-
@Dr-Mahbube
داخل پرانتز آخر سوال تاکید کردهه که ناخالصی بر اثر گرما تغییر نمیکنه پس اون ۵۰ درصد تجزیه شدن برای سدیم هیدروژن کربنات خالص هستش ( در کل تو استوکیومتری باید مقدار ماده خالص در نظر گرفته بشه )
-
سوال اخر لطفا
راه حل مسئله اینه ک جرم گاز هارو حساب و از مقدار اولیه واکنش دهنده کم کنیم و جواب بدست میاد
اما من گفتم بجاش بیام جرم ماده جامد فراورده یعنی Na2Co3رو حساب کنم و با مقدار تجزیه نشده ی واکنش دهنده جمع کنم اما جواب متفواته
اخه چرا؟
جرم جامد بر جای مانده مگه اون ۱۰ گرم واکنش دهنده ک تجزیه نشده+مقدار جامد تولیدی نیست؟
چی رو اشتباه میکنم ک نمیشه؟
@همیار @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلااین پست پاک شده! -
sita
دوتا جدول تو سوم بود که حذف شده
احیانا اگه سوالم بدن یه چیز خیلی تابلویی میدن -
sita
دوتا جدول تو سوم بود که حذف شده
احیانا اگه سوالم بدن یه چیز خیلی تابلویی میدنIRAN AZARBAIJAN یعنی میشه حفظشون نکرد؟
-
IRAN AZARBAIJAN یعنی میشه حفظشون نکرد؟
sita
استاد صنیعی که تو فیلمای تحلیل کنکورا گفتن حذف شده ولی من چون جزوه استاد اقاجانی دارم و تو جزوشون اورده بود حفظم -
@sh-kh
۵۰ درصد ماده خالص باقی مانده + ۱۶ درصد ناخالصی + فرآورده جامد = کل ماده جامد در ظرف -
sita
استاد صنیعی که تو فیلمای تحلیل کنکورا گفتن حذف شده ولی من چون جزوه استاد اقاجانی دارم و تو جزوشون اورده بود حفظمIRAN AZARBAIJAN مرسی
-
سوال اخر لطفا
راه حل مسئله اینه ک جرم گاز هارو حساب و از مقدار اولیه واکنش دهنده کم کنیم و جواب بدست میاد
اما من گفتم بجاش بیام جرم ماده جامد فراورده یعنی Na2Co3رو حساب کنم و با مقدار تجزیه نشده ی واکنش دهنده جمع کنم اما جواب متفواته
اخه چرا؟
جرم جامد بر جای مانده مگه اون ۱۰ گرم واکنش دهنده ک تجزیه نشده+مقدار جامد تولیدی نیست؟
چی رو اشتباه میکنم ک نمیشه؟
@همیار @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا@sh-kh اگه جرم داده شده رو در ۸۴/۱۰۰ و همچنین ۵۰/۱۰۰ ضرب کنی میشه جرم ماده ای که واکنش رو انجام داده حالا همینو از ۲۰ گرم کم کن
-
@sh-kh اگه جرم داده شده رو در ۸۴/۱۰۰ و همچنین ۵۰/۱۰۰ ضرب کنی میشه جرم ماده ای که واکنش رو انجام داده حالا همینو از ۲۰ گرم کم کن
@Saadat-shojaei قانون پایستگی جرم رو فراموش نکن
-
@sh-kh اگه جرم داده شده رو در ۸۴/۱۰۰ و همچنین ۵۰/۱۰۰ ضرب کنی میشه جرم ماده ای که واکنش رو انجام داده حالا همینو از ۲۰ گرم کم کن
@Saadat-shojaei از طرفی جرم سدیم کربانت رو هم باید بدست بیاری حالا جمع بزن
-
@Saadat-shojaei از طرفی جرم سدیم کربانت رو هم باید بدست بیاری حالا جمع بزن
@Saadat-shojaei سلام دوست عزیز
ببخشید تو ایجاد تاپیک مشکل دارم میشه راهنماییم کنید چون انلاین بودید ازتون پرسیدم
-
@Saadat-shojaei سلام دوست عزیز
ببخشید تو ایجاد تاپیک مشکل دارم میشه راهنماییم کنید چون انلاین بودید ازتون پرسیدم
@marziyeh-bano مشکلتون حل شد. ؟؟
-
@Mahed بله mahed جان
تو تاپیک ایجاد کردن شک داشتم چون این دوستمون هم جواب نداد دیگه دلو ب دریا زدم وهمونجوریکه فکر میکردم پیش رفتم و درست کردم
ما مثلا بخوایم اتاق رو سامانه در نظر بگیریم و پنجره رو مرز ما بین سامانه و محیط باشه یعنی محیط و سامانه از طریق پنجره در ارتباط باشه تبادل انرژی و ماده صورت میگیره
اگه میشه اینجا ماده و انرژی رو مشخص کنین
و اگه پنجره ما بسته باشه چی اون موقع سامانه بسته میشه فقط تبادل انرزی صورت میگره اینجا انرژیمون چیه؟
@ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
این عبارت:
کاتالیزگر واکنش تولید الکل ضدعفونی از ساده ترین آلکن، متعلق به دسته ای ترکیب ها است که میتوانند از نفت خام تولید شود
گفته درسته، دلیلش هم این بوده که چون اسیده پس هستش داخل نفت خام
میدونم متن کتاب گفته آمینو اسید ها هم یکی از اجزا داخل نفت خام هست
ولی سولفوریک اسید که آمینو اسید نیست
@تجربیا
@ریاضیا
@دوازدهم