هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
Zrex
این آسیب نیست!حکم مرگو داره واسه طرف!آسمان ِ آبی یه طرف 100 درصد اسیب میبینه ولی چرا به طرف دیگه اسیب بزنیم که پس فردا اون طرفای اسیب دیده جامعه رو متشنج کنن؟این اسیبا خودش پیامد داره تو طولانی مدت
-
revival اون خودش بازخوردشو باید دریافت کنه نه خانوادش
من تو موقعیت نیستم ولی اگه زبونم لال بابام بزنه یکی رو بکشه گناه من چیه؟حداقل تو زندان باشه بازم حس میکنم بابا دارماصلا از این بحثا خوشم نمیاد
ولی داری از یه بعد نگا میکنی به قضیه
نمیشه بیماری رو قرنطینه کرد، بالاخره یکی باعث انتقالش میشه -
Zrex
حبس ابد جزا هست اما جزای کامل نیست و اینکه احتمال فرار و عفو و ... هم هست. بالاخره فقط زندگیش محدود میشه اما کسی که مرده مرده و کسی که تجاوز شده بهش تا آخر عمر از درون و بیرون خورده میشه -
اصلا از این بحثا خوشم نمیاد
ولی داری از یه بعد نگا میکنی به قضیه
نمیشه بیماری رو قرنطینه کرد، بالاخره یکی باعث انتقالش میشه -
@Amir-Bernousi مثال نا مناسبی بود
فرزند قاتل قصاص شده احتمالش کمه بتونه به حالت عادی برگرده
بحثم اینههمین یه سال پیش
چند تا زندانی از بیمارستان فرار کردن، این چیزا عواقب داره
و لکم فی القصاص حیاه
Zrex -
Zrex در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@bfesfilmbvxazsjk چیکار میشه کرد؟اعدام کنیم اون یکی طرفم اسیب ببینه؟
نظام نظام علت و معلولیه .. فشار دادن گردن روی چاقو باعث فرو رفتنش به گردن میشه .. قانون میگه کشتن بقیه حکم فشار دادن گردنت روی چاقو .. و در ضمن مسئول بدبختی خانواده ش خودشه نه جامعه .. به هر حال نمیشه گفت اگه یه نفر خودشو حلق آویز کرد نمیره چون خانواده ش بی سرپرست میشن .. انتخابیه که خودش کرده
-
@bfesfilmbvxazsjk چیکار میشه کرد؟اعدام کنیم اون یکی طرفم اسیب ببینه؟
نظام نظام علت و معلولیه .. فشار دادن گردن روی چاقو باعث فرو رفتنش به گردن میشه .. قانون میگه کشتن بقیه حکم فشار دادن گردنت روی چاقو .. و در ضمن مسئول بدبختی خانواده ش خودشه نه جامعه .. به هر حال نمیشه گفت اگه یه نفر خودشو حلق آویز کرد نمیره چون خانواده ش بی سرپرست میشن .. انتخابیه که خودش کرده
-
همین یه سال پیش
و لکم فی القصاص حیاه
Zrex@Amir-Bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
احتمالات کم وارد نیست تو کل کشور کلا یکی نمیشه تو هر سال
این عواقبش خیلی کمتر از اسیب به یه خانواده حداقل 7 نفریه -
@bfesfilmbvxazsjk اقا من مسئول بدبختیه خانوادشو خودش میدونم ولی این خانواده اسیب دیده ضرر بیشتری به جامعه وارد میکنه
من بحثم جاییه که میشه اسیبو به حداقل رسوند نه همه اتفاقات -
آسمان ِ آبی یه طرف 100 درصد اسیب میبینه ولی چرا به طرف دیگه اسیب بزنیم که پس فردا اون طرفای اسیب دیده جامعه رو متشنج کنن؟این اسیبا خودش پیامد داره تو طولانی مدت
آسمان ِ آبی یه طرف 100 درصد اسیب میبینه ولی چرا به طرف دیگه اسیب بزنیم که پس فردا اون طرفای اسیب دیده جامعه رو متشنج کنن؟این اسیبا خودش پیامد داره تو طولانی مدت
اخه اگه قرار بود مجازات از نوع سنگینش (اعدام )نباشه که این اماری که الان میبینی 100 برابر بود!!
فقط در حد یه آسیبه فک میکنی ؟!فکر نکنم طرف بتونه دیگه زندگی کنه... -
Zrex
آره من کاملا موافقم به خانوادش آسیب جدی میخوره و در نهایت به جامعه . اما نمودارش ابتدا صعودی سپس نزولیه. اگه هر کس حس کنه میتونه هر جرمی رو انجام بده و زنده بمونه تعداد بیشتری از خانواده های بی سرپرست تولید میشن -
اخه اگه قرار بود مجازات از نوع سنگینش (اعدام )نباشه که این اماری که الان میبینی 100 برابر بود!!
فقط در حد یه آسیبه فک میکنی ؟!فکر نکنم طرف بتونه دیگه زندگی کنه...آسمان ِ آبی کشورای اسکاندیناوی اعدام ندارن امارشون 100 برابره؟(لبته اینم استدلال غلطیه مقایسه ایران و اونجا)
این یه استدلال غلطه
مجازات داره ولی مجازاتش مرگ نیست -
آسمان ِ آبی کشورای اسکاندیناوی اعدام ندارن امارشون 100 برابره؟(لبته اینم استدلال غلطیه مقایسه ایران و اونجا)
این یه استدلال غلطه
مجازات داره ولی مجازاتش مرگ نیستZrex
خییلی داری ملایم به قضیه نگاه میکنی! -
Zrex
خییلی داری ملایم به قضیه نگاه میکنی!آسمان ِ آبی
قضیه اسیب روحی به یه قشر تقریبا بزرگه بعد شما میگی ملایم نگا میکنم؟(البته بحث ما چیزی رو حل نمیکنه) -
@bfesfilmbvxazsjk اینو باید با امار ببینیم
مثلا امار قتل در ایران و یه کشوری که مجازات عدام ندارهZrex در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@bfesfilmbvxazsjk اینو باید با امار ببینیم
مثلا امار قتل در ایران و یه کشوری که مجازات عدام ندارهنه نمیتونیم چون عوامل زیادی دخیلن توی قتل
مثلا ممکنه یه جامعه ۳۰ درصد اموزشش ضعیف باشه و اعدام نباشه : ۳۰ درصد احتمال قتل
اما یه جامعه ۷۰ درصد آموزشش ضعیف باشه و اعدام باشه : ۳۰ درصد احتمال قتل
پس دو حالت مساوی میشه در حالی که معیاری که ما در نظر گرفتیم تاثیرش غیر قابل محاسبه
در عین حالی که عوامل خیلی بیشتر از این چیزاست -
آسمان ِ آبی
قضیه اسیب روحی به یه قشر تقریبا بزرگه بعد شما میگی ملایم نگا میکنم؟(البته بحث ما چیزی رو حل نمیکنه)Zrex
جالبه که اون اسیب روحیبه خونواده ی اونورو میبینی
ولی آسیب 100 برابری خونواده ی اینوری رو نمیبینی -
آسمان ِ آبی
قضیه اسیب روحی به یه قشر تقریبا بزرگه بعد شما میگی ملایم نگا میکنم؟(البته بحث ما چیزی رو حل نمیکنه)Zrex میدونی چیه
تو نمیدونی درد یعنی چی
تو نمیدونی چندساعت درد کشیدن
وبعدش مرگ یعنی چی
ب قول مامانم تومائر نیستی تو دختر نیستی بفهمی
جدا از اتنا
دختری ک دوتا دزد تو ماشین رهاش کردن
بنظرن اینا انسان هستن ن
وقتی ی کودک رو میکشی فک میکنی میتونی ادم حساب شی
تصادف کردن مردن
خیلی فرق داره با تجاوز
کسی ک ب ی بچه ک اصلا نمیدونه تجاوز یعنی چی خیلی فرق داره اقاپسر
هرکس هرغلطی کرد باید پاش بمونه