هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
@bfesfilmbvxazsjk در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival 
 @میلااد
 هر کدوم یه عیب از منو بگیدفاز زیاد میگیردت    
 Shat up and dance with me?!    revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @bfesfilmbvxazsjk در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival 
 @میلااد
 Shat up and dance with me?!    فازو بیشتر توضیح بده   
 اونم کُرُس یه آهنگ بود:|
- 
ققنوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival  مگ الان نیستم"؟؟؟ مگ الان نیستم"؟؟؟
 بابا فرق میزاشتی بین منو بقیه بچه هاتنه ،  ی مدت عکس واقعیتون رو گذاشتید،من هرکی از مجازی در میاد دیگ قطع میشع ی مدت عکس واقعیتون رو گذاشتید،من هرکی از مجازی در میاد دیگ قطع میشع 
- 
revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @bfesfilmbvxazsjk در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival 
 @میلااد
 اونم کُرُس یه آهنگ بود:|@bfesfilmbvxazsjk در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @bfesfilmbvxazsjk در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival 
 @میلااد
 اونم کُرُس یه آهنگ بود:|عادی ورود نمیکنی خب   یبار با فحش میای یبار با شعرای عجیب،ادم حس میکنه ب یکی داری میندازی خب یبار با فحش میای یبار با شعرای عجیب،ادم حس میکنه ب یکی داری میندازی خب 
- 
شما حس میکنم همیشه انلاینید حتی وقتی نیستید البته چون مث من لایک اینا نمیکنید معلوم نیس    
 revival
- 
romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival 
 من موندم چرا خودتون قطع نمیشید  
 #دفاع از شاگرد   ️ ️قطع چیه  نفهمیدم نفهمیدم revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival 
 #دفاع از شاگرد   ️ ️قطع چیه  نفهمیدم نفهمیدم استاد پستتونو بخونید 
- 
در جهت اینکه نشون بدم نیومدن به انجمن سخت نیست چالش میزارم 
 15 روز نمیام 
 تنها راهش اینه که سه روز اول مقاومت کنی و زیر ابی نیای وقتی نیای تحریک نمیشی پیام بزاریZrex در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: در جهت اینکه نشون بدم نیومدن به انجمن سخت نیست چالش میزارم 
 15 روز نمیام 
 تنها راهش اینه که سه روز اول مقاومت کنی و زیر ابی نیای وقتی نیای تحریک نمیشی پیام بزاریاز ادمینا یکی اینو پاک کنه  
- 
Zrex در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: در جهت اینکه نشون بدم نیومدن به انجمن سخت نیست چالش میزارم 
 15 روز نمیام 
 تنها راهش اینه که سه روز اول مقاومت کنی و زیر ابی نیای وقتی نیای تحریک نمیشی پیام بزاریاز ادمینا یکی اینو پاک کنه  
- 
Zrex در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: در جهت اینکه نشون بدم نیومدن به انجمن سخت نیست چالش میزارم 
 15 روز نمیام 
- 
revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival 
 #دفاع از شاگرد   ️ ️قطع چیه  نفهمیدم نفهمیدم استاد پستتونو بخونید 
- 
خدا کنه امسال بتونم بیارم :| 
 وگرنه باید برم تو دنیای سربازی 

ردپا
ردپا

️
️ ️
️

ذوق مرگ شدم واقعنی
  ذوق مرگ شدم واقعنی