هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
من فقط یکبار اشتباهی جای اینکه برم اتاق مشاورم اتاقشو عوض کرده بود رفتم ی اتاقی که مال پسرا بود اتاق مطالعشون بود سه تا هم در داشت
هرسه تا درو باز میکردم هی میدیدم بازم اونجام خندشون گرفته بود اخرش ی پسره نشونم داد مشاورو بهم تمام پسرا که بیرون خیلی باکلاسو لاکچری بودن با شلوارکردی قرمز و شلوار خونگی
لباسای دربو داغوون بودن یکی پاهاش رو میز بود یسری همو میزدن منم خنگ در نمیزدم یهو درو باز میکردم سه بار کپ کردن
-
سن بعضی بیماری ها.کیست ها .عفونت ها.و.... بشدت پایین اومده و در جوانان و نوجوانان رایج شده است:/
فرزندان گرامم بعد کنکور چکاب کامل بفرمایید:/revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
سن بعضی بیماری ها.کیست ها .عفونت ها.و.... بشدت پایین اومده و در جوانان و نوجوانان رایج شده است:/
فرزندان گرامم بعد کنکور چکاب کامل بفرمایید:/revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فرزندان گرامم بعد کنکور چکاب کامل بفرمایید:/الآن دقیقا چی می خوای بگی؟
مردم از خنده خخخخخخ -
@philosopher در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
revival ما یه شب بحث مفصلی داشتیم سر این قضیه
نتیحه جی شد:/
-
آسمان ِ آبی
فرق نداره زود بریم یا دیربریم؟:/
عادی بریم یا با درد بریم؟:/
خواهرم تفکرات خود را اصلاح فرماrevival زود یا دیرش خیلی فرق نمیکنه دیگه برام..
فقط با درد نه.. -
@نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
کی شطرنج بلده؟
با اینکه سالهاست بازی نکردم ولی هنوز اوون استعداد ذاتیش رو دارم:/
بیا تا ی دست بزنیم:/revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
کی شطرنج بلده؟
با اینکه سالهاست بازی نکردم ولی هنوز اوون استعداد ذاتیش رو دارم:/
بیا تا ی دست بزنیم:/هستی؟
-
abcc من همون دم در اموزشگاه خاموش کردم یعنی هنوز قدم از قدم ورنداشته
الهی به سرت بیاد اصن تا بفهمی چی کشیدمآسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
abcc من همون دم در اموزشگاه خاموش کردم یعنی هنوز قدم از قدم ورنداشته
الهی به سرت بیاد اصن تا بفهمی چی کشیدم -
من فقط یکبار اشتباهی جای اینکه برم اتاق مشاورم اتاقشو عوض کرده بود رفتم ی اتاقی که مال پسرا بود اتاق مطالعشون بود سه تا هم در داشت
هرسه تا درو باز میکردم هی میدیدم بازم اونجام خندشون گرفته بود اخرش ی پسره نشونم داد مشاورو بهم تمام پسرا که بیرون خیلی باکلاسو لاکچری بودن با شلوارکردی قرمز و شلوار خونگی
لباسای دربو داغوون بودن یکی پاهاش رو میز بود یسری همو میزدن منم خنگ در نمیزدم یهو درو باز میکردم سه بار کپ کردن
@rhilda در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
شلوار کردی قرمزم مگه هست
-
revival هر کی هر جور دلش میخواد بمیره بمیره
تازه مرحوم هدایت فرمودن خودکشی سرمایه آدمه کم آوردیم میتونیم بریم سراغ سرمایه مون@philosopher خودکشی دیگه ته ته ته خطه : /
نمیدونم چجوری میتونن ... -
@rhilda در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
شلوار کردی قرمزم مگه هست
abcc
اره رنگ بندی داره
-
@philosopher خودکشی دیگه ته ته ته خطه : /
نمیدونم چجوری میتونن ...آسمان ِ آبی
خودکشی جالبه -
آسمان ِ آبی
خودکشی جالبه@Amir-Bernousi جالبه ؟ !
-
@Amir-Bernousi جالبه ؟ !
آسمان ِ آبی برای من بله
-
abcc
اره رنگ بندی داره
-
@philosopher خودکشی دیگه ته ته ته خطه : /
نمیدونم چجوری میتونن ...آسمان ِ آبی وقتی مجبور باشی میتونی...
-
آسمان ِ آبی برای من بله
@Amir-Bernousi
-
abcc لابد مامانش دوخته براش والا قرمز بود
شبیه کردی بود
-
بچه ها من از شما کمک خواستم