هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
چقد خوشبحال مامانم شده حاضرم تمام کارهای خونه رو انجام بدم ولی درس نخونم

خاک تو سرم واقعا/: -
چقد خوشبحال مامانم شده حاضرم تمام کارهای خونه رو انجام بدم ولی درس نخونم

خاک تو سرم واقعا/:diamond :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
ولی کارای خونه سخته. -
diamond :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
ولی کارای خونه سخته.erfan82 من تباهم خو الان رفتن به معدن و کار کردن اونجا برام راحت تر از درس خوندن

کار خونه که چیزی نیس -
erfan82 من تباهم خو الان رفتن به معدن و کار کردن اونجا برام راحت تر از درس خوندن

کار خونه که چیزی نیس -
diamond :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
فکرت موقع درس خوندن یه جا جمع نمی شه؟erfan82 استرسی ام اونم از نوع شدیدش

وقتی استرس میگیرم هیچکاری نمی تونم انجام بدم -
diamond :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
فکرت موقع درس خوندن یه جا جمع نمی شه؟erfan82 بیخیالش/:دیگ برام مهم نیس
-
erfan82 استرسی ام اونم از نوع شدیدش

وقتی استرس میگیرم هیچکاری نمی تونم انجام بدم -
erfan82 استرسی ام اونم از نوع شدیدش

وقتی استرس میگیرم هیچکاری نمی تونم انجام بدمdiamond من قلبم میاد تو ذهنم تا مرز سکته میرم
-
erfan82 بیخیالش/:دیگ برام مهم نیس
-

-
diamond من قلبم میاد تو ذهنم تا مرز سکته میرم
@لیلی79 منم همینم باور کن اول سال میرفتم سراغ کتاب همون اول وای چقد زیاده وای نمیرسم عقب موندم چهار ساعت گذشته چهارصفحه خوندم کلا زده شدم اصن
-
@لیلی79 منم همینم باور کن اول سال میرفتم سراغ کتاب همون اول وای چقد زیاده وای نمیرسم عقب موندم چهار ساعت گذشته چهارصفحه خوندم کلا زده شدم اصن
-
diamond منم

ردپا

️
️

خیلی وقته ننوشتمتش

%(#0088ff)[شب خوش]