-
سوال اخر لطفا
راه حل مسئله اینه ک جرم گاز هارو حساب و از مقدار اولیه واکنش دهنده کم کنیم و جواب بدست میاد
اما من گفتم بجاش بیام جرم ماده جامد فراورده یعنی Na2Co3رو حساب کنم و با مقدار تجزیه نشده ی واکنش دهنده جمع کنم اما جواب متفواته
اخه چرا؟
جرم جامد بر جای مانده مگه اون ۱۰ گرم واکنش دهنده ک تجزیه نشده+مقدار جامد تولیدی نیست؟
چی رو اشتباه میکنم ک نمیشه؟
همیار دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا -
سوال اخر لطفا
راه حل مسئله اینه ک جرم گاز هارو حساب و از مقدار اولیه واکنش دهنده کم کنیم و جواب بدست میاد
اما من گفتم بجاش بیام جرم ماده جامد فراورده یعنی Na2Co3رو حساب کنم و با مقدار تجزیه نشده ی واکنش دهنده جمع کنم اما جواب متفواته
اخه چرا؟
جرم جامد بر جای مانده مگه اون ۱۰ گرم واکنش دهنده ک تجزیه نشده+مقدار جامد تولیدی نیست؟
سوال اخر لطفا
اخه چرا؟
سوال اخر لطفا
اخه چرا؟
همیار دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا@sh-kh
۵۰ درصد ماده خالص باقی مانده + ۱۶ درصد ناخالصی + فرآورده جامد = کل ماده جامد در ظرف -
@sh-kh
۵۰ درصد ماده خالص باقی مانده + ۱۶ درصد ناخالصی + فرآورده جامد = کل ماده جامد در ظرف -
@Dr-Mahbube
داخل پرانتز آخر سوال تاکید کردهه که ناخالصی بر اثر گرما تغییر نمیکنه پس اون ۵۰ درصد تجزیه شدن برای سدیم هیدروژن کربنات خالص هستش ( در کل تو استوکیومتری باید مقدار ماده خالص در نظر گرفته بشه )
-
@Dr-Mahbube
داخل پرانتز آخر سوال تاکید کردهه که ناخالصی بر اثر گرما تغییر نمیکنه پس اون ۵۰ درصد تجزیه شدن برای سدیم هیدروژن کربنات خالص هستش ( در کل تو استوکیومتری باید مقدار ماده خالص در نظر گرفته بشه )
-
سوال اخر لطفا
اخه چرا؟
همیار دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلااین پست پاک شده! -
sita
دوتا جدول تو سوم بود که حذف شده
احیانا اگه سوالم بدن یه چیز خیلی تابلویی میدن -
sita
دوتا جدول تو سوم بود که حذف شده
احیانا اگه سوالم بدن یه چیز خیلی تابلویی میدنIRAN AZARBAIJAN یعنی میشه حفظشون نکرد؟
-
IRAN AZARBAIJAN یعنی میشه حفظشون نکرد؟
sita
استاد صنیعی که تو فیلمای تحلیل کنکورا گفتن حذف شده ولی من چون جزوه استاد اقاجانی دارم و تو جزوشون اورده بود حفظم -
@sh-kh
sita
استاد صنیعی که تو فیلمای تحلیل کنکورا گفتن حذف شده ولی من چون جزوه استاد اقاجانی دارم و تو جزوشون اورده بود حفظمIRAN AZARBAIJAN مرسی
-
سوال اخر لطفا
اخه چرا؟
همیار دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا@sh-kh اگه جرم داده شده رو در ۸۴/۱۰۰ و همچنین ۵۰/۱۰۰ ضرب کنی میشه جرم ماده ای که واکنش رو انجام داده حالا همینو از ۲۰ گرم کم کن
-
@sh-kh اگه جرم داده شده رو در ۸۴/۱۰۰ و همچنین ۵۰/۱۰۰ ضرب کنی میشه جرم ماده ای که واکنش رو انجام داده حالا همینو از ۲۰ گرم کم کن
@Saadat-shojaei قانون پایستگی جرم رو فراموش نکن
-
@sh-kh اگه جرم داده شده رو در ۸۴/۱۰۰ و همچنین ۵۰/۱۰۰ ضرب کنی میشه جرم ماده ای که واکنش رو انجام داده حالا همینو از ۲۰ گرم کم کن
@Saadat-shojaei از طرفی جرم سدیم کربانت رو هم باید بدست بیاری حالا جمع بزن
-
@Saadat-shojaei از طرفی جرم سدیم کربانت رو هم باید بدست بیاری حالا جمع بزن
@Saadat-shojaei سلام دوست عزیز
ببخشید تو ایجاد تاپیک مشکل دارم میشه راهنماییم کنید چون انلاین بودید ازتون پرسیدم
سلام به روی ماهتون
فکر کنم از اسم تاپیک کاملا مشخصه که چه راهنمایی میخام
من شیمی ضعیفی دارم و میخام حداقل 30 درصد رو تو کنکور بزنم و نهاییامو خوب بدم :)ولی اصلا نمیتونم باهاش کنار بیام نظر شما چیه و به خودتون چی کمک کرده؟
من خودم تازگیا فهمیدم وقتی صبح زود میخونم راحت تر پیش میره ولی بازم طاقت فرساعه از کتابای خیلی سبز استفاده میکنم و نشر الگو...
و اینکه مثلا این سوالات بازده و تا انتها مینویسم اما هیچ وقت جواب بدست نمیاد که بتونم گزینه رو بزنم همه مراحل درسته اما جواب نهاییم بدست نمیاد
هلپ میبینی
@ریاضیا @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء @دانشجویان-درس-خون
سلام علیکم ببخشید مزاحم می شوم من چند سئوال در مورد دیدن فیلم آموزشی و کلاس های سالیانه آنلاین دارم لطفاً راهنمایی ام کنید.
️ هنگامی که فیلم می بینم بهتر است خودم در دفتر خلاصه برداری انجام دهم؟ یا نه فقط جزوه ی استاد کافی است و بعد از دیدن فیلم با دقت دوباره جزوه را بخوانم و تست های جزوه را خودم دوباره حل کنم و مسائل و نکات خیلی مهم را در جزوه وارد کتاب کنم؟ ببخشید هنگامی که شما فیلم های آنلاین سالیانه نگاه می کنید چیکار می کنید آیا فقط با دقت به فیلم نگاه می کنید؟
️ و برای مرور چیکار کنم؟ خب باید در روز هر درسی را که یاد گرفتیم باید در شب هم مرور کنیم در حد 30 دقیقه آیا این درسته؟ بنظرتون من برای مرور بیام جزوه ی استاد و نکات هایلایت شده ی کتاب را بخوانم یا چیکار کنم؟ و یا فقط تست خیلی سبز حل کنم؟ خب آخه تست حل کردن زمان می بره چیکار کنم؟
️ ضمناً ببخشید شما هنگامی که فیلم های آنلاین سالیانه را میدید همان روشهایی را که استاد براتون میگفت در امتحان نهایی و در امتحانات مدرسه به کار میگرفتید؟ یا نه باید خودتان روش نهایی یاد بگیرید و استاد در کلاس آنلاین روش هایش برای نهایی جواب نمی دهد؟!
️ و آیا اول فیلم آموزشی استاد را ببینم یا اول کتاب درسی را بخوانیم؟ و ضمناً برای کتاب درسی و حل برخی مسائل سخت آن یا در آوردن سئوالات لازمه فیلم ببینیم؟ آخه بعضی از سئوالاتش خیلی سخته.
لطفاً کامل راهنمایی ام کنید.