هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@M-an
من فک کنم منظورش این بود اگه کسی خیلی از رشته ها رو حتی از شاخه تجربی مثل زیست شیمی بهداشت و خیلی چیزای دیگه بخونه اوضاع جامعمون طوریه که بازم براش کار نیست -
@M-an
من فک کنم منظورش این بود اگه کسی خیلی از رشته ها رو حتی از شاخه تجربی مثل زیست شیمی بهداشت و خیلی چیزای دیگه بخونه اوضاع جامعمون طوریه که بازم براش کار نیستromisa در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@M-an
من فک کنم منظورش این بود اگه کسی خیلی از رشته ها رو حتی از شاخه تجربی مثل زیست شیمی بهداشت و خیلی چیزای دیگه بخونه اوضاع جامعمون طوریه که بازم براش کار نیستمن همچین چیزی رو ندیدم مستقسم اشاره کرد به رشته ریاضی نگفت چیزی در مورد رشته خودتون
-
romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@M-an
من فک کنم منظورش این بود اگه کسی خیلی از رشته ها رو حتی از شاخه تجربی مثل زیست شیمی بهداشت و خیلی چیزای دیگه بخونه اوضاع جامعمون طوریه که بازم براش کار نیستمن همچین چیزی رو ندیدم مستقسم اشاره کرد به رشته ریاضی نگفت چیزی در مورد رشته خودتون
-
romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@M-an
-
@M-an
امام علی؛حب الشی یعمی و یصمی....من گفتم چرا این همه میان تجریی چون ریاضیا ازدم بیکار میشن بجز اون سه دسته؛پارتی و...
پست بالاتر هم گفتم منظورم شکاف جامعه است،همینام ک میان تجربی از ۷۰۰هزارااشون ۶۷۰هزار بیکار میده!!!! -
@M-an
علاقه یشدید به چیزیانسان رو کور و کر میکند....ریاضیا این روزا حساسن،من اول بار نیست این اتفاق میفته
تا باهاشون حرف میزنی سریع میرن تو گارد
-
revival
شاید هم علاقه شدید به پول ملت رو کر و کور کرده که به استعدادهای دیگه شون توجه نمی کنن ! -
خسته تر از انم که بگویم به چه علت بیخیال دنیا😋بلد نیستم تو بحث شرکت کنم همون بخوابم بهتره😒😌ولی هم پیرا بیکار دیدم هم مهندس میکانیک بیکار نمی دونم بحث درمورد چیه اصن😜به خودطرفم بستگی داره بنظرم
-
revival
شاید هم علاقه شدید به پول ملت رو کر و کور کرده که به استعدادهای دیگه شون توجه نمی کنن !@M-an در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
revival
شاید هم علاقه شدید به پول ملت رو کر و کور کرده که به استعدادهای دیگه شون توجه نمی کنن ! -
revival
-
revival
شاید هم علاقه شدید به پول ملت رو کر و کور کرده که به استعدادهای دیگه شون توجه نمی کنن !