هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
آسمان ِ آبی من پایین یچیزی گفتم ولی کسی توجه نکرد
قتل باعث میشه ی نفر از زندگی کردن محروم بشه و زندگی ب کام خانوادش تلخ بشه و اعدام درسته مجازات درست از نظر دینه ولی اسیب داره رفتار مردم با خانواده اون فرد روحیاتشون و شرمندگی ک قراره ی عمر با خودشون حمل کنن حتی میتونه باعث ایجاد روحیع انتقام بشه حتی خودکشی اعضای خانواده و تاثیرات اسیب های بدتری رو بزارهع اعدام ب نظرم در بعضی از جرم قتل ها میتونه واقعا درست باشع ولی بیشتر موقع نه
درسته ی خانواده داغدار شده ولی چرا باید ی خانواده دیه داغدار بشهع -
@bfesfilmbvxazsjk این شدحرف حساب
-
Zrex در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
revival اون خودش بازخوردشو باید دریافت کنه نه خانوادش
من تو موقعیت نیستم ولی اگه زبونم لال بابام بزنه یکی رو بکشه گناه من چیه؟حداقل تو زندان باشه بازم حس میکنم بابا دارمشام خوبی بود حالا بیایم سر پست تو
دقت کن حقتو از کی مطالبه میکنی؟!
خدای نکرده پدرت اینکارو کنه،اون میدونسته این سرانجامه!و اینکارو کرده!!!ظلمی ک در حقتو میشه از طرف پدرته
افتادم یاد ی سکانس فیلم ک
طرف رفت سه تا سیب دزدید،بعد پول دوتاشو داد،گفتن سومیش؟گفت نیازش دارم...نیاز من ب نیاز تو ارجعیت داره،چون مم دزدم اگ پول این سیبو هم بدم میرم سه تا موز دیگ میدزدم!!!اسیبش بیشتره!!!چرا وقتی پدرت(مثلا)اونو کشت،بجز طرف فکر بچه اش نبود،عدالته ک فشار روحی ک اون بچه رو له کرده بچه ی اینم له کنه!!!
اره گناش پای باباشه نه عدالت!
طرف نمیتونه حامله باشه الکل بزنه انتظار داشته باشه بچه ش شاد و گلبانگ زنان متولد شه!!!
تک سولی چند سالش وحشتناکه و دیوانه کننده بعدش عادی میشه!!!!ببین کلیپا رو،از فاز افسردگی ک رد میشن میگن غذاای مفت،جای مفت! -
@zedtwo در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
Acola پیدا نشد
رفتم ثبت احوال گفتن یه برگه میدیم دو سه روز قبل کنکور بیا بگیر.
البته برا اینکه تو آزمون قبول کنن باید برم با آموزش پرورش و بازرس هم هماهنگ کنم :|
شانسسس نیس ک :|گفتم ک ی برگه میدن
خلاصه بازم خوبه -
آسمان ِ آبی ایشالا خوب تموم میشه نگران نباش
من که فقط میخوام تموم شه چطوریش مهم نیس -
چرا بشه؟واسه اینکه یه عوضی تر بعد اون یه همچین غلطی نکنه!
ققنوس -
@zedtwo خوبید شما
اینقدر دلم میخواس یکم مث شما نقاشیم خوب باشه پلنر مو درس کنم ک نگو -
@zedtwo حتما بدارید من ی پوشه دارم فقط ب اسم شما
همه رو دان کردم:-\ -
@zedtwo
دلمون واسه طراحی هاتون تنگ شده -
آسمان ِ آبی انقد اعدام شده عبرت نشده امار بالا رفته بازم قتل میشه اعدام میشه و تکرار میشه بحث فایده ای نداره چ با اعدام چ بی اعدام امار جنایات داره میره بالا
-
شیمی 31 سنجش اسون نبوده بچه ها؟
-
آسمان ِ آبی
سلام خوبی عزیزم؟؟؟دندونت بهتره؟ -
ققنوس
فکر کن اونوقت این اعدامه نبود!!!.......... -
MaryaM._.sh ممنونلطف داری
پلنر آسونه یه کادر بکش حتی کج باشه هم قشنگ میشه کنارشم چن تا گل بکش رنگی رنگیش کن خود به خود خوب میشه -
لامصب پام درد نداشت :/نیم ساعته انگار دارن میبرنش
230141/282056