هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@SOBHAN-1999
اره، انشالله دیگه امسال همه بریمنوشتهشده در ۱۶ خرداد ۱۳۹۸، ۷:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Amir-Bernousi
ان شاالله -
revival
سلامتی خبر خاصی نیست
تو چطوری
خوب متن انگیزشی میفرستی و مشاور شدی واسه خودت هاااانوشتهشده در ۱۶ خرداد ۱۳۹۸، ۷:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@SOBHAN-1999
-
نوشتهشده در ۱۶ خرداد ۱۳۹۸، ۷:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
حیف دوران جوانی ما ک داره با استرس و بدبختیه کنکور میگذره
حیفففف -
@Amir-Bernousi
والله بخدا:/
جواب این همه ظلمی که کردن و کردیم بخودمون جز با قبولی گرفته نمیشه...هرچی هم زمان کم باشه با یه انگیزه ی قوی میشه رسوندش....نوشتهشده در ۱۶ خرداد ۱۳۹۸، ۷:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهrevival ببخشید بحثم ربطی به اینجا نداره ولی کاملا با فضا نا اشنام....من پارسال همایش زیست چلاجور آلا رو گرفتم خوب بود ۳۰ درصد زدم اما میخواستم بپرسم امسال چطور ازش استفاده کنم بهتر نتیجه بگیرم...ممنون میشوم کسی پاسخم بده ....
-
revival ببخشید بحثم ربطی به اینجا نداره ولی کاملا با فضا نا اشنام....من پارسال همایش زیست چلاجور آلا رو گرفتم خوب بود ۳۰ درصد زدم اما میخواستم بپرسم امسال چطور ازش استفاده کنم بهتر نتیجه بگیرم...ممنون میشوم کسی پاسخم بده ....
نوشتهشده در ۱۶ خرداد ۱۳۹۸، ۷:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzahrasadri64
حتما حتما کنکور های ۹۰ به بعد داخل و خارج رو چندین بار مرور کنید خییییییییییلی کمکتون میکنه -
نوشتهشده در ۱۶ خرداد ۱۳۹۸، ۷:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
با اینکه خلق بر سر دل می نهند پا
شرمندگی نمی کشد این فرش نخ نمابهلول وار فارغ از اندوه روزگار
خندیده ایم! ما به جهان یا جهان به ماکاری به کار عقل ندارم به قول عشق
کشتی شکسته را چه نیازی به ناخداگیرم که شرط عقل به جز احتیاط نیست
ای خواجه! احتیاط کجا؟ عاشقی کجا؟فرقی میان طعنه و تعریف خلق نیست
چون رود بگذر از همه سنگ ریزه هایاعلی...
-
revival ببخشید بحثم ربطی به اینجا نداره ولی کاملا با فضا نا اشنام....من پارسال همایش زیست چلاجور آلا رو گرفتم خوب بود ۳۰ درصد زدم اما میخواستم بپرسم امسال چطور ازش استفاده کنم بهتر نتیجه بگیرم...ممنون میشوم کسی پاسخم بده ....
نوشتهشده در ۱۶ خرداد ۱۳۹۸، ۷:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzahrasadri64
من با تدریس و... ایشون اشنایی ندارم.اگ میخوایید یه تاپیک بزنید بچه ها جواب میدن کسی بدونه.... -
با اینکه خلق بر سر دل می نهند پا
شرمندگی نمی کشد این فرش نخ نمابهلول وار فارغ از اندوه روزگار
خندیده ایم! ما به جهان یا جهان به ماکاری به کار عقل ندارم به قول عشق
کشتی شکسته را چه نیازی به ناخداگیرم که شرط عقل به جز احتیاط نیست
ای خواجه! احتیاط کجا؟ عاشقی کجا؟فرقی میان طعنه و تعریف خلق نیست
چون رود بگذر از همه سنگ ریزه هایاعلی...
نوشتهشده در ۱۶ خرداد ۱۳۹۸، ۷:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@philosopher
من شما رو نمیشناسم ولی انگار از همه دل پری دارید هاا -
zahrasadri64
من با تدریس و... ایشون اشنایی ندارم.اگ میخوایید یه تاپیک بزنید بچه ها جواب میدن کسی بدونه....نوشتهشده در ۱۶ خرداد ۱۳۹۸، ۷:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهrevival بلد نیستم تاپیک بزنم.....
-
@philosopher
من شما رو نمیشناسم ولی انگار از همه دل پری دارید هاانوشتهشده در ۱۶ خرداد ۱۳۹۸، ۷:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@SOBHAN-1999 نه چیز خاصی نیست درست میشم
شما هم میشناسی منو
موفق باشین -
@SOBHAN-1999
اره، انشالله دیگه امسال همه بریمنوشتهشده در ۱۶ خرداد ۱۳۹۸، ۷:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Amir-Bernousi شما چی ....نظری ندارید...من از پارسال همیشه پست های شما رو دنبال میکردم...
-
revival بلد نیستم تاپیک بزنم.....
نوشتهشده در ۱۶ خرداد ۱۳۹۸، ۷:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzahrasadri64
اون بالای صفحه تازه ها رو بزنید برید لیست تاپیک که جاییکه تودلی رو انتخاب کردید....
بعدش بزنید موضوع تازه و... -
نوشتهشده در ۱۶ خرداد ۱۳۹۸، ۷:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@philosopher
انشاالله ک درست بشه
میشه بگید کنجکاو شدم -
@philosopher
انشاالله ک درست بشه
میشه بگید کنجکاو شدمنوشتهشده در ۱۶ خرداد ۱۳۹۸، ۷:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@SOBHAN-1999 بیخیال دارم میرم دیگه
بابت شعرای شعردانه تون ممنون خیلی لذت بردم
یاعلی -
نوشتهشده در ۱۶ خرداد ۱۳۹۸، ۷:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@philosopher
خواهش میکنم
کاش میگفتید خیلی کنجکاوم بدونم -
zahrasadri64
اون بالای صفحه تازه ها رو بزنید برید لیست تاپیک که جاییکه تودلی رو انتخاب کردید....
بعدش بزنید موضوع تازه و...نوشتهشده در ۱۶ خرداد ۱۳۹۸، ۷:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهrevival سپاسگزارم
-
نوشتهشده در ۱۶ خرداد ۱۳۹۸، ۷:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
masoud در خــــــــــودنویس گفته است:
@philosopher در خــــــــــودنویس گفته است:
masoud شما چندبار اینجا اسپم دادید من میدونم استارتر از اسپم دادن تو این تاپیک خوشش نمیاد لایک کنید توجه نشون دادین کافیه نیاز نیست ریپلای کنید
الان استارتر باید شاکی باشه یا شما؟
اینو کجای دلم بذارم
من لحنم بد بود آخه؟
پست اول اون تاپیک گفته ریپلای نکنید یکدست باشه
من محترمانه گفتم نمیخواید گوش کنید نکنید
به ادمین گفتم پست منو ورداره
نمیشه به کسی گفت بالا چشش ابروئه:| -
@philosopher
خواهش میکنم
کاش میگفتید خیلی کنجکاوم بدونمنوشتهشده در ۱۶ خرداد ۱۳۹۸، ۷:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@SOBHAN-1999 چت نمیتونم کنم قول دادم نرم
یه روزی قبلنا اعصاب نداشتم یه چیزی گفتم شما فک کردین با شمام اومدم گفتم بابا این حرفا کدومه من همچین جسارتی نمیکنم
شما هم یه نصیحت خیلی خوب کردین منو اون روز یه چیزی که هنوز یادمه
چقدر حرف درستی بود
ببخشید عمومی گفتم
یادتون اومد؟
در همین حد میشناسین -
نوشتهشده در ۱۶ خرداد ۱۳۹۸، ۷:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@philosopher اون کاربری که اذیت میکردو اخراج کردن. خیالت راحت
-
@SOBHAN-1999 چت نمیتونم کنم قول دادم نرم
یه روزی قبلنا اعصاب نداشتم یه چیزی گفتم شما فک کردین با شمام اومدم گفتم بابا این حرفا کدومه من همچین جسارتی نمیکنم
شما هم یه نصیحت خیلی خوب کردین منو اون روز یه چیزی که هنوز یادمه
چقدر حرف درستی بود
ببخشید عمومی گفتم
یادتون اومد؟
در همین حد میشناسیننوشتهشده در ۱۶ خرداد ۱۳۹۸، ۸:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@philosopher
اهاااا
بله بله
انشاالله موفق باشید