-
نوشتهشده در ۱۶ خرداد ۱۳۹۸، ۱۵:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sita
دوتا جدول تو سوم بود که حذف شده
احیانا اگه سوالم بدن یه چیز خیلی تابلویی میدن -
sita
دوتا جدول تو سوم بود که حذف شده
احیانا اگه سوالم بدن یه چیز خیلی تابلویی میدننوشتهشده در ۱۶ خرداد ۱۳۹۸، ۱۵:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهIRAN AZARBAIJAN یعنی میشه حفظشون نکرد؟
-
IRAN AZARBAIJAN یعنی میشه حفظشون نکرد؟
نوشتهشده در ۱۶ خرداد ۱۳۹۸، ۲۰:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsita
استاد صنیعی که تو فیلمای تحلیل کنکورا گفتن حذف شده ولی من چون جزوه استاد اقاجانی دارم و تو جزوشون اورده بود حفظم -
نوشتهشده در ۱۹ خرداد ۱۳۹۸، ۲۰:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Dr-Mahbube مچکرم
-
@sh-kh
۵۰ درصد ماده خالص باقی مانده + ۱۶ درصد ناخالصی + فرآورده جامد = کل ماده جامد در ظرف -
sita
استاد صنیعی که تو فیلمای تحلیل کنکورا گفتن حذف شده ولی من چون جزوه استاد اقاجانی دارم و تو جزوشون اورده بود حفظمنوشتهشده در ۲۰ خرداد ۱۳۹۸، ۴:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهIRAN AZARBAIJAN مرسی
-
سوال اخر لطفا
راه حل مسئله اینه ک جرم گاز هارو حساب و از مقدار اولیه واکنش دهنده کم کنیم و جواب بدست میاد
اما من گفتم بجاش بیام جرم ماده جامد فراورده یعنی Na2Co3رو حساب کنم و با مقدار تجزیه نشده ی واکنش دهنده جمع کنم اما جواب متفواته
اخه چرا؟
جرم جامد بر جای مانده مگه اون ۱۰ گرم واکنش دهنده ک تجزیه نشده+مقدار جامد تولیدی نیست؟
چی رو اشتباه میکنم ک نمیشه؟
@همیار @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا@sh-kh اگه جرم داده شده رو در ۸۴/۱۰۰ و همچنین ۵۰/۱۰۰ ضرب کنی میشه جرم ماده ای که واکنش رو انجام داده حالا همینو از ۲۰ گرم کم کن
-
@sh-kh اگه جرم داده شده رو در ۸۴/۱۰۰ و همچنین ۵۰/۱۰۰ ضرب کنی میشه جرم ماده ای که واکنش رو انجام داده حالا همینو از ۲۰ گرم کم کن
@Saadat-shojaei قانون پایستگی جرم رو فراموش نکن
-
@sh-kh اگه جرم داده شده رو در ۸۴/۱۰۰ و همچنین ۵۰/۱۰۰ ضرب کنی میشه جرم ماده ای که واکنش رو انجام داده حالا همینو از ۲۰ گرم کم کن
@Saadat-shojaei از طرفی جرم سدیم کربانت رو هم باید بدست بیاری حالا جمع بزن
-
@Saadat-shojaei از طرفی جرم سدیم کربانت رو هم باید بدست بیاری حالا جمع بزن
نوشتهشده در ۲۰ خرداد ۱۳۹۸، ۷:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Saadat-shojaei سلام دوست عزیز
ببخشید تو ایجاد تاپیک مشکل دارم میشه راهنماییم کنید چون انلاین بودید ازتون پرسیدم
-
@Saadat-shojaei سلام دوست عزیز
ببخشید تو ایجاد تاپیک مشکل دارم میشه راهنماییم کنید چون انلاین بودید ازتون پرسیدم
@marziyeh-bano مشکلتون حل شد. ؟؟
-
نوشتهشده در ۲۲ خرداد ۱۳۹۸، ۷:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Mahed بله mahed جان
تو تاپیک ایجاد کردن شک داشتم چون این دوستمون هم جواب نداد دیگه دلو ب دریا زدم وهمونجوریکه فکر میکردم پیش رفتم و درست کردم