هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
-
@M-an در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
revival
بذار تقریبا 10 سال بگذره تا خروجی این همه ورودی رو ببینیم بعدخروجی امروزه دانشگاه ها همگی آماتور
کسی نیروی کیفی کمتر پرورش میده
درواقع فن کنار علم نیستmasoud
میشه گفت حتی علم هم نیست -
@M-an
من فک کنم منظورش این بود اگه کسی خیلی از رشته ها رو حتی از شاخه تجربی مثل زیست شیمی بهداشت و خیلی چیزای دیگه بخونه اوضاع جامعمون طوریه که بازم براش کار نیست -
@M-an
من فک کنم منظورش این بود اگه کسی خیلی از رشته ها رو حتی از شاخه تجربی مثل زیست شیمی بهداشت و خیلی چیزای دیگه بخونه اوضاع جامعمون طوریه که بازم براش کار نیستromisa در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@M-an
من فک کنم منظورش این بود اگه کسی خیلی از رشته ها رو حتی از شاخه تجربی مثل زیست شیمی بهداشت و خیلی چیزای دیگه بخونه اوضاع جامعمون طوریه که بازم براش کار نیستمن همچین چیزی رو ندیدم مستقسم اشاره کرد به رشته ریاضی نگفت چیزی در مورد رشته خودتون
-
romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@M-an
من فک کنم منظورش این بود اگه کسی خیلی از رشته ها رو حتی از شاخه تجربی مثل زیست شیمی بهداشت و خیلی چیزای دیگه بخونه اوضاع جامعمون طوریه که بازم براش کار نیستمن همچین چیزی رو ندیدم مستقسم اشاره کرد به رشته ریاضی نگفت چیزی در مورد رشته خودتون
-
romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@M-an
-
@M-an
امام علی؛حب الشی یعمی و یصمی....من گفتم چرا این همه میان تجریی چون ریاضیا ازدم بیکار میشن بجز اون سه دسته؛پارتی و...
پست بالاتر هم گفتم منظورم شکاف جامعه است،همینام ک میان تجربی از ۷۰۰هزارااشون ۶۷۰هزار بیکار میده!!!! -
@M-an
علاقه یشدید به چیزیانسان رو کور و کر میکند....ریاضیا این روزا حساسن،من اول بار نیست این اتفاق میفته
تا باهاشون حرف میزنی سریع میرن تو گارد
-
revival
شاید هم علاقه شدید به پول ملت رو کر و کور کرده که به استعدادهای دیگه شون توجه نمی کنن ! -
خسته تر از انم که بگویم به چه علت بیخیال دنیا😋بلد نیستم تو بحث شرکت کنم همون بخوابم بهتره😒😌ولی هم پیرا بیکار دیدم هم مهندس میکانیک بیکار نمی دونم بحث درمورد چیه اصن😜به خودطرفم بستگی داره بنظرم
-
revival
شاید هم علاقه شدید به پول ملت رو کر و کور کرده که به استعدادهای دیگه شون توجه نمی کنن !@M-an در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
revival
شاید هم علاقه شدید به پول ملت رو کر و کور کرده که به استعدادهای دیگه شون توجه نمی کنن !