هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
آسیب؟
اگه اینجوری باشه که فردا هر عوضی از خدابی خبری هر غلطی دلش بخواد میکنه و ....
زیادی ملایم داری به قضیه نیگاه میکنی بنظرم!
Zrexآسمان ِ آبی آسیب به فرد بی گناه منظورمه نه خود فرد
-
وقتی جزایی در کار نباشه از آسیب بیشتر جلوگیری نمیشه فقط یه حالت gta طور به وجود میاد . بعضی چیزا باید اونقدر جزاش زیاد باشه که طرف بدونه حتی یکبار هم مجاز به انجامش نیست جرمایی مثل قتل و تجاوز چی میتونه عامل بازدارندشون باشه؟
درسته تربیت و آموزش یه طرف قضیه ست اما انسان کاملا آزاده تو تصمیم گیری و یه پزشک میتونه معتاد باشه پس هر کسی میتونه خلاف آموزشش عمل کنه -
Zrex در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
revival اهان پس بحث شما اینکه مثل یارو باشید؟
چرا از یه زاویه دیگه نگا نمیکنید؟من از طرف حمایت نمیکنم از خانواده بی گناهش حمایت میکنمهرکسی باید بدونه هرکاری بازخوردی داره متناسب با عملش،من اگ الان ی هفته ب کنکوره و اینجا چرت میگم باید بدونم ک نتیجشو میبنم و خودممم دارم انتخاب میکنم!
خودتو بذار جای خانواده ای ک ی پسر الاف و پولدار و بی عار میزنه خدای نکزده یکی از خانواده رو میکشه،اونوقتم همین حرفو میزنی؟! -
آسمان ِ آبی آسیب به فرد بی گناه منظورمه نه خود فرد
Zrex
این آسیب نیست!حکم مرگو داره واسه طرف! -
@fatemeh_banoo اقا طرف بی مسئولیت اون به خانوادش رحم نمیکنه ولی اونا بی گناهن چرا عذاب بکشن؟
این اسیبا در اینده بازم نتیجش میشه جرمZrex در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@fatemeh_banoo اقا طرف بی مسئولیت اون به خانوادش رحم نمیکنه ولی اونا بی گناهن چرا عذاب بکشن؟
این اسیبا در اینده بازم نتیجش میشه جرماعدام حقیه که خداگذاشته ی خانواده میبخشه ی خانواده قصاص میکنه
اونایی ک بخشیدن حتی اروم تر بودن..
ولی بحث جامعس خیلیا تا پای دار رفتن ادم شدن برگشتن اعدام هم نشدن..
تا خودمون رو جای کسی نزاریم نمیتونیم بگیم اعدام خوبه یا بد..
بحث اینه ک جلوی خشونت گرفته بشه. جلوی قتل گرفته بشه
مثلا صدام حسین چند نفرو از بین برد!؟حالا بگیم به خانوادش رحم میکردیم حبس ابد میدادیم به اون ادم
-
Zrex
این آسیب نیست!حکم مرگو داره واسه طرف!آسمان ِ آبی یه طرف 100 درصد اسیب میبینه ولی چرا به طرف دیگه اسیب بزنیم که پس فردا اون طرفای اسیب دیده جامعه رو متشنج کنن؟این اسیبا خودش پیامد داره تو طولانی مدت
-
revival اون خودش بازخوردشو باید دریافت کنه نه خانوادش
من تو موقعیت نیستم ولی اگه زبونم لال بابام بزنه یکی رو بکشه گناه من چیه؟حداقل تو زندان باشه بازم حس میکنم بابا دارماصلا از این بحثا خوشم نمیاد
ولی داری از یه بعد نگا میکنی به قضیه
نمیشه بیماری رو قرنطینه کرد، بالاخره یکی باعث انتقالش میشه -
Zrex
حبس ابد جزا هست اما جزای کامل نیست و اینکه احتمال فرار و عفو و ... هم هست. بالاخره فقط زندگیش محدود میشه اما کسی که مرده مرده و کسی که تجاوز شده بهش تا آخر عمر از درون و بیرون خورده میشه -
اصلا از این بحثا خوشم نمیاد
ولی داری از یه بعد نگا میکنی به قضیه
نمیشه بیماری رو قرنطینه کرد، بالاخره یکی باعث انتقالش میشه -
@Amir-Bernousi مثال نا مناسبی بود
فرزند قاتل قصاص شده احتمالش کمه بتونه به حالت عادی برگرده
بحثم اینههمین یه سال پیش
چند تا زندانی از بیمارستان فرار کردن، این چیزا عواقب داره
و لکم فی القصاص حیاه
Zrex -
@bfesfilmbvxazsjk چیکار میشه کرد؟اعدام کنیم اون یکی طرفم اسیب ببینه؟
نظام نظام علت و معلولیه .. فشار دادن گردن روی چاقو باعث فرو رفتنش به گردن میشه .. قانون میگه کشتن بقیه حکم فشار دادن گردنت روی چاقو .. و در ضمن مسئول بدبختی خانواده ش خودشه نه جامعه .. به هر حال نمیشه گفت اگه یه نفر خودشو حلق آویز کرد نمیره چون خانواده ش بی سرپرست میشن .. انتخابیه که خودش کرده
-
@bfesfilmbvxazsjk چیکار میشه کرد؟اعدام کنیم اون یکی طرفم اسیب ببینه؟
نظام نظام علت و معلولیه .. فشار دادن گردن روی چاقو باعث فرو رفتنش به گردن میشه .. قانون میگه کشتن بقیه حکم فشار دادن گردنت روی چاقو .. و در ضمن مسئول بدبختی خانواده ش خودشه نه جامعه .. به هر حال نمیشه گفت اگه یه نفر خودشو حلق آویز کرد نمیره چون خانواده ش بی سرپرست میشن .. انتخابیه که خودش کرده
-
همین یه سال پیش
و لکم فی القصاص حیاه
Zrex@Amir-Bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
احتمالات کم وارد نیست تو کل کشور کلا یکی نمیشه تو هر سال
این عواقبش خیلی کمتر از اسیب به یه خانواده حداقل 7 نفریه -
@bfesfilmbvxazsjk اقا من مسئول بدبختیه خانوادشو خودش میدونم ولی این خانواده اسیب دیده ضرر بیشتری به جامعه وارد میکنه
من بحثم جاییه که میشه اسیبو به حداقل رسوند نه همه اتفاقات -
آسمان ِ آبی یه طرف 100 درصد اسیب میبینه ولی چرا به طرف دیگه اسیب بزنیم که پس فردا اون طرفای اسیب دیده جامعه رو متشنج کنن؟این اسیبا خودش پیامد داره تو طولانی مدت
آسمان ِ آبی یه طرف 100 درصد اسیب میبینه ولی چرا به طرف دیگه اسیب بزنیم که پس فردا اون طرفای اسیب دیده جامعه رو متشنج کنن؟این اسیبا خودش پیامد داره تو طولانی مدت
اخه اگه قرار بود مجازات از نوع سنگینش (اعدام )نباشه که این اماری که الان میبینی 100 برابر بود!!
فقط در حد یه آسیبه فک میکنی ؟!فکر نکنم طرف بتونه دیگه زندگی کنه... -
Zrex
آره من کاملا موافقم به خانوادش آسیب جدی میخوره و در نهایت به جامعه . اما نمودارش ابتدا صعودی سپس نزولیه. اگه هر کس حس کنه میتونه هر جرمی رو انجام بده و زنده بمونه تعداد بیشتری از خانواده های بی سرپرست تولید میشن -
اخه اگه قرار بود مجازات از نوع سنگینش (اعدام )نباشه که این اماری که الان میبینی 100 برابر بود!!
فقط در حد یه آسیبه فک میکنی ؟!فکر نکنم طرف بتونه دیگه زندگی کنه...آسمان ِ آبی کشورای اسکاندیناوی اعدام ندارن امارشون 100 برابره؟(لبته اینم استدلال غلطیه مقایسه ایران و اونجا)
این یه استدلال غلطه
مجازات داره ولی مجازاتش مرگ نیست -
آسمان ِ آبی کشورای اسکاندیناوی اعدام ندارن امارشون 100 برابره؟(لبته اینم استدلال غلطیه مقایسه ایران و اونجا)
این یه استدلال غلطه
مجازات داره ولی مجازاتش مرگ نیستZrex
خییلی داری ملایم به قضیه نگاه میکنی!