هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
نوشتهشده در ۱۴ خرداد ۱۳۹۸، ۱۷:۳۳ آخرین ویرایش توسط اکالیپتوس انجام شده
-
چقد خوشبحال مامانم شده حاضرم تمام کارهای خونه رو انجام بدم ولی درس نخونم
خاک تو سرم واقعا/:
نوشتهشده در ۱۴ خرداد ۱۳۹۸، ۱۷:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهdiamond :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
ولی کارای خونه سخته. -
diamond :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
ولی کارای خونه سخته.نوشتهشده در ۱۴ خرداد ۱۳۹۸، ۱۷:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهerfan82 من تباهم خو الان رفتن به معدن و کار کردن اونجا برام راحت تر از درس خوندن
کار خونه که چیزی نیس
-
erfan82 من تباهم خو الان رفتن به معدن و کار کردن اونجا برام راحت تر از درس خوندن
کار خونه که چیزی نیس
-
diamond :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
فکرت موقع درس خوندن یه جا جمع نمی شه؟نوشتهشده در ۱۴ خرداد ۱۳۹۸، ۱۷:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهerfan82 استرسی ام اونم از نوع شدیدش
وقتی استرس میگیرم هیچکاری نمی تونم انجام بدم
-
diamond :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
فکرت موقع درس خوندن یه جا جمع نمی شه؟نوشتهشده در ۱۴ خرداد ۱۳۹۸، ۱۷:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهerfan82 بیخیالش/:دیگ برام مهم نیس
-
erfan82 استرسی ام اونم از نوع شدیدش
-
erfan82 استرسی ام اونم از نوع شدیدش
نوشتهشده در ۱۴ خرداد ۱۳۹۸، ۱۷:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهdiamond من قلبم میاد تو ذهنم تا مرز سکته میرم
-
erfan82 بیخیالش/:دیگ برام مهم نیس
-
نوشتهشده در ۱۴ خرداد ۱۳۹۸، ۱۷:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
diamond من قلبم میاد تو ذهنم تا مرز سکته میرم
نوشتهشده در ۱۴ خرداد ۱۳۹۸، ۱۷:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@لیلی79 منم همینم باور کن اول سال میرفتم سراغ کتاب همون اول وای چقد زیاده وای نمیرسم عقب موندم چهار ساعت گذشته چهارصفحه خوندم کلا زده شدم اصن
-
@لیلی79 منم همینم باور کن اول سال میرفتم سراغ کتاب همون اول وای چقد زیاده وای نمیرسم عقب موندم چهار ساعت گذشته چهارصفحه خوندم کلا زده شدم اصن
-
@لیلی79 منم همینم باور کن اول سال میرفتم سراغ کتاب همون اول وای چقد زیاده وای نمیرسم عقب موندم چهار ساعت گذشته چهارصفحه خوندم کلا زده شدم اصن
نوشتهشده در ۱۴ خرداد ۱۳۹۸، ۱۷:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهdiamond منم
-
نوشتهشده در ۱۴ خرداد ۱۳۹۸، ۱۷:۴۴ آخرین ویرایش توسط رُزِعــآبیـ انجام شده
erfan82 اره خیلیم بستگی داره بهتر ازاینه که روانی شم نیس؟؟حرف بقیه ام برام مهم نیس عوض شدنم هم دیگه فایده نداره چون دیگ دیر شده
-
erfan82 اره خیلیم بستگی داره بهتر ازاینه که روانی شم نیس؟؟حرف بقیه ام برام مهم نیس عوض شدنم هم دیگه فایده نداره چون دیگ دیر شده
-
diamond منم
نوشتهشده در ۱۴ خرداد ۱۳۹۸، ۱۷:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@لیلی79 من که تباه شد امسالم هم ابروم میره هم خانوادم مطمعنن ناراحت میشن کاش پارسال رفته بودم
-
@لیلی79 من که تباه شد امسالم هم ابروم میره هم خانوادم مطمعنن ناراحت میشن کاش پارسال رفته بودم
-
@لیلی79 من که تباه شد امسالم هم ابروم میره هم خانوادم مطمعنن ناراحت میشن کاش پارسال رفته بودم
نوشتهشده در ۱۴ خرداد ۱۳۹۸، ۱۷:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهdiamond من باید قبول شم
-
نوشتهشده در ۱۴ خرداد ۱۳۹۸، ۱۷:۴۸ آخرین ویرایش توسط رُزِعــآبیـ انجام شده
erfan82 داشتم نقاشی و زبانم عالی بود ولی بخاطر درس بیخیالش شدم از درسم زده شدم دخترم پشت کنکور سال دوم قدیم اعصابم خورد میشه /:راجبش میگم میترسم از ایندم
-
diamond من باید قبول شم
نوشتهشده در ۱۴ خرداد ۱۳۹۸، ۱۷:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@لیلی79 آفرین به روحیه:smiling_face_with_open_mouth: :smiling_face_with_open_mouth: