هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
آسمان ِ آبی من بابام خیلی سر کلاچ قربون صدقه م رفت گفت خیلی حال کردم انقد تمیز باهاش کنار اومدی یه بارم خاموش نکرد:face_with_tears_of_joy:
اونجا بود که فهمیدم یه عده مشکل دارن اولش:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:@philosopher ایول بابا :face_with_tears_of_joy:
سر پارک دوبلم موهام سفید شد:face_with_tears_of_joy:
بار چندم قبول شدی؟ -
آسمان ِ آبی من بابام خیلی سر کلاچ قربون صدقه م رفت گفت خیلی حال کردم انقد تمیز باهاش کنار اومدی یه بارم خاموش نکرد:face_with_tears_of_joy:
اونجا بود که فهمیدم یه عده مشکل دارن اولش:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:@philosopher گواهینامه دارین😖😖
-
من فقط اون لحظه ای که واسه اولین بار ماشینو میخواستم وردارم از جلوی اموزشگاه رو یادم نمیره:neutral_face:
یه جماعت پسر واستاده بودن هی من خاموش میکردم هی اونا صلوات ختم میکردن : /
خدا هیچ کسو به همچین دردی دچار نکنه : /
ضایع شدن خیلی بده:neutral_face: :face_with_tears_of_joy:آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
من فقط اون لحظه ای که واسه اولین بار ماشینو میخواستم وردارم از جلوی اموزشگاه رو یادم نمیره:neutral_face:
ضایع شدن خیلی بده:neutral_face: :face_with_tears_of_joy:وایییی😂😂😂😂
-
moein_alizadeh در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
bits
تو سایت جزوه هست!
کامل و دست نویس؟bits
آره
من خودم از جزوه حرکت شناسی دینامیک و نوسان سایت استفاده کردم -
bits
آره
من خودم از جزوه حرکت شناسی دینامیک و نوسان سایت استفاده کردمmoein_alizadeh سال سومته؟؟
-
@philosopher ایول بابا :face_with_tears_of_joy:
سر پارک دوبلم موهام سفید شد:face_with_tears_of_joy:
بار چندم قبول شدی؟آسمان ِ آبی من بدون گواهی نامه میشینم هنو نرفتم آموزشگاه :face_with_tears_of_joy:
برا همین همیشه یه نفر بهم سنجاق میشه وقتی میخوام پشت فرمون باشم که چیزی شد جامونو عوض کنیم :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
@rhilda
شعر خیلی پسرونس اگه بگم شاید اخراجم کنن خخخخ
ولی خیلی تاثیرگذاره!moein_alizadeh در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@rhilda
ولی خیلی تاثیرگذاره!در تاثیر گذاریش ک شکی نیست:/
ولی باید بگم بعد گفتن در احراج شدنتم شکی نیست:joy: -
آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
ضایع شدن خیلی بده:neutral_face: :face_with_tears_of_joy:وایییی😂😂😂😂
abcc بخند تا به سرت بیاد :neutral_face:
-
moein_alizadeh سال سومته؟؟
@rhilda
دوم -
@rhilda
ولی خیلی تاثیرگذاره!در تاثیر گذاریش ک شکی نیست:/
ولی باید بگم بعد گفتن در احراج شدنتم شکی نیست:joy:revival
قربون آدم چیز فهم -
bits
آره
من خودم از جزوه حرکت شناسی دینامیک و نوسان سایت استفاده کردمmoein_alizadeh در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
bits
آره
من خودم از جزویه حرکت شناسی دینامیک و توسان سایت استفاده کردممیخوام خوش خط باشن. اگه همون جزوه های توی کانال استاده که دارمشون ولی این قدر نامرتبن که نمیتونم بخونمشون
-
آسمان ِ آبی من بدون گواهی نامه میشینم هنو نرفتم آموزشگاه :face_with_tears_of_joy:
برا همین همیشه یه نفر بهم سنجاق میشه وقتی میخوام پشت فرمون باشم که چیزی شد جامونو عوض کنیم :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:@philosopher چه دل و جرئتی باریککک:face_with_tears_of_joy:
-
bits
آره
من خودم از جزویه حرکت شناسی دینامیک و توسان سایت استفاده کردممیخوام خوش خط باشن. اگه همون جزوه های توی کانال استاده که دارمشون ولی این قدر نامرتبن که نمیتونم بخونمشون
bits
اونایی که گفتم خوش خط هستن -
bits
اونایی که گفتم خوش خط هستننمیشه حالا اینجا برام بفرستی
-
abcc بخند تا به سرت بیاد :neutral_face:
-
@philosopher چه دل و جرئتی باریککک:face_with_tears_of_joy:
آسمان ِ آبی زندگی کوتاهتر از اونه که بری گواهینامه بگیری :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
یه دوست دارم همش میگه من که میخوام برم گواهینامه میخوام چکار:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
bits
دقیقا از همون جا که فیلم ها رو نگاه می کنین ....
بیاید پایین صفحه و جزوه ها رو مشاهده کنین و لذت ببرین
خخخخ -
abcc میاد میاد:face_with_tears_of_joy:
تا خاموش نکنی که یاد نمیگیری:face_with_tears_of_joy: -
آسمان ِ آبی زندگی کوتاهتر از اونه که بری گواهینامه بگیری :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
یه دوست دارم همش میگه من که میخوام برم گواهینامه میخوام چکار:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: