:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهerfan82 بیخیالش/:دیگ برام مهم نیس
-
erfan82 استرسی ام اونم از نوع شدیدش
-
erfan82 استرسی ام اونم از نوع شدیدش
نوشتهشده در ۱۴ خرداد ۱۳۹۸، ۱۷:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهdiamond من قلبم میاد تو ذهنم تا مرز سکته میرم
-
erfan82 بیخیالش/:دیگ برام مهم نیس